.

Виж резултатите на анкетата: ?

Гласували
147. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

84 57,14%
  • Да

63 42,86%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от summer_moon31
    Цитирай Първоначално написано от GTIM
    xaxaxa така говорите всички, сякаш не съществува варианта момичето изобщо да не дава да й свършиш в устата. Ето тогава се разваля кефа наистина ;\
    Защо?
    Защото точно в най-най-най-готиния момент мъжът трябва да мисли къде да свърши, че да не нарани нежните чувства на любимата си. Как да не си скапеш кефа?! Салфетки, ръце... омазване на чаршафите... не е хава.
    Къде си бе, женомразке. Всеки с вкуса си.

О, моля те, това са нормални, чисто човешки неща. Едно е дъхът ти да вони на чесън, щот не си си измила зъбите, и е друго той да не иска да те прегръща, щото устата ти мирише на НЕГОВАТА сперма.
    Съмнявам се някой да предпочете да му мирише на умрели лебеди. Аз самата не мога да си понасям дъха в такъв случай, представям си за момчето!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LadyDaisy
    Личното ми мнение - не бих позволила да ми свършат в устата или на лицето, камо ли да гълтам каквото и да било Общо взето съм против - някак ми е ... Гнусно може би.... За скромните ми 24 години не ми се е случвало да искат нещо такова от мен, за което се радвам, че иначе щяха да увеличат скандалите в статистиката
    +1
    Само къде съм на 19, а не на 24 . Може би бих го позволила, но на някой който наистина го заслужава, но още не съм срещнала такъв

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Абе какво ще се чуди къде да свърши ? Презерватива за какво е ?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Свирка с презерватив... не мерси
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Свирка с презерватив... не мерси
    Говоря за секс.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Съмнявам се някой да предпочете да му мирише на умрели лебеди. Аз самата не мога да си понасям дъха в такъв случай, представям си за момчето!
    И ставаш веднага, за да си измиеш зъбите?
    Никой не го кара да си завира езика до сливиците ти, ама да не те целуне след това (макар и лекичко) си е просто обидно.

Сериозно, не разбирам какво се опитваш да кажеш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз пък не знам какви са тия мъже с толкова гнусно миришеща сперма. Къде ги намирате? Мен дъхът ми никога не е миришел на лошо от това. Ти я гълташ. Не си правиш водни мехурчета в устата с нея.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

По мои проучвания 1 от 5
    Но си е строго индивидуално.
    Най-лесният начин за доходи от интернет http://www.neobux.com/?r=BozaAnet84

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Аз пък не знам какви са тия мъже с толкова гнусно миришеща сперма. Къде ги намирате? Мен дъхът ми никога не е миришел на лошо от това. Ти я гълташ. Не си правиш водни мехурчета в устата с нея.
    И аз това се чудя. Ще каже човек, че не сперма им изхвърлят в устите, а гнило месо.
    Моя мъж сам изявява желание да ме целува след това. Но той по принцип ме целува след секс, след свирка, след гълтане...и те така.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Реалният процент е между 30-45 % - това са момичетата , които гълтат. Ако бях момиче щях да гълтам

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte
    Самата идея ми се струва много странна. Бих накарал приятелката си да гълта единствено, ако искам да съм адския доминант и за повдигане на собственото си самочувствие, тъй като физическо удоволствие не се изпитва от това действие.

Опита се да прозвучиш умно и...файлна.Какво общо има с доминиране и такива глупости.Ако и е кеф-ок,ако не-пак добре.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Vladel
    Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte
    Самата идея ми се струва много странна. Бих накарал приятелката си да гълта единствено, ако искам да съм адския доминант и за повдигане на собственото си самочувствие, тъй като физическо удоволствие не се изпитва от това действие.

Опита се да прозвучиш умно и...файлна.Какво общо има с доминиране и такива глупости.Ако и е кеф-ок,ако не-пак добре.
    ти пък опита да прозвучиш готино и... фейлна. има общо доминирането, също инстинктът да си набуташ спермата в дупката, която чукаш.
    all day... all night... what the fuck?!

Целувка след като ти свърши в устата??? ААА .. нещо не разбирам
    I Love YOU baby

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Loooooser
    Ами гълташ и човекът те целува. Уоу, вие като ни лижете, ни целувате после, нали? И ние не бягаме. Няма нищо гнусно в това. И моя приятел си ме целува пре спокойно. Нито дъхът ми мирише гадно (защото не я джвакам с часове, чакайки да престои и да придобие какъв да е мирис), нито ще усети някакъв вкус. Както каза Пантерката, не е нужно да ми оближе сливиците с език, но не виждам къде е проблемът с някоя нежна целувка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Никой не го кара да си завира езика до сливиците ти, ама да не те целуне след това (макар и лекичко) си е просто обидно.

Опитвам се да кажа: не на всички мъже спермата им мирише на цветенца и бонбонки. Предпочитам да стана и да пия нещо, което да ми освежи дъха, отколкото да се "кротна" до него и да не мога да си отворя устата.

Град
    Варна

Опитвам се да кажа: не на всички мъже спермата им мирише на цветенца и бонбонки. Предпочитам да стана и да пия нещо, което да ми освежи дъха, отколкото да се "кротна" до него и да не мога да си отворя устата.
    Абе кви са тея мъже дето ги е гнус от самите тях ... Та нали спермата, която е преминала през устата на дадената жена, е тяхна?

Цитирай Първоначално написано от Loooooser
    Ами гълташ и човекът те целува. Уоу, вие като ни лижете, ни целувате после, нали? И ние не бягаме. Няма нищо гнусно в това. И моя приятел си ме целува пре спокойно. Нито дъхът ми мирише гадно (защото не я джвакам с часове, чакайки да престои и да придобие какъв да е мирис), нито ще усети някакъв вкус. Както каза Пантерката, не е нужно да ми оближе сливиците с език, но не виждам къде е проблемът с някоя нежна целувка.
    Именно! Честно казано в началото ми беше гадно да я целувам след това,ама то не било проблем ;D

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    И аз това се чудя. Ще каже човек, че не сперма им изхвърлят в устите, а гнило месо.
    Моя мъж сам изявява желание да ме целува след това. Но той по принцип ме целува след секс, след свирка, след гълтане...и те така.
    my point exactly.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady

Абе кви са тея мъже дето ги е гнус от самите тях ... Та нали спермата, която е преминала през устата на дадената жена, е тяхна?
    и какво като е тяхна? И пикнята ти е твоя, ама не би седнала да я лижеш нали?

Град
    Варна
    и какво като е тяхна? И пикнята ти е твоя, ама не би седнала да я лижеш нали?
    Явно не си ме разбрала. Не става дума за скат извращенията за който ти ми говориш, а за нещо, което е често срещано ( и за някой двойки нормално ) в секса. Нас жените примерно как не ни е гнус да целунем мъжа след като ти ни е лиза? Същата работа е

Не правете пирамиди с километрични цитати ;д

Edited by Sh@d0w

Явно не си ме разбрала. Не става дума за скат извращенията за който ти ми говориш, а за нещо, което е често срещано ( и за някой двойки нормално ) в секса. Нас жените примерно как не ни е гнус да целунем мъжа след като ти ни е лиза? Същата работа е
    По-скоро ти нещо не ме разбра:
    на повечето мъже спермата им не мирише на цветенца и бонбонки.
    Лизането е различно.

Без километрични цитати =)

Sh@d0w

anonymous708973
    Guest
    А ти откъде знаеш, че твоята течност мирише на цветя и бонбонки?

Не е като моят да яде по цял ден ананаси, пък и си пуши стабилно.
    Както и да е, отвличам се. Идеята беше, че би ми било обидно да не ме целуне и се радвам, че дори не му е минавала през главата тая нелепа идея.

Град
    Варна

Както и да е, отвличам се. Идеята беше, че би ми било обидно да не ме целуне и се радвам, че дори не му е минавала през главата тая нелепа идея.
    Съгласна съм с мнението на 100%
    След подобен жест от страна на жената си е обида да не я целуне.
    А колкото да вкуса, мириса и тн на спермата и женските течности изтичащи от вагината, ами много ясно, че няма да са като виолетки ...

Съгласна съм с мнението на 100%
    След подобен жест от страна на жената си е обида да не я целуне.
    А колкото да вкуса, мириса и тн на спермата и женските течности изтичащи от вагината, ами много ясно, че няма да са като виолетки ...
    Виж сега: нормално е един мъж да не му е приятно да му омажеш лицето със сперма. Съмнявам се любимото му нещо след свирка да е да си опита собствения... Вкус.
    Ваще приятели може и да правят този компромис, за да не ви обидят, но аз не бих си го позволила и няма и да ми е приятно.

Град
    София
    ^ Не знам, но моя определено не го прави като жертва, за да не ме обиди. Аз никога не бих се обидила. За мен е все едно и си зависи от него какво предпочита. Дори не сме говорили на тази тема. Просто още от първия път си ме целуна и не виждам нищо странно в това. Нито него го е гнус, нито мен, когато го целувам след лизане. Реално, когато ти свършат в устата и глътнеш, не ти остава сперма по езика, защото ти е в гърлото. Тъй че не виждам как ще си опита собствения вкус. А за мирисът пък съвсем - то няма никакъв мирис. Спермата мирише, ако престои.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си