! ОБичам онези,истинските българи,които действат СРЕЩУ другите,комплексираните,де билните,МЪРЗЕЛИВИТЕ,готови да натопят ,,приятел'',да го изложат,да го обидят,да го набедят.Аз лично съм с разведени родители и преживях ужасяващи мигове,в които майка ми,един прекрасен,любвеобилен,ДОБР Одушен,умен човек,беше обиждана всячески от семейството на биологичния ( ! ) ми баща ! Моля ви да се вразумите,съграждани,сънар одници,съотечественици,съб ратя.Не се обиждайте по статии,нито в реалността,защото дарът,който ни е даден от Бога-това да принадлежим на една рядка ( !) нация-трябва да бъде оценен-защото ние В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СМЕ НЕЩО СПЕЦИАЛНО-а какво правим вместо това да оценяваме този блажен фактус-НИЕ СЕ ИЗПОБИХМЕ,ИЗПОКАРАХМЕ СЕ,НАРАНИХМЕ СЕ,НАГРАБИХМЕ СТРАНАТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ И Я ИЗПРОДАДОХМЕ(НО НЕ Е ЕСТЕСТВЕНО ТОВА НАЙ-ВАЖНОТО И ПОТРЕСЯВАЩОТО),А НАЙ-ВЕЧЕ СМЕ ГОЛЕМИ ЗАВИСТНИЦИ,А НЯМА ЗАЩО ДА ЗАВИЖДАМЕ,ТЪЙ КАТО НИЕ СМЕ НЕЩО СПЕЦИАЛНО,И ФАКТИЧЕСКИ,БЪЛГАРИ МНОГО НЯМА,ЗАТОВА НЯМА ЗАЩО ДА ЗАВИЖДАМЕ,ФАКТЪТ САМ ПО СЕБЕ СИ,ЧЕ НЯКОЙ Е БЪЛГАРИН,ТРЯБВА ДА МУ ДАВА УВЕРЕНОСТ,ДОБРА ДУША,докато ние всъщност парадоксално си завиждаме ( ???? ) и се комплексираме ( ???????????????? ) .Призовавам ви,да станете съратници на новите българи с голямо ,,Б'',и въпреки че ,,българи'' се пише с малко ,,б'' ние непоклатими ще станем,а най-вече добри,в случай че се вслушате в посланието на тази моя критика към народа мой !