- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кецове през зимата
Аз съм заклета фенка на кецките и друго не обувам.Първоначално написано от BoCupycake
Най - много пари за кецове съм давала до 40лв. и досега не съм имала никакъв проблем. Няма дъжд, няма сняг...
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Амиии.. моите са високи и мога да ви кажа, че и през дъжд и сняг нищо не пропускатhttp://www.xmode.cz/foto/puvodni/foto-4e45cf7e04529.jpg
Също и тези съм ги пробвала и не пропускат , ама не са високи като другите и влиза понякога сняг отстрани. http://www.outletmania.sk/upload/product/06300932_l.jpg
Много са ми удобни, а за това кецове с палтото .. хаха надали имате само едно палто, аз поне имам две по-спортни якета така че има с какво да ги съчетавам.
И отделно вече ботуши,боти с палта![]()
Ако нагазиш в сняг до колене, много ясно че ще влезе в кецовете. Аз също нося зимата, внимавам да минавам през отъпканите места и не влиза сняг.
Ами не знам ама, тази година има кецове с потплата .. ;дд Сега поне не се сещам за думата. ;дд На мен ми топлят много.Ама понякога нося ботуши, защото сега излязоха доста стилни модели. Иначе си нося и кецовете.
![]()
поДплата бе, мамка му. Няма представка пот-! Най-малкото - нещото се намира поД плата.
понеже в Бургас сняг вали веднъж на 100 годиниаз съм си свикнала да щъкам с кецовете през по-голямата част от годината, иначе имам 2-3 чифта ботуши, ако вземе, че стане чудо и завали сняг. абее общо взето кецовете през зимата не са чак такъв абсурд като например ненормалниците, дето ходят през лятото с кубинки....
![]()
and we'll live forever 'cause cool kids can't die
Има и модели зимни кецове отвътре с дебела подплата. Ако на обикновени отдолу носиш дебели чорапи и терлици примерно не би било проблем. Друг е въпросът, че не е необходимо да ходиш и зимата с кецове, но ако наистина ти е мания.. И аз на 14 год. много държах една зима да ходя постоянно с маратонки, а не с ботуши. Отдолу носих и чорапи и терлици .![]()
Сега ми е забавно като се сетя.
![]()
Зависи с какви кецове ще си през зимата...моите са 2 чифта и ги сменям-на адидас и найк...много топлят
+1Първоначално написано от arsenalllbaby
какво всички взехте да обиждате ??? .. аз слушам рап.. и да.. не нося само широки кецове,но 90% през годината ги нося.. моята най-добре приятелка още като си купувах първите широки кецове (което е било преди години) ми каза,че съм била мъничка и няма да ми отива,но като ме видя с промени мнението
.. + че някои момичета имат спортна фигура и им ходи адски много... да.. аз съм носила кецове през зимата,когато снега беше малко и не ми влизаше сняг,беше ми топло и не се хлъзгаха.. за разлика от някой други обувки.. то това си зависи и от кецовете,но няма значение.. днес бях с ботуши и повярвайте ми съжалих,че не съм с кецове.. краката ми бяха лед.. така че боти,кецове,ботуши.. като не уцелиш на нещо качествено много ясно че ще се оплакваш
.. и сега зимата ако няма много сняг и е слегнал (не на преспи) пак ще си ходя с кецовете,защото ботушите нещо не ми топлят.. а иначе комбинацията палто + ботуши ми е противна и никога не съм се обличала така
.. айде \/
През зимата нося кецове подобни на тези:
Абсолютно никакви оплаквания нямам от тях.
Когато обаче температурите паднат много под нулата и станат поледици навсякъде, предпочитам да съм с кубинки, просто защото им имам повече доверие и не трябва да си стъпвам на очите, когато минавам по заледени участъци.
А ботуши не съм обувала от 1ви-2ри клас. Ужасно неудобни са ми, а и нямам дрехи за тях.
И спря да се върти за миг земята..
Ми аз квото и да обуя зимата все си ми е студено на кракатаАма си ходя с ботуши,най-малкото защото ми топлят на глезена и нагоре по крака до където ми стигат. Относно пързалянето вече и ботушите не са гаранция както ги правят с някакви тънички и подчти гладки подметки :X
Ходя с ботуши.Преди ходех с кецове и се чудех що боледувам постоянно ама акъл нямам явноЗависи от обувката все пак ,но в големия сняг не препоръчвам.Настинат ли краката ,заминаваш болен...
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
офф пак ли тези найкове.Първоначално написано от weezyfuckinbaby
![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Аз не харесвам особено ботушите (не са мой тип .. никой модел до сега не ми е грабвал окото) и затова и през зимата ходя с кецовеживея във Варна и както едно друго момиче беше написало тук по черноморието вали веднъж на 100 години
изобщо не се натрупва и няма опасност да ми влиза в кецовете
,но в редки случеи когато е много студено и заледено нося апрески/ботуши ..!
Супер простотията.Кецове слагам само от онези платнените,другите са ми много мъжки.С тва нещо да изляза в студ.![]()
Вие добре ли сте ? То,ако ставаше с кецове нямаше да има ботуши.На всичкото отгоре седят супер грозно като ги сложиш с някое сладурско яке.Какво каза едно момиче преди мен - палто с кецове
![]()
![]()
![]()
.
ПП: Не харесвам и никога не съм харесвала тези високи и груби кецове за момиче.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз ходя с ботуши и пак замръзвам като паднат снеговете и температурите са нулеви, така че.. Днес си взех едни ботуши от плат, сигурна съм, че кецовете топлят повече.
Преди ходих с ботуши и краката ми винаги бяха ледени.Сега снеговете си ги карам с кецове и не,не ми се пълнят със сняг и не ми е студено.Ако си попаднеш на качествена обувка въобще няма да имаш проблеми![]()
МОМИЧЕ!
Зависи с какви кецове ще си през зимата , но аз лично предпочитам ботуши![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
http://prodavalnik.com/promotsiya-ma...lika-i11906579 mislite li che tezi shte propuskat?
Винаги съм ходила с кецове. По сняг, лед - то си зависи от обувката колко ще издържи.
Моите ботуши са велурени и по време на редките снегове тук ходех точно с кецове, защото топлеха страшно много и не пропускаха изобщо. Още повече, че всичките ми ботуши са или на ток или на висока подметка, а като се заледи изобщо не се виждам навън с тях. Но естествено, че не ги нося с палто. Има и спортни зимни якета, които между другото топлят много повече от едно палто.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Сещам се миналата зима моите "прекрасни" ботуши ми докараха настинка - все едно си бях сложила краката в аквариум. На следващия ден си сложих едни кецове, които ги водят баскетболни. Единствения проблем беше, че влезе малко сняг в обувката. Сега си търся качествени ботуши, ако не намеря ще си карам пак с кецовете. Палта не нося, така че няма да ми е проблем.
Аз през зимата си нося маратонките (заради мойте капризи никои ботуши не ми харесват) и ми е топло с тях и не се хлъзгат. Пък понякога и гуменки нося (щото имам наистина много гуменки-аз съм им фен)![]()
![]()