- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Държите ли предмети подарени от бив-шия/шата половинка?
И мен не са ме глезили много (да не кажа изобщо), ама каквото са ми подарили съм го оставил... някъде
Ама ако ми потрябва ще си го намеря. Пък и имам една тениска.... сега както стана студено, добре се спи с нея
![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Аз не мога да се обвържа с някой предмет до такава степен, че той да ми контролира настроението и да ми връща спомени.
Съответно всичко си стои при мен. Нищо не изхвърлям, нито крия някъде, където да не го виждам.
И спря да се върти за миг земята..
Има поне два типа хора:
1. Такива, които помнят само лошото и съответно не искат да си спомнят и изхвърлят всичко.
2. Такива, които помнят повече доброто (все пак сте били заедно, всичко ли е било лошо) и съответно нямат проблеми с неща от миналото си.
^А има и такива, за които просто предметът остава безразличен и си минават покрай него редовно без да се сещат за нищо специално.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
тези са към вторите, защото не носи негативна емоция. Може да е неутрална, може да е положителна...
Нищо не съм изхвърляла до сега - имам разни подаръчета, някои са прибрани, други са на по-видни места... но нямам намерение да се лишавам от тях. То почти няма предмети, които да ме сдухват и да ми носят кофти спомени, защото гледам от положителната страна на нещата - била съм с определен човек, имали сме си хубавите моменти, разделили сме се, но към никого не съм останала с лоши чувства. В крайна сметка тия хора малко или много са били част от живота ми и ми изглежда глупаво да се опитвам да "изтрия" този период![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от Sh@d0w
и аз така
имах един шал и го изхвърлих, защото хич не ми ставаше добре като го видех
и един пръстен, който бях изгубила и един ден случайно намерих у дома и почнах да си го нося, обаче след 1-2 седмици отидох на море, оставих го върху кърпата,забравих че е там, изтупах я и я прибрах и явно е останал някъде на плажа, не съжалявам де :Д
имам една картичка с текст, който е свързан с подаръка от един Свети Валентин , една чаша с наша снимка, имаше и вино 0.700 мл. (с кеф си го изпих) бонбони а у хаха .. и след като се разделихме ми се искаше да ги хвърля , но реших да останат (даже не ги гледам, не знам защо само си стоят)![]()
като се замисля, няма смисъл да се махат, след като е подарък от човек, на който си държал малко или много .. поне спомените да си останат ако са били приятни естествено![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Ем така де. Колкото и да съм се изнервял, като си го видя "едното нещо", ми става драго и се усмихвам. Така че.. Важното е според мен да не си черноглед и злопаметен, а просто да се сещаш с хубаво за тези отминали дни.Първоначално написано от BrokenKnight
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
именно това ми беше мисълтаПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
колкото и след време да стават незначителни все пак,навремето са значели нещо за мен и не ги изхвърлям ..просто събират прах някъде там.. по кутийте...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Попринцип си пазя туй унуйвсъщност ги захвърлям някъде из стаята ми и понякога попадам на тях. Понякога изпадам в много дълбоки мисли, когато попадна на такъв предмет, но гледам да не се отплесвам много
![]()
а това което го казвате, че все пак сте имали чувтства към тоя човек не винаги е вярно
например има една, която така ми натрови живота , дето въобще не искам да я виждам даже и здрасти няя да и кажа
![]()
![]()
Това е ТЪП подпис. Не го чети D:
Хаха, аз пък пръстена ми от бившия го изгубих в морето, и обицата на носа ми беше от него, тя пъk падна в канала на мивкатаПървоначално написано от bloodyF
И въпреки, че нищо не съм изхвърлила, аз съм от тези, които пазят лоши спомени, но само и специално с този човек, защото след като се разделихме той се погрижи да ми падне в очите и да го намразя. Нито се сещам с добро за него, нито се замислям за някви моменти с него, никакво желание нямам даже да го виждам и така.. Просто си седят у нас, но не защото "някога ни е било хубаво заедно" - не, че за 3 години не е имало хубави моменти, просто той се погрижи да ги заличи от съзнанието ми.
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Напълно съгласна. ;ррр...Първоначално написано от Sh@d0w
Разделя ли се с някого - значи си е раздяла, без събиране. А и никой в интерес на истината не ми е подарявал нещо до сега.Освен цветя, които... нормално, няма как да ги пазя.
Сегашният ми приятел ми е подарявал много работи - бижута (за празници, не без причина), дрехи (пак за празници или просто е взел по-голяма заплата), тъй като не съм материалистка, а и сама си изкарвам пари и си купувам каквото ми трябва.
I'm inlove with a criminal...
Какъв е смисъла на изречението?Първоначално написано от Jessie
Първоначално написано от Oldschool
![]()
Смисълът е, че преди не съм получавала подаръци, щото не съм ги искала и до известна степен бившите ми са били кретени. Сега получавам просто, щото съм заслужила вниманието на даден човек, на когото му е приятно да прави това за мен.
Знае ли човек - един ден мога точно за това момче да напиша - да, подаряваШЕ ми разни работи. ;р...
А това което си написала всъщност е:
1. Сегашният ми приятел ми подарява много неща (ок, яко е)
2. тъй като не си материалистка (странен туист, но явно ще кажеш, че му ги връщаш и не ги искаш)
3. сама изкарваш пари и си взимаш каквото ти трябва. (окей, ама тръгнахме за подаръците на твоя приятел да говорим, а стигнахме доникъде)
Всъщност просто се заяждам, защото се изтъкваш по някакъв начин и цялото това нещо нямаше смисъл така написано.
Не бих изхвърлила подарък от някой, само защото сме се разделили. Нямам какво толкова да забравям, че да не искам подаръците да ми напомнят за някого. С убеждението съм, че миналото си е минало и като такова, то винаги ще е някаква част от живота ми, която не искам да изтрия. Каквото е трябвало, се е случило и след това няма как просто да изчезне. Така е и с подаръците, пазя ги заради хубавите спомени, без особено значение какво се е случило с дадения човек.
Хора без работа и с липса на малко сиво вещество. ;р :PПървоначално написано от Oldschool
Не съм имала кой знае какви връзки (обикновено преди не се задържах с момче и месец,по мое желание),за да получавам кой знае какви подаръци.Имам си приятел от година и нещо и не мисля да изхвърлям подаръците от него,или да му ги връщам,дори ако се разделим някой денЗа мен тези неща си имат стойност.
Пазя всичко, освен подаръци имам и снимки на компютъра, но те са скрити за да не ги виждам и аз.....даже все още има негови вещи в нас, въпреки че се разделихме доста отдавна.
Точно на същото мнение съмПървоначално написано от Sh@d0w
![]()