- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Скъпи момченца, четете ли COSMO?
Или поне нещо от сайта? Какво мислите за списанието? Вярно ли е даденото инфо? Коментирайте дадена статия.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
баси гнусното списание,космо и всичките други подобни ме карат да се самоубия,ако се захвана да прочета макс 3 изречения..
Първоначално написано от nyancat
Сприсание 8 или Нешънъл Джиографик?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
има нещо вярно в изказването на нианкат.. добре де всичко е вярно
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Адски глупави са ми тези статийки - 10 неща, които да направите, за да се харесате на мъжа
1. Купете си комплект еротично бельо - ти ходи всеки ден с бабешките гащи и един път го изненадай..
2. Сгответе любимото му ястие - е, не, на специална вечеря ще му готвя омразните
3. Измислете нова поза, която досега не сте опитвали. То ако си скучна в леглото, едната нова поза нищо няма да промени, ама нищо.
и тн. и тн.
Абонамент за Нешънал Джеографик=Win!Жалко,че аз си нямам :ДПървоначално написано от ledenakrasota
кур за всички списания , имам нет по дяволите.
Работил съм в книжарница и практиката показва, че доста 12-13-годишни момиченца си купуват това нещо, а от наколкото прегледи, които съм правил, не съм установил,вътре да има нещо което да ги интересува.
Хаха майка ми си купува такова,1 път имаше камасутра![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
+1 :\Първоначално написано от nyancat
Понякога ми четат избрани откъси. Много се забавлявам.
Като цяло списанието възпитава един определен тип поведение сред момичетата, който след време ще им донесе доста негативи.
Young people are dumb.Първоначално написано от needle
Първоначално написано от Greennight
Имаше и наръчник за свирки. Интересно ми е момчетата какво ще кажат. Имала съм учители, на които им е допадало.
Като цяло се пише само за секс и ми е неприятно, но секцията за кариера е доста полезна.![]()
Абсолютно.Първоначално написано от Oldschool
Пълната промивка на мозъците са подобни списания.
Когато за първи път го четох, се залях от смях.. големи простотии пишеше.![]()
*сън*
Купувам всичките такива, но чесно казано ги купувам щото нямам кво да правя в даскало.
Предпочитам обаче да си купя някоя яка книга.
Дап, общо взето са тъпи.