- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Размери на тялото
Момичета какви са ви мерките?
Аз съм 171см висока, с гръдна-85, талия-61, ханш-88 и се чувствам като някакъв несъизмерим изрод!Поне гръдната и ханаша да ми бяха с г/д едни и същи мерки...
Трябваше да кажеш и колко ти е дълбоко гърлото.
Не виждам какво общо има с това...
С достатъчно дълбоко гърло никой няма да обръща внимание на сиамският близнак, който е лепнат за теб
Не знам какво си пушил, но те моля да спреш да спамиш.
Здравей,
Моето мнение е ,че не трябва да се чувстваш като някакъв "изрод" или нещо ненормално... всеки е различен с нещо и мисля ,че няма значение несходността на мерките.)
е 3 см разлика между гръдна и ханш не е никак голяма, при мен е 5 и не се чувствам като изрод. Бих се радвала на една идея по-големи гърди, ама това е положението.
реклама ли си правиш?![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Не си правя реклама, просто споделям, че се чувствам като триъгълник...
И като ромб да си , не трябва да ти пука!....Аз съм плоска като дъска и въобще не ми дреме , защото знам , че това е по-добрия вариант , отколкото да се гърбиш от тежестта на 2 дини...
![]()
![]()
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Ще се гърбиш с 2 дини чак като наблъскаш силикон, иначе едни нормално оформени гърди хич не пречат и не тежат. Друго е вече тия със свръх огромните, но те най-често са последствие от някоя киста или хормонален проблем. ТЕ вече се гърбят.Първоначално написано от tomboy
Споко, добре си! Не си изруд, стъига се шашкай