- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Айде сега женската част да си признава
Не съм пробвала с такъв, а и не бих, тъй като пиърсингите по езика никак не са ми по вкуса....
I'm inlove with a criminal...
чак да го смятам за гейско-не,но не ми допада идеята гаджето ми да е с пиърсинг на езика и да ме лиже![]()
Приятелят ми има обеца, миналия също... и определено е било хубаво. Педалско? Хех добре всеки има право на лично мнение. На мен ми харесва не мисля, че е педалско въобще. Но няма особена разлика понеже не е на върха на езика и почти не се усеща. Но никога не съм имала проблеми да се закачи или нещо друго винаги ми е било приятно![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Според мен обиците на езика са за момичета.![]()
Аз пък харесвам мъже с обици на езика (не на всеки му отива,така е).Не ме е лизал мъж с обица,но ако е метална,според мен,ще има разлика.Определено искам да опитам някога.
Believe in yourself.
По-голяма разлика ще е ако е от ония бодливичките.
Но все пак... никакъв шанс да си вкарам в леглото такъв. Толкова е зле.
Ами не ми се е случвало въобще да си легна с момче, ноо повече ми харесва идеята за момче с обеца на езика. Не мисля, че е педалско. Даже го намирам за доста секси.
И аз и приятелч ми имаме обици на езика и специално мен мн ме кефи![]()
![]()
![]()
Смисъла от обица на езика е евентуално да ходиш изплезен за да видят всички, иначе няма много смисъл. А за случея който описваш, мисля, че ще бъде гадничко.
Първоначално написано от Sh@d0w
Само съм се целувала с момче,което има обица на езика и е страхотно,но за лизането не знам може да е хубаво може и да не е.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
+1Първоначално написано от Mi6inka
Какви хора сте , момче с обеца , повечето такива фешънчета или педалчета как да ти хареса, камо ли да те възбуди![]()
Ти си такъв, каквото е твоето силно вътрешно желание.
Каквото е то, такава е и волята ти.
Каквато е тя, такива са делата ти.
Каквито са те, такава е съдбата ти.
Аз доколкото съм чела и разбрала обецата на езика се слага ЗА френска любов, а не за да ходиш изплезен.Първоначално написано от mobys
![]()
Пу недей бе..от кога се опитвам да убедя наще в обратнотоПървоначално написано от CeLuVcHo0o
![]()
Първоначално написано от amk933
Макар че беше на една нова година и не бях в много адекватно състояние, бих казала че ми харесва :P![]()
Първоначално написано от IseeDEADbodies
Лично мнение не мога да споделя,но приятелка ми е споделяла ,че направо полудяла![]()
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче