- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Понякога гледате ли стари снимки..
Моята логика беше, че когато майка ми е била на 21, аз съм бил на 0, сега съм на 19. Ако имах снимки от осъзнатия ми живот докато майка ми е била тийнейдърка, тоест ако когато майка ми е била на 16 аз съм бил на 14, сега щях да съм на 38.Първоначално написано от LadyDi
Не особено логична логика, ебавах се с неясния изказ, въпреки че и така могат да се намерят логически грешки.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Абсолютно нищо не ти разбрах.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Приемам това, което е казала, донякъде буквално: че е гледала стари снимки от времето, по което майка й е била тийнейджърка (т.е. майка й е била на около 16, защото това е много често срещано значение на "тийнейджърка") - тя не уточни, че е гледала снимки на майка си, а не свои снимки, затова приемам, че е гледала свои стари снимки от времето, докато майка й е била тийнейджърка - и тъй като под "стари снимки", в темата повечето говорим за снимки, в които пишещия е бил на около 14, приемаме, че е била на около 14 на тези снимки (докато същевременно майка й е била на 16).
Също така приемам, че майка й е горе-долу колкото възрастта на нашите майки, т.е. около 40. Щом когато майка й е била на 16, тя е била на 14, тогава сега ще е на около 38.
Ама вече не е яко така като го обясня :С
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
all teh time
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Пиеш ли си хапчетата от сушени жаби?Първоначално написано от StringTheoryPracticist
ооо даа <33333
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Винаги като гледам стари мои снимки, се чудя защо съм изглеждала толкова смешно.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
имам, естествено ...![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Избягвам да гледам стари албуми щото като видя някой дето вече е починал, ми става кофти и цял ден ме държи![]()
Ти на много момичета зе да налиташ ве,да не си развил чувство за женска солидарност ?Първоначално написано от EinGutesKind
Creative Technologie
Не налитам, само констатирам фактитепък и миминко ми е колежка
![]()
Миминко щи бъде колежка кат си земеш изпититеПървоначално написано от EinGutesKind
![]()
Creative Technologie
аз съм ги взел вечеПървоначално написано от ohluv
![]()
и кво да не си завършил бакалавър вече ?Първоначално написано от EinGutesKind
Creative Technologie
Доста често даже като видя нек'ви стари снимки на които ме има, т'ва ми е първата реакция![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Да бе, ти сега щото си се пръснала по шевовете.Първоначално написано от miminko
Е, как майка й ще е 2 години по-голяма от нея? Да ти имам логиката...Първоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
Не, аз просто нямам снимки. Те крадът парченца от душата и я затварят в апаратите![]()
n00bs
Така се правят хоркрукси бе.Първоначално написано от yakuza_
Какво е това?Първоначално написано от LadyDi
![]()
Е промяната е хубаво нещо. Също така и неизбежно
За тоя над мен, Хари Потър не си ли чел/гледал![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"