.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Абе,ако обувката е скапана било то бота,ботуш,кец все ще ти е студено и мокро.
    Аз съм заклета фенка на кецките и друго не обувам.
    Най - много пари за кецове съм давала до 40лв. и досега не съм имала никакъв проблем. Няма дъжд, няма сняг...

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Амиии.. моите са високи и мога да ви кажа, че и през дъжд и сняг нищо не пропускат http://www.xmode.cz/foto/puvodni/foto-4e45cf7e04529.jpg
    Също и тези съм ги пробвала и не пропускат , ама не са високи като другите и влиза понякога сняг отстрани. http://www.outletmania.sk/upload/product/06300932_l.jpg
    Много са ми удобни, а за това кецове с палтото .. хаха надали имате само едно палто, аз поне имам две по-спортни якета така че има с какво да ги съчетавам.
    И отделно вече ботуши,боти с палта

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ако нагазиш в сняг до колене, много ясно че ще влезе в кецовете. Аз също нося зимата, внимавам да минавам през отъпканите места и не влиза сняг.

Ами не знам ама, тази година има кецове с потплата .. ;дд Сега поне не се сещам за думата. ;дд На мен ми топлят много. Ама понякога нося ботуши, защото сега излязоха доста стилни модели. Иначе си нося и кецовете.

anonymous708973
    Guest
    поДплата бе, мамка му. Няма представка пот-! Най-малкото - нещото се намира поД плата.

Град
    страната на чудесата/огледалният свят/нарния
    понеже в Бургас сняг вали веднъж на 100 години аз съм си свикнала да щъкам с кецовете през по-голямата част от годината, иначе имам 2-3 чифта ботуши, ако вземе, че стане чудо и завали сняг. абее общо взето кецовете през зимата не са чак такъв абсурд като например ненормалниците, дето ходят през лятото с кубинки....
    and we'll live forever 'cause cool kids can't die

Повече от фен
    Има и модели зимни кецове отвътре с дебела подплата. Ако на обикновени отдолу носиш дебели чорапи и терлици примерно не би било проблем. Друг е въпросът, че не е необходимо да ходиш и зимата с кецове, но ако наистина ти е мания.. И аз на 14 год. много държах една зима да ходя постоянно с маратонки, а не с ботуши. Отдолу носих и чорапи и терлици . Сега ми е забавно като се сетя.

Зависи с какви кецове ще си през зимата...моите са 2 чифта и ги сменям-на адидас и найк...много топлят

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby
    Oфф, аз нося и кецове, и боти, и ботушки. Ако има преспи няма да тръгна с кецове. Нося ги, когато е валяло и е изчистено вече... То дали ще хлъзга си зависи от кеца.

А иначе за тези, на които им е ГРОЗНО.. Еми да ви е грозно, аз к'во?
    +1
    какво всички взехте да обиждате ??? .. аз слушам рап.. и да.. не нося само широки кецове,но 90% през годината ги нося .. моята най-добре приятелка още като си купувах първите широки кецове (което е било преди години) ми каза,че съм била мъничка и няма да ми отива,но като ме видя с промени мнението .. + че някои момичета имат спортна фигура и им ходи адски много... да.. аз съм носила кецове през зимата,когато снега беше малко и не ми влизаше сняг,беше ми топло и не се хлъзгаха.. за разлика от някой други обувки.. то това си зависи и от кецовете,но няма значение.. днес бях с ботуши и повярвайте ми съжалих,че не съм с кецове.. краката ми бяха лед.. така че боти,кецове,ботуши.. като не уцелиш на нещо качествено много ясно че ще се оплакваш .. и сега зимата ако няма много сняг и е слегнал (не на преспи) пак ще си ходя с кецовете,защото ботушите нещо не ми топлят.. а иначе комбинацията палто + ботуши ми е противна и никога не съм се обличала така .. айде \/

Мега фен Аватара на xoxi
    През зимата нося кецове подобни на тези:

Абсолютно никакви оплаквания нямам от тях.
    Когато обаче температурите паднат много под нулата и станат поледици навсякъде, предпочитам да съм с кубинки, просто защото им имам повече доверие и не трябва да си стъпвам на очите, когато минавам по заледени участъци.

