- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чукали ли сте се с .... (подробно)
Чукали ли сте се с приятел/приятелка под това имам предвид никаква сериозна връзка просто 1 яко шибане по приятелски ..Разкажете как беше и как се случи всичко + подробности пози със свирки или без ала бала .. да стаа ФЪНЪ .. !
![]()
![]()
![]()
Доста хубаво е.. Не се притесняваш да си го кажеш точно така както го искаш и доста отпускащо и просто ставате по-добри приятели.. +1 е
Не ми се е случвало.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Дай да се сприяделим че да ти се случи ..![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SisiStrange
Нямам и намерение!А и не смятам,че след това ще си запазим приятелските отношение!Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
maDamn
Мда, случи ми се наскоро и беше много готино. Момчето беше доста по-голямо от мен и по-опитно, принципно сме си приятели (само и единствено), но се забихме на един купон у нас и правихме секс. Беше си супер, а към днешна дата продължаваме да сме си приятели.)))
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еее БРАВО е само така СЕКСА ще спаси СВЕТА ..![]()
![]()
по цял ден КУПОНЧЕТА ПУТКИ и ПИЯЧКА .. кфо още ви тряа .
![]()
Мда, беше ок, въпреки, че с въпросния човек не си паснахме много в леглото, но приятелските ни отношения не се промениха.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
най-редовно
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Случвало ми се е. Беше много яко, със всички неща, които придружават секса...още сме приятели.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Тва ми прилича на ситуацията в оня филм Friends with benefits. Почват да се събличат и тя вика: "не обичам мръсни думи и да ми пипат гърдите", той вика: "кихам, като свършвам, и правя секс с чорапи". :ДДПървоначално написано от AlokiNn
Нямаше неразбрали :Д
Иначе не съм го правила и не мисля, че това е за мен.
Да,няма да описвам толкова подробно![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Подобно и при мен, само, че без частта със забиването на купона и това, че е 2 год по голям от мене.Първоначално написано от marilyn
е то какво останаПървоначално написано от DragonLady
![]()
Да, случи ми се веднъж и после си развалихме приятелските отношенияwhatever!
![]()
Не съм и не искам, но най-вероятно ако се случи, означава, че не приемам толкова насериозно приятелството ни ... щото ако има секс, а няма връзка, мисля, че няма и приятелство. (лично мое мнение)![]()
Не ми се е случвало, за мен сексът е едно.. приятелството - съвсем друго.
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Един път преди много време,просто исп9итахме желание един към друг и се случи за един ден.Нищо особенно не беше-много милувки,нищо толкова разгорещяващо, главно към пози произлизащи от мисонерската,бавно без екстри.На другия ден беше сякаш нищо не се е случило и никой не е отварял и темата.
Не ми се е случвало, нямам идея защо обаче..
Винаги когато си представя добрите ми приятели в сексуален контакт с моя милост ме избива на смях.
случвало се е...в последствие съм имала и такава връзка, но и човек, с който отношенията ни са си напълно както преди
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
защото той/тя иска да удари 1 чекия/скреч и да фантазираПървоначално написано от miminko
![]()