- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво е чувството да имаш "мъжки полов орган" ?
там правят такава операция, така ли? И колко струва? Не намирам никаква информация в гугълПървоначално написано от DoubleDMG1
![]()
ем би трябвало да правят нали е 'столица' ама циците как ш махнеш нз![]()
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
те не се забелязват почтиПървоначално написано от DoubleDMG1
пък и има време.. По-натам ще мисля и за тях
![]()
Що лъжеш, че си лесбийка? като си си чист транссексуален!Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
Ех простащина, простащина..
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Не е зле, понякога е некомфортно, но се свиква с годините
лесбийка съм си. Харесвам момичета..ноо искам да съм момчеПървоначално написано от Luidgie
![]()
По-убаво е с хуй щото като си на път и ти се допикае само се обръщаш и се облекчеваш а ако си женска требе да се мушиш в храсти.
Първоначално написано от GregoryHouse
видях по-долу ,че гледаш за операция за смяна на пола.Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
предполагам не си сериозна,но нека само да ти кажа,че гледах няколко предавания относно това и там казваха,първо че е страшно скъпо и второ, че болката е ужасна.
освен т'ва си на 14-15 сигурно и изобщо не си наясно какво искаш,просто си гледала твоите приятели емовци и искаш и ти така ;о .. тъпо е
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
На 18 съм. И нямам приятели емовци.Първоначално написано от lightcameraction
Напълно сериозна съм и ще го направя.
Много си глупава! Транссексуален е такъв който физически е жена, но умствено е мъж - и обратното. След като искаш да си мъж, а си жена е логично да си танссексуална. Искаш смяна на пола, а дори не си наясно с видовете сексуалност! Глупачка!Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Пръски мозък се сивеят
кофти е да се опитваш да си обуеш дънките когато си с ерекция
или да пикаеш с ерекция
или като пикаеш да излизат 2 струйки..Първоначално написано от BadAss
и нито една да не уцели тоалетнатаПървоначално написано от Nithael
![]()
![]()
много добре знам какво е транссексуалност. Не знам къде видя да отричам твърдението тиПървоначално написано от Luidgie
Не се пали толко
Не е много по-различно от това да имаш вагина и цици. Това, което е по-интересно, е да си от другия пол - държиш се по различен начин, хората те приемат по различен начин, донякъде мислиш различно, като цяло е друго.
А и вие имате по-силен оргазъм, завиждам ви. Но иначе се радвам, че съм мъж.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Не може да си лесбийка и да си транссексуална едновременно. Не се паля. Просто се възмущавам на глупостта ти! Пълна глупачка си!Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Пръски мозък се сивеят
Мисля, че xxxbrokenhearthxxx иска яко да пори кучки.
Ми нали се сещаш, че като няма кой да пори нея - тя иска да пори нещастни индивиди като себе си...Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Пръски мозък се сивеят
Това, че си прочела в уикипедия, че транссексуалноста няма нищо общо с хомосексуализма не означава, че е вярнокоя си ти да ми кажеш, че не може да съм лесбийка и същевременно да се правя на момче
хаха
обичам да пикая по снега
Creative Technologie
Най - хубавото чувство на света![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Да бе то ей сега, специално зарад тебе, реших да отворя уикипедия.Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Ми да аз съм никой да ти казвам какво може и какво не. Но просто отбелязвам каква глупачка си. И да глупачка си. Едно е да се "правиш" на момче съвсем друго е да искаш операции, за да станеш такова. Глупава жено! Вместо да се занимаваш с простотии ходи прочети нещо!
Пръски мозък се сивеят
хаха много е забавно, че повечето хора си мислят, че момичетата винаги могат да си намерят "някой да ги пори" :ДПървоначално написано от Luidgie