.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Най добрия Университет по Актьорско майсторство в ЛА

Може ли да ми кажете кой е най-добрия университет в ЛА по актьорско майсторство. Ако можете да ми кажете как се взимат стипендии и т.н . Благодаря

Повече от фен

Re: Най добрия Университет по Актьорско майсторство в Лос Ан

Цитирай Първоначално написано от ysmiivka
    Може ли да ми кажете кой е най-добрия университет в ЛА по актьорско майсторство. Ако можете да ми кажете как се взимат стипендии и т.н . Благодаря
    Най-добрите такива в САЩ са частни и там стипендии без заслуги в сферата и без родители актьори, които са известни, реално няма. Другият вариант е да изкараз отлична оценка на практическия изпит и тогава можеш да очакваш някаква семестриална стипендия.

Може и да не са най - добрите но да има начин да се реализираш след това с актьорско майсторство

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ysmiivka
    Може и да не са най - добрите но да има начин да се реализираш след това с актьорско майсторство
    Ако ще и в 5 от най-добрите да завэршиш едновременно...никой никога не може да ти гарантира, че ще се реализираш в тази сфера.
    Повечето известни актьори изобщо не са учили актьорско майсторство във университет/ колеж.

Ами то и аз се интересувам и ще следя темата.. И знам, че може и да не се реализирам . Но искам да уча точно това в университет/колеж.

боже..
    поредната тема как 13 годишно момиче иска да ходи в ЛА да става световно известна актриса..
    момиче,има такива теми през 2 седмици,ти сигурно си по различна от останалите разбира се =О.
    стипендиите са ако имаш особени заслуги в актьорското и тогава може да вземеш стипендия,но 2-3 хиляди долара,а парите са около 18 хиляди на семестър,което е няколко месеца
    няма как да си платиш университета,няма как и да отидеш там ако нямаш някакви заслуги или не си участвала във филми и т.н и т.н..да имаш опит,защото в щатите има изявени таланти и отиват там с доста опит.

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не са в LA тия училища първо...
    Второ, излезте от филма.
    Трето, Julliard, New York Film Academy, Yale School of Drama...

Аз знам за точно 1 българин учил в едно от тези трите. Шансове...да ви го кажа така: какво се случва с дробна функция, когато знаменателят е квадратен полином, числителят е линейна функция, а x отива към безкрайността? Същите.

Благодаря за мнението и знам,че шансовете да уча там са много малки.

шансовете да си постигнеш целите ,да станеш известна,дори да пробиеш в Америка са реални
    не се знае какво ще се подобри,не се знае какви шансове ще имаш,но просто тези училища..няма как според мен,няма смисъл да храниш празни надежди,по-добре гледай други варианти ..

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Като за начало не скачай на такива мечти Първо се запиши на някой кастинг за реклами,погледни натфиз и т.н. Разбери че за да стигнеш до там има много стапала да изкачиш,не очаквай да си пратиш документите и като те видят и хоп...айде актриса си
    >>DjBelev<<

Не очаквам като пратя документите и веднага да ме приемат. Знам,че ако искам да отида там се иска труд, а понякога и това не е достатъчно.И знам,че шанса да отида там е малък и то много много малък.

Здрасти, аз имам същата мечта и мога да ти кажа единствено, че с желание всичко се постига ! Вярвай на 100% в себе си ! ))

Цитирай Първоначално написано от yanni Виж мнението
    Не очаквам като пратя документите и веднага да ме приемат. Знам,че ако искам да отида там се иска труд, а понякога и това не е достатъчно.И знам,че шанса да отида там е малък и то много много малък.
    Въпрос: На колко си?
    По темата: Те в НАТФИЗ приемат супер трудно, 'щото на година приемат по 30-40 човека, а ти си мислиш, че в ЛА ще те приемат. И 'що баш там реши, че искаш? Щото сега е на мода ЛА сигурно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си