- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно жените и цикъла
Първо да ви кажа, незнам дали само при мен е така, че търсачката нещо не си върши работата и се извинявам ако има такава тема. Та преди малко се замислих дали момиче, което още не е в цикъл, може да води полов живот и дали е нормално. Дали въобще е от някакво значение
Може би е малко тъп въпрос ама ми стана интересно, така че бъдете сериозни![]()
![]()
Това е ТЪП подпис. Не го чети D:
Че може-може, но не е правилно.Това е показател, че огранизма не е готов още за полов живот.Но все пак всеки си прави сметка.
Не е нормално.
Първият цикъл идва около 10-12 години. За какаъв полов живот става дума, като на тези години половата система още се развива. Да не говорим как може да се увреди, ако започне да прави секс.
Горния, ти болен мозък ли си бе ? Дете да прави свирки и секс... ох божичко ;с
Не е нито нормално, нито правилно момиче да прави секс преди да и е дошъл цикъла.
*сън*
Интересно тъп въпрос, като имаме в предвид, че на повечето момичета им идва на около 12..
И все пак нека предположим, че има отделни случаи, които са от типа:
- На 17 съм и още нямам цикъл.
Което все пак..е нормално.
Питала съм гинеколожката си за този проблем..
И все пак нека предприемем, че си на 17 и хормоните, о Боже, хормоните, ти кипят и кипят и ти се " чука " та две не виждаш. Според вас тогава морално ли е ?
Не подкрепям идеята да правиш секс преди цикъла, на колкото и години да си.
Имах предвит при дамите, които идва по-късно. Сега за 10-11 годишно момиче и да и е дошло не е нормално според мене![]()
Как така при дамите? Цикълът при повечето момичета идва на 11-12-13год. Ако няма след 15год..вече проблема е здравословен(в повечето случай), така че въобще не може да се говори за никакви "дами".Първоначално написано от Pothead334
Кво се хващаш за едните думи. Кво ти пречи "дама" да нарекат момичето,До 16 години е приемливо да ти дойде,чак тогава не е хубаво,защото ездравно може би!Не е нормално преди цикъл да се води полов живот.Точка по въпроса?! Други ?!
maDamn
точно. И ако момичето е на/над 16 и още не и е дошло, последното нещо, за което трябва да мисли е секс. По-скоро трябва да почне да ходи на лекар и да разбере какъв е проблема.Първоначално написано от granger
Може,но не знам как ще докажеш,че е нормално.
На практика е възможно, но според теб щом момичето още няма цикъл, достатъчно развита ли и е половата система за водене на полов живот? Не!!! Най-много секса да и донесе неприятности после.
Щом няма цикъл,значи тялото и все още не е готово за полов живот.
Съжалявам, че прочетох тази тема. Дано никога не ми се ражда дъщеря...
Разбира се, че не е нормално!! НЯма да се повтарям с горните мнения, от ясно по-ясно е.
Здравейте, искам да споделя и да ми помогнете ако можете. Аз съм на 14 години, но ми дойде на 12 не ми беше редовно доиде ми един път и спря след това ми дойде на 13 един, два пъти и пак спря не ми бе идвало от около половин година и повече сега ми доиде лятото а вече съм на 14 и 4 месеца под ред ми идваше и аз си помислиш, че вече ще си ми идва като хората, но си хванах приятел и спах с него, което беше огромна грешка, но незнам защо го направих и от тогава не ми е идвало последно ми идва юли месец през август спах с него и сега вече е ноември и не ми идва много ме е страх и незнам защо. Ако можете да кажете нещо по темата ще ви бъда много благодарна. Мерси предварително!![]()
![]()
^ Ползвахте ли предпазни мерки?
Иначе пусни го като отделна тема, в тази се дискутира друго.
Първоначално написано от Sh@d0w
Амии не, но не съм бременна защото той не стигна до изпразване ....
^
Еми като за начало по-добре направи отделна тема, както Shadow каза , за да я видят хора, които могат да ти помогнат. Аз лично немога да ти дам друг съвет освен да се посъветваш с гинеколог![]()
И Shadow слагай ключа на тази тема няма нужда да се пише повече![]()
^ Ok