- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- стана нещо на един купон,аз каква съм?
вчера бях на купон с много момичета,това беше първото ми пиянство... По едно време всички се напиха и играхме на истината или се усмеляваш. Трябваше да се целувам с 3 момичета...до сега не бях целувала момиче,даже и лезбийките ме плашат,странни са ми. Наскоро скъсах с едно момче,може би още имам чувства към него,но напоследък станах по близка с един друг. Общо взето вчера се напих за първи път и то от мъка. Днес в даскало всички се гледаме странно,особено с най добрата ми фр,с която също се целувахме... Не знам дали ми хареса,може би да,различно беше,по нежно,но и момчетата също целуват хубаво,даже много или просто си въобразявам?? Имам едно ужасно чувсто да не би да съм обратна или би... Много се притеснявам. Често,заглеждам момичета,но в смисъла на „и аз искам да изглиждам така” или просто за да призная,че е хубава,но като цяло заглеждам всякакви хора и обсъждам. Таа...дали имам за какво да се притеснявам?? Момчето,с което искам да съм е от друг град и рядко се виждаме,когато имам нужда,за това понякога се чувствам самотна както вчера. Моля ви,сериозно ми отговорете...почти на 18 съм.
Не си нито лесбийка, нито би-сексуална. Просто това е нещо ново за теб, и сега ти е любопитно...Ще ти мине, споко. Всеки е минал през това...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Спокойно, миличка, нищо ти няма. На мен ми се е случвало подобно нещо, целувала съм се с приятелки, но това нито ни промени отношенията, нито ме направи лесбийка. Всеки почти е правил какви ли не изцепки като се напие, така че това което си направила, аз го отдавам на алкохола, а не на мераците ти към момичета.![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ти си болна и заблудена.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
И какво, ако й е харесало? В случая не мисля, че е фактор.Първоначално написано от Rebirthing
Аз харесвам да доя крави, но не съм зоофил.
А ако сексуалните ми предпочитания са да бъда с крава, кой си ти, че да ме съдиш?
+Първоначално написано от marilyn
Аз даже целувките с момичета си ги приемам като приятелски жест![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Колко не съм учудена...говедо да си мечтае да е краваПървоначално написано от LambOfGod
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от Shturrrche88
Винаги съм искала да се сбия с момиче заради това...
Само ми ела. <3
ами честно не знам,може би да хареса ми,но съм имала по хубави момчешки целувки(както и по лоши). Малко съм в шок,но щом казвате,че няма страшно... А как така се целувате като поздрав така? Не ви ли е неудобно и не на място? Направи ми впечатление,че всички се целуваха продължително,не просто все едно по бузата..може би от алкохола доста не знаеха къде са,а сякаш само на мен днес мие така притеснено и неловко.
Айде без спам, ако може. Селскостопанските предпочитания си ги обсъждайте на лични съобщения.
По темата: каква си...такава, дето не носи на пиене. Нито си би, нито си обратна.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
^^ Просто явно не са го взели толкова навътре. Аз си спомням, че първата ми целувка беше с момиче(моя близка фр), която ме учеше как да се целувам... това беше доста отдавна ест.![]()
После на един купон.. и пак след употреба на алкохол с други 2 мои приятелки и се получи спонтанно. А на следващия ден се държахме все едно не е станало нищо, защото по никакъв начин не сме си променили отношението и не сме го взели навътре.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
без да се обиждаш, ама това твойто е наивност .. ся ше почнеш се оправдаваш , че е заради алкохола, нали ?![]()
![]()
можело е и да не се стига до там, ако си се държала на ниво![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Ха,ами ела ти на такова място с такива хора и ще видиш сам за какво става дума...казвам"Не искам повече да пия" а те ми отговарят "Няма такива работи и ми дават двулитрова бутилка" -3 пъти.Определено нито един от нас не се държа на ниво,още повече щом се стигна и едно от момичетата да повръща,а гаджето и беше с нея...
е добре дават ти, не искаш да им откажеш .. ми пий си по - спокойно и умерено , а ти си се наливала нормално да се стигнат до такива крайности![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
То и на мен ми се е случвало да повръщам, докато приятелят ми е бил там (кофти момент). Но като не ти се пие, спираш да пиеш и толкоз. Или просто си сипваш кола и казваш, че пиеш водка/джин/ром с кола, ако чак толкова те е грижа какво ще ти кажат.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Може да си бисексуална, а може просто да те удрят яко хормоните. Може да са и двете. Какво значение има? Живей си живота и се лупай с който/която си искаш. Не страдай от предразсъдъците на другите.
Нищо ти няма, не си сбъркана. На мен пък ми е мерак да пробвам с женско.
А ситуацията е можела да бъде много по-кофти.
Една съученичка се напила на купон и се натискала с един съученик, който попринцип грам не харесва (как става това не знам), на следващия ден всички я бъзикаха :Д
Пък един съученик яростно базикаше всеки ден една съученичка. Тя е дебела, има привлекателни зъби и коса на гърба. Като и смъкна ципа на роклята в час един път и не можа да и го вдигне, щото се заплете в космите.
Веднъж се напи и преспа с нея. Мълча около месец, после се разбра, че ходели заедно.
По темата - от веднъж педерас не се става, много ясно.
Ако си лезбийка, значи си би. Би е готино, би е бъдещето.
Хем си пиеш бира с гаджето, хем обсъждате циците на жените.
Набавяне на адреналин