- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРОУЧВАНЕ! Колко процента от нежния пол обичат да гълтат?
Къде си бе, женомразке. Всеки с вкуса си.Първоначално написано от PinkPan7her
Съмнявам се някой да предпочете да му мирише на умрели лебеди. Аз самата не мога да си понасям дъха в такъв случай, представям си за момчето!Първоначално написано от PinkPan7her
+1Първоначално написано от LadyDaisy
Само къде съм на 19, а не на 24 . Може би бих го позволила, но на някой който наистина го заслужава, но още не съм срещнала такъв![]()
Свирка с презерватив... не мерси![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
И ставаш веднага, за да си измиеш зъбите?Първоначално написано от imamkrasivouho
Никой не го кара да си завира езика до сливиците ти, ама да не те целуне след това (макар и лекичко) си е просто обидно.
Сериозно, не разбирам какво се опитваш да кажеш.
Аз пък не знам какви са тия мъже с толкова гнусно миришеща сперма.Къде ги намирате? Мен дъхът ми никога не е миришел на лошо от това. Ти я гълташ. Не си правиш водни мехурчета в устата с нея.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
По мои проучвания 1 от 5![]()
Но си е строго индивидуално.
Най-лесният начин за доходи от интернет http://www.neobux.com/?r=BozaAnet84
И аз това се чудя. Ще каже човек, че не сперма им изхвърлят в устите, а гнило месо.Първоначално написано от SisiStrange
Моя мъж сам изявява желание да ме целува след това. Но той по принцип ме целува след секс, след свирка, след гълтане...и те така.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Реалният процент е между 30-45 % - това са момичетата , които гълтат. Ако бях момиче щях да гълтам
![]()
Първоначално написано от Thrombocyte
Опита се да прозвучиш умно и...файлна.Какво общо има с доминиране и такива глупости.Ако и е кеф-ок,ако не-пак добре.
ти пък опита да прозвучиш готино и... фейлна. има общо доминирането, също инстинктът да си набуташ спермата в дупката, която чукаш.Първоначално написано от Vladel
all day... all night... what the fuck?!
Целувка след като ти свърши в устата??? ААА .. нещо не разбирам![]()
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Ами гълташ и човекът те целува. Уоу, вие като ни лижете, ни целувате после, нали? И ние не бягаме. Няма нищо гнусно в това. И моя приятел си ме целува пре спокойно. Нито дъхът ми мирише гадно (защото не я джвакам с часове, чакайки да престои и да придобие какъв да е мирис), нито ще усети някакъв вкус. Както каза Пантерката, не е нужно да ми оближе сливиците с език, но не виждам къде е проблемът с някоя нежна целувка.Първоначално написано от Loooooser
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Опитвам се да кажа: не на всички мъже спермата им мирише на цветенца и бонбонки. Предпочитам да стана и да пия нещо, което да ми освежи дъха, отколкото да се "кротна" до него и да не мога да си отворя устата.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Абе кви са тея мъже дето ги е гнус от самите тях ... Та нали спермата, която е преминала през устата на дадената жена, е тяхна?Първоначално написано от imamkrasivouho
Именно! Честно казано в началото ми беше гадно да я целувам след това,ама то не било проблем ;DПървоначално написано от SisiStrange
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
my point exactly.Първоначално написано от Shturrrche88
и какво като е тяхна? И пикнята ти е твоя, ама не би седнала да я лижеш нали?Първоначално написано от DragonLady
Явно не си ме разбрала. Не става дума за скат извращенията за който ти ми говориш, а за нещо, което е често срещано ( и за някой двойки нормално ) в секса. Нас жените примерно как не ни е гнус да целунем мъжа след като ти ни е лиза? Същата работа еПървоначално написано от imamkrasivouho
Не правете пирамиди с километрични цитати ;д
Edited by Sh@d0w
По-скоро ти нещо не ме разбра:Първоначално написано от DragonLady
на повечето мъже спермата им не мирише на цветенца и бонбонки.
Лизането е различно.
Без километрични цитати =)
Sh@d0w
А ти откъде знаеш, че твоята течност мирише на цветя и бонбонки?
Не е като моят да яде по цял ден ананаси, пък и си пуши стабилно.
Както и да е, отвличам се. Идеята беше, че би ми било обидно да не ме целуне и се радвам, че дори не му е минавала през главата тая нелепа идея.
Съгласна съм с мнението на 100%Първоначално написано от PinkPan7her
След подобен жест от страна на жената си е обида да не я целуне.
А колкото да вкуса, мириса и тн на спермата и женските течности изтичащи от вагината, ами много ясно, че няма да са като виолетки ...
Виж сега: нормално е един мъж да не му е приятно да му омажеш лицето със сперма. Съмнявам се любимото му нещо след свирка да е да си опита собствения... Вкус.Първоначално написано от DragonLady
Ваще приятели може и да правят този компромис, за да не ви обидят, но аз не бих си го позволила и няма и да ми е приятно.
^ Не знам, но моя определено не го прави като жертва, за да не ме обиди. Аз никога не бих се обидила. За мен е все едно и си зависи от него какво предпочита. Дори не сме говорили на тази тема. Просто още от първия път си ме целуна и не виждам нищо странно в това. Нито него го е гнус, нито мен, когато го целувам след лизане. Реално, когато ти свършат в устата и глътнеш, не ти остава сперма по езика, защото ти е в гърлото. Тъй че не виждам как ще си опита собствения вкус. А за мирисът пък съвсем - то няма никакъв мирис. Спермата мирише, ако престои.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()