.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 153
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    ^Според мен е някакъв лъжец, как може толкова да защитава толкова християнската вяра, а така да изменя мненията, това не е ли грях?! Един нормален християнин няма да направи подобно нещо. Вече знам ли и аз...
    Кафе
    "Истина, истина ти казвам: ние говорим за това, що знаем, и свидетелствуваме за онова, що сме видели..." (Иоана 3:6)

Защото писано е: "ще погубя мъдростта на мъдреците и ще отхвърля разума на разумните".
    Де е мъдрецът? де е книжовникът? де е разисквачът на тоя век? Не обезуми ли Бог мъдростта на тоя свят?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ не е грях да се лъже до колкото ми е известно.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от cvetemoe
    ^Според мен е някакъв лъжец, как може толкова да защитава толкова християнската вяра, а така да изменя мненията, това не е ли грях?! Един нормален християнин няма да направи подобно нещо. Вече знам ли и аз...
    Кафе
    хххх... Как ми идват наум едни библейски стихове точно сега...

хххх... Как ми идват наум едни библейски стихове точно сега...
    Не бе само казвам, че си готина, ти какво си помисли.
    "Истина, истина ти казвам: ние говорим за това, що знаем, и свидетелствуваме за онова, що сме видели..." (Иоана 3:6)

Защото писано е: "ще погубя мъдростта на мъдреците и ще отхвърля разума на разумните".
    Де е мъдрецът? де е книжовникът? де е разисквачът на тоя век? Не обезуми ли Бог мъдростта на тоя свят?

така:
    1-во- Смени си дилъра.
    2-ро-Не всички са с твоята гледна точка.
    3-то-Спри да параноичиш,че Сатана те дебне и иска да ти изяде малката пишка.
    4-то(и не на последно място)-Това,че не споделяме твоя мироглед,не ни прави по-лоши хора,камоли пък ''сатанисти''(които всъщност почитата Сатана като висш разум),така че сатанизма е вид религия,а до колко съм запознат с вижданията на гандалф,човека си пада ирелигиозен.

Град
    Bulgaria
    Трудно е да се каже какво става след смъртта, но нещо става със сигурност. Съдейки по последните думи и бълнувания на баща ми... убеден съм,че има нещо след смъртта!

Мега фен
    бил съм неведнъж на границата между живота и смъртта и не беше приятно, а за след смъртта не мога да кажа, защото веднъж дори умрях и бях мъртъв за няколко часа, след което Бог ме възкреси, но не помня нищо освен тъмнина/нищо/несъществуване

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Тогава откъде знаеш, че Бог те е възкресил, след като не помниш нищо, освен тъмнина?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от npp
    бил съм неведнъж на границата между живота и смъртта и не беше приятно, а за след смъртта не мога да кажа, защото веднъж дори умрях и бях мъртъв за няколко часа, след което Бог ме възкреси, но не помня нищо освен тъмнина/нищо/несъществуване
    Човек, не те ли е грях да лъжеш, сарказничиш, мамиш, така че уж някой да ти повярва...поне бъди честен!
    Im back...

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Цитирай Първоначално написано от npp
    Човек, не те ли е грях да лъжеш, сарказничиш, мамиш, така че уж някой да ти повярва...поне бъди честен!
    Може и положението да е по-лошо, може би си вярва.

за клинична смърт не е чувал,maybe

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ако има толкова голямо значение за вас какво става след смъртта, значи не живеете пълноценно. Какъв е смисъла да влагаш толкова енергия в размишления какво ще стане след като умреш при условие, че в каквото и място да попаднеш, там няма как да вземеш дори гащите си със себе си. Каквото и да предстои, има ли смисъл от толкова много планове? Мечтите на един трезвен човек трябва да са насочени към настоящето, онова което може да пипнеш и усетиш! Трябва да консумираш с пълни шепи навреме, докато можеш!

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Ако има толкова голямо значение за вас какво става след смъртта, значи не живеете пълноценно. Какъв е смисъла да влагаш толкова енергия в размишления какво ще стане след като умреш при условие, че в каквото и място да попаднеш, там няма как да вземеш дори гащите си със себе си. Каквото и да предстои, има ли смисъл от толкова много планове? Мечтите на един трезвен човек трябва да са насочени към настоящето, онова което може да пипнеш и усетиш! Трябва да консумираш с пълни шепи навреме, докато можеш!
    Хубаво мнение.

Пък и не мисля, че смъртта е края (сега очаквам npp да ме среже ).
    ...

.....

Смъртта не е края, това се знае!
    Im back...

Така е, атеистите "знаят", а вярващите вярваме.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Чудя се кое ли е по-гадно ?
    Да си мислиш, че ще отидеш в рая и всъщност да не отидеш, а просто да умреш. Или да си мислиш, че ще умреш и да отидеш в ада...?

Мега фен Аватара на Concussion
    АРЕ ИЗЧЕЗНИ, ВЕ, ГНОМ.
    Стига си си налагала мнението и след всеки пост да кльопаш простотии. ИЗЧЕЗНИ

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    След смъртта няма нищо. Едно е. Сърцето, мозъка спират и си затваряш очите .

П.П. Мене не ме е страх от смъртта, стига да не е мачителна. Така или иначе ще ни дойде мигът да си отидем...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от cvetemoe
    Така е, атеистите "знаят", а вярващите вярваме.
    На философче ли се правиш?
    Im back...

На дървено философче и по точно на надървено философче .Шегувам се разбира се .

Мега фен Аватара на RagioL
    Ще се изкажа по темата че в предния си пост съм пропуснал

Според книга на мъртвите имам шанса да стана божество след някое друго изпитание.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Зависи

Ако е бил добър яде шоколад и пица
    Ако е бил лош яде овес с извара

Да ви е яко

Мега фен Аватара на koshtramba
    Всъщност, спускайки се в малко по-дълбоките пластове на нещата, и следвайки вродената или придобитата си логика в "житейската си пътечка", ние всъщност преди да започнем съществуването си сме били "умрели". Така, че ние идваме оттам, а това, което помним е "нищото". А това нищо, едва ли всъщност е било "нещо". Организмът се ражда и умира. Филмът е докато живеем.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си