Така,първо да се извиня че губя времето ви с моите проблеми,всеки си има все пак ))
Имам връзка от година и половина с мъж,доста по голям от мен аз съм на 18,той на 35 .. Да знам "как може,тои може да ти е всичко друго,но не и приятел","ти си луда,когато най-ти се излиза ти ще му сменяш памперсите" и т.н. благодаря това съм го слушала и изстрадала вече-така съм преценила,така е станало.Сега по същество днес разбрах,че съм бременна (не се стреснах очаквах го),бебето е много искано и от двете страни,но ме е страх-не защото няма да мога да го гледам,напротив то ще си има всичко,изчела съм доста литература и мисля че ще се справя с отглеждането и възпитанието на бебето.Друго ме притеснява,майка ми не го харесва (меко казано) според нея той не е човека за мен,това не бил живота,който трябвало да живея и т.н.Искам съвет дали да кажа за бебето сега или след 6тия месец защото тя ще ме накара да го махна при всички случаи,а това просто няма как да стане.И още нещо,понеже с него не живеем заедно,кога ще е най-добре да се изнеса сега докато е рано или когато съм в напреднала бременност .... Страх ме е и за баба ми и дядо ми,които са преживяли същото с майка ми (тя е била на 24,но за тях е било шок да избяга с безотговорния ми баща,с който тя се развежда след като ме роди защото я е смазвал от бой) не знам те как ще преживеят всичко ...