- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРОУЧВАНЕ! Колко процента от нежния пол обичат да гълтат?
Разбира се, ако наистина обичате човека бихте ли го направили?
![]()
Да, гълтам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Обичам да ми гълтaт![]()
same shit here broПървоначално написано от PaRcaL
![]()
![]()
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Все едно ми е. Ако й се гълта.. еми да гълта.
А и не, мисля че това е показател за обичта. Или трябва да бъде нек'во изразно средство.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Понякога гълтам, понякога не. Това не мисля, че е показател за обичта към партньора, както каза някой преди мене.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не обичам, но чат пат му правя кефа.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ебаси кефа, к'во разпрааш![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Добре де, никой не е казал, че това е показател за обичта! Придържайте се към темата, моля! И гласувайте, че един пич от кофата иска да види крайния резултат на анкетата.![]()
Абсолютно !.. Що за глупост. Ако не ти пречи да го правиш или ти харесва - прави го. Ако не- не значи, че не обичаш човека си.Първоначално написано от IseeDEADbodies
Обичам го (приятеля ми). Не гълтам. Пък и той няма такива желания..
Мда, впрочем не знаех, че въпросът е дали го правим от обич. Аз го правя, защото ми харесва повече от плюенето в кърпичка.Първоначално написано от miminko
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Обичам да МУ гълтам...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не бих използвал думата "обича", но с приятелката ми го намираме за нещо нормално и всеки път е факт. Също така ми е споделяла, че ако вкуса е малко по-сладък, за нея гълтането би било цяло удоволствие... Май трябва да поработя по въпроса, че ще взема и аз да намажа, а?
...
Сериозно ти е все тая дали гълта и се кротва до теб с блажена физиономия или панически търчи до банята да плюе, разваляйки ти кефа?Първоначално написано от IseeDEADbodies
Да, гълтам. Далеч ми е от неприятно, освен това обожавам физиономията му в тоя момент и не искам да му секвам кефа, пък и е далеч по-практично от плюенето в кърпичка, търчането до банята и простотии.
В края на краищата, на него не само, че не му е проблем да ми прави кефа, но и му харесва, няма проблем с вкуса или нещо такова, тъй че...
Е то по логиката с гушването и кротването, аз не трябва да отида си го измия след т'ва... Или ше ми кажеш, че няма к'во да мия ? ;д
Е ако го е почистила добре ,какво ще миешПървоначално написано от IseeDEADbodies
))))
^ Да, добре...
Гълтам.
Не защото го обичам, не защото настоява ( а той не настоява ), не защото е глупаво смешно тичането до тоалетна/баня да плюеш..
Харесва ми да го правя, никога не ми е било проблем.
Първоначално написано от DoubleDMG1
... между другото на кво има вкус райският елексир ?
епа пробвай.
Много си интересен ...... направооооо не знам с кво друго да се разсея от дрисливата ти мутраПървоначално написано от IseeDEADbodies