- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ейййй влизайти в тоя ТОПИК че Си Ибало мамата ..
тЪъъ вчера 1 авер ма зима с коолото което е с невероятните ................................. 0,002 катЪрски сили утиаме в ИБИЗА паркра пред Amnesia влизаме вътре и гледам Aletta Ocean ма гледа като пръднал заек в люцернанапрауу мноу ма шокира .. утидЪх с нея в хотела Чуках я на задна прай ми турска , 69 и накрая и са источих на красивите УСТНИ .. После с авера ми утиаме зиаме си 1 Jack Daniels пием го после пушиме 1-но ДжоЙнтЧиии White Widow незнаем кфо праиме .. ЛЕШШ по едно време Jessica Alba звЪни на вратата ..отварям оная кучка ми се хвърля на УшитИИ ииии кат ма одра издранчах и 1 шамара насрах са от смяй после я надупих и с моя авер и пруснахме бардашката СЛИВА .. накрая утиаме у PACHA .. гледам Tiesto се разбива каам му да врътне 1 миксче оня напрао ПущурЕ по едно време всичко живо голо и се плющи на дансинга .. беше супер ХУЯ ми се испоти като мишниците на Веселин Маринов по прякор (Веско потния) Дръпнахме по 2 линии с аверчето почнах да се задушаам у дискотеката и накрая излязах ИЗДРАЙФАХ СА КАТО УМИРАЩА МАСТИЯ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН И СА СЪБУЖДАМ у НАС БЛЪСКАМ СИ ГЛАВАТА В РАДИАТОРА И СЕГА ВИ ПИША ОТ ПИРОГОВ .. !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ БЕ ЕБАВАМ СЕ ВСИЧКО Е ИСТИНА .. !
![]()
![]()
![]()
^горното мнение + скрий се и не се показвай, докато не излезеш от меката стая![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
ок
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
лошото е че за малко да си повярваш
![]()
![]()
как няма си вярвам е звънетИИ на 166 и питайтИ да видитИ че не лъжимИ шибах тая кучка само тфа исма да знайтИиИиИ .. ! (rofl)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()