.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    София

хемороиди ;х

Здравейте, сигурно има такива теми, но ...
    Исках да ви попитам ако някой има същия проблем, как ги е излекувал?

И моля, не обиждайте

P.S. -момиче съм

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Бившият ми имаше подобен проблем, но при него беше наследствено.
    Това, което му помагаше, бяха операции и нямаше друг начин да се отърве от тях. Но за жалост след време пак се появяваха.
    Имаше и един случай при който мина само с някакво мазило ( успокоиха се, но не изчезнаха ).
    Най-добре се консултирай с лекар по въпроса.
    Повече инфо за видовете операции има тук и по точно абзаца Традиционна лечение
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...B8%D0%B4%D0%B8

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    опрация е решението

няма да те обиждаме няма нищо срамно в това че си болен

може да се случи на всеки
    ОДИН!!!

аз имах и за няма и седмица се оправих хапчета мазила . така и не разбрах от какво е дигам тежко само на лежанка и лостоже когато ходя и ям повечр сухи храни от тези неща се получава може и генетично да е
    НАЙ ВАЖНОТО е получиш ли го това тъпо нещо след като ходи6 по голяма нужда се мие6 задалжително с студена вода важно е хигиена да има6 знам какво е но се оправя почти всеки мъж има хемороиди спокоино тфа дето ти го казвам са ми го казвали лекари родители понеже мен не ме е срам от родителите ми те наи добре си ме разбират.пробваи и ти и ще се оправи6

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не се панирай и просто отиди на консултация с лекар.Може да са в по-лека форма и да не е нужна операция,но и да е нужна-не бой се,важното е да се оправиш. И няма нищо срамно в това))
    Успех!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си