.

Виж резултатите на анкетата: ?

Гласували
147. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

84 57,14%
  • Да

63 42,86%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85

Hybrid View

И аз щях да ти казвам да пробваш...

Аз бях накарала бившия да си я опита ;д

Супер фен Аватара на ScarletBite
    на кое викате райски елексир бе?

аз гълтам. повечето ми приятелки не или даже не правят свирки, щото било гнусно. една приятелка скъса с приятеля си, щото й се изхвърлил на лицето. попадала съм на момчета, които не дават да им духат, щото било унизително. имам и един приятел, дето всяка втора дума му е за свирки. различни хора...
    all day... all night... what the fuck?!

^ Аз пък познавам една дето си мисли, че чикията е свирка

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Все едно ми е. Ако й се гълта.. еми да гълта.
    Сериозно ти е все тая дали гълта и се кротва до теб с блажена физиономия...
    И дъх на... Канела...

xaxaxa така говорите всички, сякаш не съществува варианта момичето изобщо да не дава да й свършиш в устата. Ето тогава се разваля кефа наистина ;\

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Не. Не обичам.
    и аз и аз Сега момчетата, които гласуваха да си признаят!

Да, всеки път с пълна уста му казвам 'Виждаш ли колко те обичам, а, а а???'

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от BeFree
    епа пробвай.
    Много си интересен ...... направооооо не знам с кво друго да се разсея от дрисливата ти мутра

Ти си много зле е, к'во нареждаш Да съм те обидил нещо Аааааа деба и нещастниците ви.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Все едно ми е. Ако й се гълта.. еми да гълта.
    Сериозно ти е все тая дали гълта и се кротва до теб с блажена физиономия...
    И дъх на... Канела...
    О, моля те, това са нормални, чисто човешки неща. Едно е дъхът ти да вони на чесън, щот не си си измила зъбите, и е друго той да не иска да те прегръща, щото устата ти мирише на НЕГОВАТА сперма.

IseeDEADbodies, първо да ме гушка, после да ходи да се мие и пак да се връща да ме гушка. Нищо няма да му стане, ако изчака 5 минутки.

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Ееей я по-кротко. Какво ми разваляте темичката с ваще караници..

Град
    Гората на Сенките
    Личното ми мнение - не бих позволила да ми свършат в устата или на лицето, камо ли да гълтам каквото и да било Общо взето съм против - някак ми е ... Гнусно може би.... За скромните ми 24 години не ми се е случвало да искат нещо такова от мен, за което се радвам, че иначе щяха да увеличат скандалите в статистиката
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Да, всеки път с пълна уста му казвам 'Виждаш ли колко те обичам, а, а а???'
    точно
    Шофирай разумно - стигни жив!

О, моля те, това са нормални, чисто човешки неща. Едно е дъхът ти да вони на чесън, щот не си си измила зъбите, и е друго той да не иска да те прегръща, щото устата ти мирише на НЕГОВАТА сперма.
    Знаеш ли кви особняци има ? Братовчедка ми се е оплаквала, че нейния след тва я карал да ходи да си мие зъбите и не искал да я целуне..

Град
    Гората на Сенките
    Цитирай Първоначално написано от robles
    Знаеш ли кви особняци има ? Братовчедка ми се е оплаквала, че нейния след тва я карал да ходи да си мие зъбите и не искал да я целуне..
    А братовчедка ти защо му дава да й свършва в устата при това положение? Ако на мен ми погоди такъв номер някой.... Шута и да си го лигави сам!
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Не ми пречи особено, ако се случи, си гълтам...всъщност предпочитам да гълтам пред това да имам сперма по цялото лице...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    айде , айде .. признавайте си
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Цитирай Първоначално написано от LadyDaisy
    А братовчедка ти защо му дава да й свършва в устата при това положение? Ако на мен ми погоди такъв номер някой.... Шута и да си го лигави сам!
    Явно й е толкова акъла..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Baby98
    Аз гълтам ,но не всеки път.Но ми харесва
    ти '98 ли си?
    all day... all night... what the fuck?!

anonymous708973
    Guest
    Ха. Ха. Ха. Нека да пробва...

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Самата идея ми се струва много странна. Бих накарал приятелката си да гълта единствено, ако искам да съм адския доминант и за повдигане на собственото си самочувствие, тъй като физическо удоволствие не се изпитва от това действие.
    Respect my authoritah

Цитирай Първоначално написано от GTIM
    xaxaxa така говорите всички, сякаш не съществува варианта момичето изобщо да не дава да й свършиш в устата. Ето тогава се разваля кефа наистина ;\
    Защо?

Предлагал съм на мойта, ама не иска, гнус я. Разбирам я и на мене ще ми се стори гнусно ако съм на нейно място така че не ми дреме особено. Ама то са витамини тъй че, гълтайте няма се плашите

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    И от кое я е гнус ? Все едно тебе да те е гнус да я лижеш...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от summer_moon31
    Цитирай Първоначално написано от GTIM
    Защо?
    Защото точно в най-най-най-готиния момент мъжът трябва да мисли къде да свърши, че да не нарани нежните чувства на любимата си. Как да не си скапеш кефа?! Салфетки, ръце... омазване на чаршафите... не е хава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си