- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Шок и ужас:Цигани забиха нож в главата на мъж. Вижте го!
Явно нивото в Стара Загора е паднало под критичния минимум.
Българския Аушвиц ще се построи някъде около Аязмото явно.
Живял съм в Лозенец(кв. в Ст. Загора), което се води точно циганската махала и съм наясно, че не всички са свестни, но слагането им под общ знаменател не говори само за расизъм, а и за липса на елементарни опити да ползваш сивото си вещество за работа, а не само за подържане на равновесието.
Не може обществото/политиците да са ги принудили да се мъчат при такива условия, а след това да се оплакваме, че ни крадяли.Като те пратят да живееш при мечките няма да се държиш като сърничка, ако искаш да оцелееш
Сапун сапун тео сапун тео![]()
Oldschool, сигурно 1 циганин на 1000 е свестен, и ти го знаеш, но защо ги защитаваш ? Имам познати свестни цигани, знам какво е много добре, както съм патил от тях, така и са ми помагали, но 99% не стават за НИЩО! Това което го видяхте сега, се случва почти всеки ден, и не само при големите, малките циганчета в селата тормозят българчетата също, просто на циганчетата още от малки им насаждат омразата, виждал съм как малко циганче си върви и вика на глас "Смърт за гяурите!", не знам защо са ги спасили нашите цигани, просто не знам, от тази етническа група света добро не е видял и сигурно няма да види.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз нямаше да гледам.Първоначално написано от awerw
Много си прав иначе.
И аз като тебе съм си патил, ама съм си и отмъщавал.
Просто 50% от съфорумниците се правят на "интересни" и "оригинални", начело с Oldschool, Fear4o & FeelMyPain
Време е някои хора да излязат от филмите...![]()
Вида на ножа е такъвПървоначално написано от sToyAncHo
Прдпочитам да си мислят, че се правя на интересен пред това да ме виждат като следвал в Натфиз за актьорско майсторство.Първоначално написано от Wax
Всички сте големи мъже в нета, а вънка ще лапате патката на всеки идианец, който ви погледне страшно и това ви е истинският проблем.
Преди 20 години съм бил скин и тогава поне сме се държали като такива, а не само по разни форуми да раздаваме правосъдие.
И кажи ми от този пост който цитира кой се е правил на голям мъж ?Първоначално написано от torVPN
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Преди 40 години не искаш ли ?
Олдскул си беше прав за някои неща..
ваУ рокс
Grell
И отново сме на изходна позиция - този е такъв, значи е онакъв.
Никой не се вглежда в индивида - престъпници, изверги и т.н. има от всички раси, етноси и религии. Един циганин и един българин могат да са боклуци, а могат и да са свестни хора. Или всички цигани на сапун, ама ако някой чужденец каже, че българите сме прости или мързеливи - изведнъж скачаме с остра анална болка и почваме да ревем. Принципа е същия...
Има неща които причисляваме на група от хора.Първоначално написано от Oldschool
Например българите са християни. т.е. повечето от тях са християни.
Циганите миришат. Т.е. много от тях миришат
Нито някой казва че всички цигани са едикакви си нито нищо.
ваУ рокс
Grell
Това го гледах по телевизията. Чудно ми е как не е умрял тоя човек..![]()
*сън*