А ботуши не съм обувала от 1ви-2ри клас. Ужасно неудобни са ми, а и нямам дрехи за тях.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Ми аз квото и да обуя зимата все си ми е студено на краката Ама си ходя с ботуши,най-малкото защото ми топлят на глезена и нагоре по крака до където ми стигат. Относно пързалянето вече и ботушите не са гаранция както ги правят с някакви тънички и подчти гладки подметки :X

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Ходя с ботуши.Преди ходех с кецове и се чудех що боледувам постоянно ама акъл нямам явно Зависи от обувката все пак ,но в големия сняг не препоръчвам.Настинат ли краката ,заминаваш болен...
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от weezyfuckinbaby
    Зависи от самия кец. Ако е от типа на converse тънките е ясно, че ще ти е доста студено. Ама, ако си с такива кецове
    http://www.shoezone.bg/дамски_обувки...-Skinni?mid=21
    няма да има проблем.
    офф пак ли тези найкове.
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Аз не харесвам особено ботушите (не са мой тип .. никой модел до сега не ми е грабвал окото) и затова и през зимата ходя с кецове живея във Варна и както едно друго момиче беше написало тук по черноморието вали веднъж на 100 години изобщо не се натрупва и няма опасност да ми влиза в кецовете ,но в редки случеи когато е много студено и заледено нося апрески/ботуши ..!

Супер простотията.Кецове слагам само от онези платнените,другите са ми много мъжки.С тва нещо да изляза в студ. Вие добре ли сте ? То,ако ставаше с кецове нямаше да има ботуши.На всичкото отгоре седят супер грозно като ги сложиш с някое сладурско яке.Какво каза едно момиче преди мен - палто с кецове .

ПП: Не харесвам и никога не съм харесвала тези високи и груби кецове за момиче.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз ходя с ботуши и пак замръзвам като паднат снеговете и температурите са нулеви, така че.. Днес си взех едни ботуши от плат, сигурна съм, че кецовете топлят повече.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Преди ходих с ботуши и краката ми винаги бяха ледени.Сега снеговете си ги карам с кецове и не,не ми се пълнят със сняг и не ми е студено.Ако си попаднеш на качествена обувка въобще няма да имаш проблеми
    МОМИЧЕ!

Senior Member Повече от фен Аватара на CBETO3APA
    Зависи с какви кецове ще си през зимата , но аз лично предпочитам ботуши
    Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥

Цитирай Първоначално написано от psych0 Виж мнението
    Това не е първата зима, която ще карам с кецове.
    Според тебе ако не бяха подходящи щях ли да ги нося?
    Не ставам мокра, нито ми е студено.
    o molq te pomogni mi prati podobni kecowe na twoite.. otchaqno tursq kecowe da si porucham za da iskaram s tqh zimata

Голям фен Аватара на EternalDream
    Винаги съм ходила с кецове. По сняг, лед - то си зависи от обувката колко ще издържи.

Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    Винаги съм ходила с кецове. По сняг, лед - то си зависи от обувката колко ще издържи.
    kakvi po tochni? mojesh li da pratish link ako sa 0t internet

Моите ботуши са велурени и по време на редките снегове тук ходех точно с кецове, защото топлеха страшно много и не пропускаха изобщо. Още повече, че всичките ми ботуши са или на ток или на висока подметка, а като се заледи изобщо не се виждам навън с тях. Но естествено, че не ги нося с палто. Има и спортни зимни якета, които между другото топлят много повече от едно палто.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Сещам се миналата зима моите "прекрасни" ботуши ми докараха настинка - все едно си бях сложила краката в аквариум. На следващия ден си сложих едни кецове, които ги водят баскетболни. Единствения проблем беше, че влезе малко сняг в обувката. Сега си търся качествени ботуши, ако не намеря ще си карам пак с кецовете. Палта не нося, така че няма да ми е проблем.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Аз през зимата си нося маратонките (заради мойте капризи никои ботуши не ми харесват) и ми е топло с тях и не се хлъзгат. Пък понякога и гуменки нося (щото имам наистина много гуменки-аз съм им фен)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си