- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вършите ли домакински задължения
.. като да миете чинии, да пълните съдомиялна, да простирате и да сгъвате дрехи да пускате прахосмукачка, или да бършете подовете, прах и т.н. ?
fixed
те, че ме карат, карат ме... друг е въпроса, колко ми се занимава![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Постоянно ми мрънкат.. и добре правят ама аз нищо не похващам![]()
Ами доста неща правя аз.И съм доста бърза,и готвя,и чистя,подреждам и т.н.Странното е че не ме карат,а аз сама го правя-успокоява ме,особено напоследък като ми се насъбират само проблеми имам нужда да се занимавам с нещо постоянно.
Те вече не ми казват, защото знаят, че аз няма да ги направя...или ще ги направя, но със закъснение![]()
awerw♥
Ами да-готвя, чистя, пера, пускам прахосмукачка, мия чинии, събирам дрехи за пране и прибирам( и сгъвам) прането, подреждам стаите...
Също така пазарувам, храня животните, чистя им аквариуми, терариуми и клетки...
В общи линии-правя абсолютно всичко, което се прави в едно домакинство![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Чистя, мия съдове, прахосмукирам,пера даже на ръка ,ако ми се наложи. Мразя да простирам...ма се налага , сега се уча и да готвя,та тъй!Боклука го хвърлям аз и такам...върша ,не е като да стоя по цял ден![]()
maDamn
Ежедневно, по няколко пъти на ден върша домакински задължения. Правя абсолютно всичко- хвърлям боклука, мия чиниите, чистя навсякъде, бърша стъклата и огледалото, пускам пералнята, дори и да не са моите дрехи вътре, бърша прах, готвя, простирам, пазарувам...единствените неща, които не обичам са да гладя и да чистя банята. С гладенето не ми се получава добре, не знам защо, а за чистенето на банята- гнуслива съм от косми и т.н.![]()
Оправям си леглото и си мия чинийте, другите работи по-рядко(да не кажа никога)
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ми от няколко години ми отпадна задължението да мия чинии, така че сега си оправям стаята и евентуално мога да помогна, при нужда.
Честно казано не.![]()
Поддържам си най-вече моята стая,за друго не се сещам.
Мия чиниите,пускам пералнята,простирам и сгъвам дрехите и ми харесва да пускам прахосмукачка.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Всичко без боклука и прахосмукачката се налага аз да го правя през работните дни. На моменти много ми писва, дребната е много разхвърляна и мързелива и трябва да й напомням постоянно.Майка ми чисти през уикендите пък.
Редовно готвя, мия чинии, сгъвам дрехи, чистя и тн. С майка ми заедно простираме, защото това на мен лично ми е най-омразно, а и на нея.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не...![]()
Мен ме мързи да си оправя леглото,а какво остава за нещо друго!![]()
Изхвърлям боклука,бърша прах и пускам прахосмукачка.
Вкъщи чиниите ги мия аз, всеки ден, отделно там забърсвам, мета и мия кухнята. Гладенето също е запазена задача за мен. Чат-пат се случва да готвя. Пералня мога да пускам, ама тва повече майка ми го върши. Простирам и събирам прането, ако майка ми не го е свършила вече. Банята и тоалетната редовно ги чистя. Никога не ми е било проблем. Абе, всичко мога да правя и го правя. Хвърлянето на боклука съм го оставила на брат ми, щото и той трябва да върши нещо, а не само да ми се излежава. Кучето също той го разхожда.
Интересното при мен е, че мога да изчистя цялата къща, винаги оставяйки мойта стая за накрая и винаги така си остава неоправена. Бюрото ми често прелива от записки, тетрадки, химикали, маркери, празни чаши от кафе и пепелник с фасове, ама гледам да ги посъбирам, че иначе ще почна да навъждам разни гадини и ще се омирише всичко на цигари...
Първоначално написано от antifashionshit
Не толкова често,но ги върша..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
ами каквото ми поръча майка ми, го върша, вече свиквам и готвенето![]()
Да,понякога помагам
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3