- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прическа.. ;д
Здравейте, предложете някой яки прически за лятото..Просто искам да събирам очите с няква прическа, само, че проблема е, че не знам каква и не искам да е някаква прекалено екстравагантна.. Викам да си напрвя като на Азис нещо - http://sin.bg/media/2011/09/2909111.jpg (и не, нито съм чалга маняк нито гей !) обаче да не е червена а зелена косата..целта ми е да събирам очите лятото но пък и да не е прекалено екстравагантно...
то зима идва, ти за лятото мислиш.... слагай шапката и да не ти пука
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Със зеленото определено ще събираш очите. Аз в момента съм с розова коса и доста ме гледат хората. То при мене не се получи нарочно де..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Момиче съм.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
не искаш екстравагантно ама ще се боядисаш в зелено.. имаше преди едни спрейчета за оцветяване.. купи си няколко цвята и виж кое ще ти допадне и тогава си купувай боя
.. иначе с зеленото определено ще събираш погледи
![]()
Та това ще ми е целта, та тези спрейчета къде мога ги намеря и колко време ще траят, просто се измиват ли.. ? помня, че преди бях гледал в един метал шоп се шляех щото нямам работа и видях некви спрейчета..
Е хем да е зелено, че да привличаш погледите, хем па да не било прекалено екстравагантно.. Може да си направиш просто примерно там някакви фигури ( както Румънеца от Румънеца и Енчев ) и само те да имат цвят примерно.. де да знам, начини да се правиш на клоун много
ами във всеки 2ри козметичен магазин би трябвало да има.. да.. пръскаш и след това отмиваш и толкова.. и вече го нямаПървоначално написано от ebemise
![]()
Ако те видя на улицата ще ти се смея до пръсване и никога няма да забравя колко зле и смешно си била..
Т.е. не се прави така, но като искаш .. поне не зелено, синьо или лилаво.. щото ://
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Аз пък бих го забелязалаЗаблеяна съм, но примерно ако видя типичната метълска тениска съзнанието ми реагира веднага и почвам да отгатвам отдалеч на коя група е :Д Същото е и с някои татуировки, както и шантавите прически. Може и да не ми хареса, но определено привлича внимание, а мисля че това е целта на автора.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Сори за спама, но як ник!!![]()
как усещам капчица тролололол![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