- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ползвате вие за почистване на лицето си?
Здравейте.Много се затруднявам напоследък да си избера продукти з апочистване на лице - хем да нямат парабени,че предизвиквали алергии,хем да нямало алкохол,че изсушавал кожата..
Кажете ми вие какво тоалетно мляко и какъв тоник за лице ползвате,за да се ориентирам и азБлагодаря
п.п Кожата ми е нормална към суха![]()
хайде де толкова ли много искам![]()
http://prikachi.com/images/569/4039569o.jpg и розова вода.![]()
На Bio Fresh серията Yoghurt of Bulgaria гела, казва се Ultra mild facial wash gel, без парабени и като цяло доста изчистен. Ако си от София имат щанд в Халите, продават се и в Карфур. В Пловдив знам, че май имат фирмен магазин.
Също така ако си търсиш нещо без парабени, на Balea има един гел, розов с частици мисля, продава се в ДМ.
На Гарниер някакъв скраб.![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
това също ползвамПървоначално написано от Rebirthing
хубаво е.
Доволна ли си от тези продукти и какъв тип е кожата ти?Първоначално написано от MegiBoOm
Аз ползвам най-често продуктите на Гарниер. И моята кожа е от нормална към суха. Изпозвам една маска със затоплящ ефект. Много добре почиства порите и като цяло лицето. Можеш да я намериш в ДМ за близо 2лв.![]()
За почистване на грим използвам съответно други продукти, но това са най-често тоалетни води на не чак толкова изнестни марки.
Смесена ми е.Първоначално написано от glezenafukla
Много съм доволна.
Относно измиващия гел съм пробвала със всякакви марки от Garnier и тем подобни до Bioderma и в момента съм с La Roche Posay и не намирам разлика.
Тоник - на същото мнение съм. Кожата ми е мазна и най-много ми харесва обикновен салицилов спирт.
За крема вече използвам един на La Roche Posay, от който съм много доволна.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Чакам промоционалните серии по аптеките, иначе си действам с бистра водица и от време на време с гела с краставица и пъпеш Билка.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!