.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Чукали ли сте се с .... (подробно)

Чукали ли сте се с приятел/приятелка под това имам предвид никаква сериозна връзка просто 1 яко шибане по приятелски .. Разкажете как беше и как се случи всичко + подробности пози със свирки или без ала бала .. да стаа ФЪНЪ .. !

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Доста хубаво е.. Не се притесняваш да си го кажеш точно така както го искаш и доста отпускащо и просто ставате по-добри приятели.. +1 е

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не ми се е случвало.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Дай да се сприяделим че да ти се случи ..

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не ми се е случвало.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не ми се е случвало.
    Нямам и намерение!А и не смятам,че след това ще си запазим приятелските отношение!
    maDamn

Мда, случи ми се наскоро и беше много готино. Момчето беше доста по-голямо от мен и по-опитно, принципно сме си приятели (само и единствено), но се забихме на един купон у нас и правихме секс. Беше си супер, а към днешна дата продължаваме да сме си приятели. )))
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Еее БРАВО е само така СЕКСА ще спаси СВЕТА .. по цял ден КУПОНЧЕТА ПУТКИ и ПИЯЧКА .. кфо още ви тряа .

да,случвало ми се е и то нашето "шибане" беше ежедневие

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Мда, беше ок, въпреки, че с въпросния човек не си паснахме много в леглото, но приятелските ни отношения не се промениха.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен
    най-редовно
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Случвало ми се е. Беше много яко, със всички неща, които придружават секса...още сме приятели.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Доста хубаво е.. Не се притесняваш да си го кажеш точно така както го искаш и доста отпускащо и просто ставате по-добри приятели.. +1 е
    Тва ми прилича на ситуацията в оня филм Friends with benefits. Почват да се събличат и тя вика: "не обичам мръсни думи и да ми пипат гърдите", той вика: "кихам, като свършвам, и правя секс с чорапи". :ДД
    Нямаше неразбрали :Д

Иначе не съм го правила и не мисля, че това е за мен.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Да,няма да описвам толкова подробно
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Мда, случи ми се наскоро и беше много готино. Момчето беше доста по-голямо от мен и по-опитно, принципно сме си приятели (само и единствено), но се забихме на един купон у нас и правихме секс. Беше си супер, а към днешна дата продължаваме да сме си приятели. )))
    Подобно и при мен, само, че без частта със забиването на купона и това, че е 2 год по голям от мене.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Подобно и при мен, само, че без частта със забиването на купона и това, че е 2 год по голям от мене.
    е то какво остана

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Да, случи ми се веднъж и после си развалихме приятелските отношения whatever!

Не съм и не искам, но най-вероятно ако се случи, означава, че не приемам толкова насериозно приятелството ни ... щото ако има секс, а няма връзка, мисля, че няма и приятелство. (лично мое мнение)

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Не ми се е случвало, за мен сексът е едно.. приятелството - съвсем друго.
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Правила съм го да,подробности НЯМА ДА ТИ КАЖА .. ОМГ

Супер фен Аватара на Shia
    Един път преди много време,просто исп9итахме желание един към друг и се случи за един ден.Нищо особенно не беше-много милувки,нищо толкова разгорещяващо, главно към пози произлизащи от мисонерската,бавно без екстри.На другия ден беше сякаш нищо не се е случило и никой не е отварял и темата.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Не ми се е случвало, нямам идея защо обаче..
    Винаги когато си представя добрите ми приятели в сексуален контакт с моя милост ме избива на смях.

Супер фен
    Честно да ти кажа не съм, но много искам... Винаги когато се е стигало до секс след това е имало нещо...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    случвало се е...в последствие съм имала и такава връзка, но и човек, с който отношенията ни са си напълно както преди
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не, не съм се 'чукала' с приятел, нито пък с приятелка. Не виждам защо темата трябва да се обръща на сборник с еротични разкази.
    защото той/тя иска да удари 1 чекия/скреч и да фантазира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си