.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

стана нещо на един купон,аз каква съм?

вчера бях на купон с много момичета,това беше първото ми пиянство... По едно време всички се напиха и играхме на истината или се усмеляваш. Трябваше да се целувам с 3 момичета...до сега не бях целувала момиче,даже и лезбийките ме плашат,странни са ми. Наскоро скъсах с едно момче,може би още имам чувства към него,но напоследък станах по близка с един друг. Общо взето вчера се напих за първи път и то от мъка. Днес в даскало всички се гледаме странно,особено с най добрата ми фр,с която също се целувахме... Не знам дали ми хареса,може би да,различно беше,по нежно,но и момчетата също целуват хубаво,даже много или просто си въобразявам?? Имам едно ужасно чувсто да не би да съм обратна или би... Много се притеснявам. Често,заглеждам момичета,но в смисъла на „и аз искам да изглиждам така” или просто за да призная,че е хубава,но като цяло заглеждам всякакви хора и обсъждам. Таа...дали имам за какво да се притеснявам?? Момчето,с което искам да съм е от друг град и рядко се виждаме,когато имам нужда,за това понякога се чувствам самотна както вчера. Моля ви,сериозно ми отговорете...почти на 18 съм.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Не си нито лесбийка, нито би-сексуална. Просто това е нещо ново за теб, и сега ти е любопитно...Ще ти мине, споко. Всеки е минал през това...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не мисля, че ти има нещо, освен, че не носиш на пиене. Постарай се да не стигаш до такова състояние и нещата ще са ок. Всеки е прекалявал с алкохола и знае, че това не води до нищо хубаво. Просто не пий, а ако не можеш без "наздраве" - нека да не е на гладно и да е малко.

Спокойно, миличка, нищо ти няма. На мен ми се е случвало подобно нещо, целувала съм се с приятелки, но това нито ни промени отношенията, нито ме направи лесбийка. Всеки почти е правил какви ли не изцепки като се напие, така че това което си направила, аз го отдавам на алкохола, а не на мераците ти към момичета.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ти си болна и заблудена.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Не мисля, че пиенето и тази компания ти влияят добре.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Лесбийка не си в никакъв случай, но все пак хареса ли ти да се целуваш с момиче ?!

Впрочем не мога да разбера какво толкова те плаши, няма нищо страшно, обратните не хапят...

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Лесбийка не си в никакъв случай, но все пак хареса ли ти да се целуваш с момиче ?!

Впрочем не мога да разбера какво толкова те плаши, няма нищо страшно, обратните не хапят...
    И какво, ако й е харесало? В случая не мисля, че е фактор.
    Аз харесвам да доя крави, но не съм зоофил.

Град
    София
    Не виждам връзка между доенето на крави и сексуалните предпочитания .

А ако сексуалните ми предпочитания са да бъда с крава, кой си ти, че да ме съдиш?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Спокойно, миличка, нищо ти няма. На мен ми се е случвало подобно нещо, целувала съм се с приятелки, но това нито ни промени отношенията, нито ме направи лесбийка. Всеки почти е правил какви ли не изцепки като се напие, така че това което си направила, аз го отдавам на алкохола, а не на мераците ти към момичета.
    +
    Аз даже целувките с момичета си ги приемам като приятелски жест
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    А ако сексуалните ми предпочитания са да бъда с крава, кой си ти, че да ме съдиш?
    Колко не съм учудена...говедо да си мечтае да е крава

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Колко не съм учудена...говедо да си мечтае да е крава

Винаги съм искала да се сбия с момиче заради това...
    Само ми ела. <3

Град
    ами честно не знам,може би да хареса ми,но съм имала по хубави момчешки целувки(както и по лоши). Малко съм в шок,но щом казвате,че няма страшно... А как така се целувате като поздрав така? Не ви ли е неудобно и не на място? Направи ми впечатление,че всички се целуваха продължително,не просто все едно по бузата..може би от алкохола доста не знаеха къде са,а сякаш само на мен днес мие така притеснено и неловко.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Айде без спам, ако може. Селскостопанските предпочитания си ги обсъждайте на лични съобщения.
    По темата: каква си...такава, дето не носи на пиене. Нито си би, нито си обратна.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

^^ Просто явно не са го взели толкова навътре. Аз си спомням, че първата ми целувка беше с момиче(моя близка фр), която ме учеше как да се целувам... това беше доста отдавна ест.
    После на един купон.. и пак след употреба на алкохол с други 2 мои приятелки и се получи спонтанно. А на следващия ден се държахме все едно не е станало нищо, защото по никакъв начин не сме си променили отношението и не сме го взели навътре.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    без да се обиждаш, ама това твойто е наивност .. ся ше почнеш се оправдаваш , че е заради алкохола, нали ?

можело е и да не се стига до там, ако си се държала на ниво
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Град
    Ха,ами ела ти на такова място с такива хора и ще видиш сам за какво става дума...казвам"Не искам повече да пия" а те ми отговарят "Няма такива работи и ми дават двулитрова бутилка" -3 пъти.Определено нито един от нас не се държа на ниво,още повече щом се стигна и едно от момичетата да повръща,а гаджето и беше с нея...

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    е добре дават ти, не искаш да им откажеш .. ми пий си по - спокойно и умерено , а ти си се наливала нормално да се стигнат до такива крайности
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    То и на мен ми се е случвало да повръщам, докато приятелят ми е бил там (кофти момент). Но като не ти се пие, спираш да пиеш и толкоз. Или просто си сипваш кола и казваш, че пиеш водка/джин/ром с кола, ако чак толкова те е грижа какво ще ти кажат.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ехееее,че и аз съм се целувала с момичета и ми е харесвало,но това не значи,че съм лезбийка Даже преди 1-2 часа се целувах с една приятелка И си имам приятел ! ;д

Супер фен Аватара на badsector
    Може да си бисексуална, а може просто да те удрят яко хормоните. Може да са и двете. Какво значение има? Живей си живота и се лупай с който/която си искаш. Не страдай от предразсъдъците на другите.

anonymous708973
    Guest
    Нищо ти няма, не си сбъркана. На мен пък ми е мерак да пробвам с женско.
    А ситуацията е можела да бъде много по-кофти.

Една съученичка се напила на купон и се натискала с един съученик, който попринцип грам не харесва (как става това не знам), на следващия ден всички я бъзикаха :Д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Ехееее,че и аз съм се целувала с момичета и ми е харесвало,но това не значи,че съм лезбийка Даже преди 1-2 часа се целувах с една приятелка И си имам приятел ! ;д
    Браво, браво. Ти не беше ли от тези за които целувката е много по-болезнена изневяра от колкото секса ?

SuNsEt, щом ти е харесало няма лошо, доста от момичетата в днешно време са би, няма място за страх / притеснение.

Пък един съученик яростно базикаше всеки ден една съученичка. Тя е дебела, има привлекателни зъби и коса на гърба. Като и смъкна ципа на роклята в час един път и не можа да и го вдигне, щото се заплете в космите.
    Веднъж се напи и преспа с нея. Мълча около месец, после се разбра, че ходели заедно.

По темата - от веднъж педерас не се става, много ясно.

Ако си лезбийка, значи си би. Би е готино, би е бъдещето.
    Хем си пиеш бира с гаджето, хем обсъждате циците на жените.
    Набавяне на адреналин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си