- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чукали ли сте се с .... (подробно)
Първоначално написано от sapa91
Интернет убива въображението!
По темата: Да, известо време си бяхме fuck buddies с една приятелка. След това работата се разсъхна, но все още сме в добри отношения![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
божествено е!
Хах не ми се е случвало ама май ми предстой... но не мисля,че е нещо лошо ако и двамата не са обвързани се пак не е изневяра,а след това може и да се случи нещо ....![]()
![]()
![]()
Случвало ми се е, и не съжалявам. Бих го и повторила ако и двамата не бяхме обвързани...
Женско съм! Пикая клекнала...
Случвало ми се е, да.
I'm inlove with a criminal...
Ако бях необвързана не бих спала с момче,освен ако нямам по-силни чувства от приятелство. А ако сме приятели сме си САМО приятели. Не може ту да е приятел,ту да е просто секс. Колкото до това,никога няма просто секс,просто на всички им се иска да има![]()
|
![]()
под въздействието на алкохол да,от тогава нататък се гледаме по друг начин
и не я приемам като приятелка..
Случвало ми се е,да. За жалост момчето започна да има чувства към мен и сега даже не си говорим..
Believe in yourself.
Правила съм го хубаво беше... но не си запазихме приятелските отношения![]()
In a mad world , only the mad are sane...
А не, няма филм ! После няма да мога да я погледна.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Па и подробности.... ти кфо ако искаш да ти кажа по колко см са и били срамните косми ? ... т'фа малко е навлизане в чуждото пространство ... но да правил съм такъв секс .... не 1 при това
Не съм си го и помислял!
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Аз имам 2 истински приятелки и чувствам това,което към сестра си,ще съм отвратен,ако направя такова нещо)
Най-лесният начин за доходи от интернет http://www.neobux.com/?r=BozaAnet84
с приятел -не
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Да случвало ми се е,когато го направихме бяхме добри приятели.След това тя замина извън България и така...
>>DjBelev<<
дааа, по хубаво от това няма![]()
![]()
Да! И си беше наистина готино. Странното беше, че в това време тя си имаше приятел.Ама никой не разбра и да, не са се променили отношенията ни.
![]()
Да с момчета,с които съм нямала сериозна връзка и не знам колко са ми били приятели но в момента са ми най-големите врагове.Например момче с което уж се водехме приятели ,но след като спах с него се скарахме и от тогава ме намрази с месеци ме плюеше и обиждаше а една вечер в една дискотека за малко да ме пребие.Просто май искаше нещо повече между нас ,но аз не проявих интерес.За случките ми с такива момчета съжалявам,но няма как да върна времето назад и затова просто спрях да спя с безразборни момчета,които не познавам достатъчно добре.
Ами да има няколко момичета с които съм в неангажиращи връзки и мога да кажа,че е 200 пъти по-добре от обвръзването,дори си говорим и по нормално.
Наистина ли вярваш в това или просто заблуждаваш себе си?Първоначално написано от shadowcrew
На колко си?
По принцип не мисля за много редно да правиш секс с приятел... Просто.. за да правя секс трябва да има чувства, а ако има чувства, това означава, че ще има проблеми, ако той няма.. Та приятели за секс - не! Случи ми се веднъж.. но това беше с едно момче от компанията, с което бяхме ходили преди и остнахме в приятелски отношения.. След секса беше странно.. възродиха се някакви стари чувства, че и нови и стана сложничко.. Но после не сме си говорили за това и сега пак сме в прекрасни отношения.. (= Щеше да има и втори път с него, но просто бях обвързана тогава и сърце не ми даваше да го направя.. (=
I can feel the night beginning
separate me from the living
understanding me
after all I've seen
Случи ми се малко преди да излезне по кината "Friends with Benefits", даже го гледахме заедно ... е все още сме си супер близки и не мисля да загубя това момиче....
абе винаги съм бил +1 за секса с приятел от колкото с някой непознат![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry