- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ахил вс Хектор
как смеешПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
NOH8
Ахил е такава женичка.
кофти за него:Д
ПодкрепямПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Ахил е секси !
Ще иба кучки така че хубавата Елена да се готви![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
Преди хилядолетия, сигурно Хектор е бил по-симпатиченПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
включвам си всичките 7 акаунта и ги биеме :ДПървоначално написано от awerw
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
айде де, чакам някой фейк, иначеееПървоначално написано от December
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Хектор 64% [ 16 ]
Ахил 36% [ 9 ]
trololololоо ;d
нямам си работа,много съм зле
П.П.Кво толкова намирате в Брад,толкова противен актьор за мене няма >.<
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
ти ги скъса бееПървоначално написано от December
ти си моят човек
![]()
![]()
sapphire5![]()
Преди хич не го харесвах и с нищо не ме впечатляваше, ама откакто гледах Fight Club го виждам съвсем различно.Първоначално написано от December
Хектор е много по-истински и пълнокръвен персонаж, особено в сравнение със сръдливия лигльо Ахил.
И да, смешно е, че говорите за актьори - да си бяхте пуснали темата Брад Пит или Ерик Бана, а не Ахил - Хектор.
Поначало ми харесваше Ахил като характер,мислене и тн.
Но пък Хектор по-нататък в Илиада разкрива своята отдаденост към семейството си и това ме плени <3 пък и харесвам трагични персонажи![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Първоначално написано от Oldschool
Тук става въпрос за този филм, тези актьори и героите с този сценарии.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от Oldschool
Недей! Идвам с теб! :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Смелост,храброст,самоувере н,грижи се за другарите си,готов е да умре за целта си...Първоначално написано от Oldschool
![]()
но после разбрах че всичко това е само повърхностно и смъртно![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Азис>алл![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Мухахахахаха една от моя клас си призна, че е мастурбирала на "Троя", по-специално на сцените с Брад Пит.![]()
Нямам мнение.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (