Цитирай Първоначално написано от susedka7a
Разбира се,че ще го задържа това е най-хубавото нещо в живота на един човек. Колкото до проблемите със домакинството и сметките-просто няма да има такива със сигурност
Защо мислиш така? От опит мога да ти кажа, че живея с невероятно чист и прибран мъж и това ме изкарва извън кожата ми понякога. Обичам го, че е такъв и така му се нервя на моменти на манията за чистота и подредба, която не подозирах преди да заживеем заедно, въпреки, че имахме връзка близо 6 години. За 1 плот, дето избърса когато готвя не си говорихме 2 дни. Битовизмите дразнят, да си с един човек дълго време изнервя. Колкото и да се разбирате и обичате, все нещо няма да ти изнася. А колко гълта едно бебе. Сестра ми наскоро роди. И тя, и мъжът й са преподаватели и изкарват доста добри пари и преди бебето се оправяха много добре, да не кажа - отлично. Сега той работи на още 2 места, за да смогва с непрекъснато "искащото" бебе. Това е ужасен разход и само ако в семейството ми постъпва 5 цифрена сума (което няма как да стане), ще бъда спокойна, че всичко ще е ок.
От високо се пада най-болезнено...
Колкото до другото - след като си решила да задържиш бебето, бих те посъветвала да говориш с майка си, приятеля си и неговите родители, а също и с баба си и дядо си. Тия потайности на Париж нещо не ми се нравят. Кажи им, че се обичате, че ще си имате бебе и че ще живеете заедно. Ако кажат нещо за аборт, кажи, че няма как да те задължат да го направиш, след като ще си независима от тях. Едва след този разговор се изнеси. По-добре нещата да са чисти и ясни. И нека това да стане скоро, за да имаш време да гласиш и стая (кът) за бебчето.

Успех!