- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Като се напиеш?
Много интересен въпрос.Първоначално написано от Mi6inka
Не смятам, че съм единствения човек, който е минал по тези пътеки, но не видях друг такъв до момента, когато се включих в темата. А на мен ми харесва да поучавам хората - добряк съм и им желая доброто. Аз съм ангел!
Пълен пропадняк и отрепка. Много просто момче излезеПървоначално написано от BladeDancer
![]()
а така намери си интелигентен човек с който да си пишеш. Остави ме намира![]()
ваУ рокс
Grell
Да това са другите фактори. Говорех от химична гледна точка и количеството изпито за г/д 1 час.Първоначално написано от Oldschool
За 1 час(изключваме всички странични фактори) при мъжете се обработват 0.15 промила алкохол. Разбира си при консумация на различни храни, напитки и т.н. това количество се увеличава. С други думи ти можеш да изпиеш 1 литър водка за 6 часа и да не стигнеш и 1 промил алкохол в кръвта
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
И това не е абсолютна стойност. Имам приятел, чийто организъм не произвежда ензимите, които преобразуват алкохола и той например и при една глътка отива към натравяне.
При алкохолиците и хората, които системно злоупотребяват с алкохол пък се произвежда повече от този ензим в черния дроб, което води до различни здравословни проблеми.
This.Първоначално написано от Oldschool
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Все още говорим за нормален средностатистически човек изключвайки всички други фактори освен химичните.Първоначално написано от Oldschool
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Нормалният средностатистически човек има определен мардж в тази област, но и ти говориш за идеална ситуация.
Тоси ваш 'спор' започна яко да изсъхва... и на всичкото отгоре ми се допива от него.. Променете нещо.
Първоначално написано от Oldschool
Ако имат като моето пиянство - не.
Никой не е красив като е пиян.Първоначално написано от Oldschool
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това е истина, макар да има хора на които не им личи почти - поведение и всичко.
Ставам весела, искрена, обичлива ( не лигава ),просто си изливам чувствата, което по принцип не правя.Не залитам, не падам, не се влача, не повръщам, не правя глупости, не се лигавя. Пия бавно и продължително, а не малко и за кратък период от време и да ми стане зле. Усещам се кога да намаля темпото, кога мога да си налея пак и така... Почвам да пея![]()
Ставаш ли по-общителна и да съкращаваш пространството между теб и събеседниците си?
Малеее, навремето (когато още пиех) и мен ме избиваше на песни...Първоначално написано от Mi6inka
Резил...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мм..аз съм прекалено общителна по принцип. А обикновено, такива ситуации ( пиянски ) се случват в кръг от приятеля ми и много близки наши приятели, с които...така да кажем си знаем маймунджълъците.Първоначално написано от Oldschool
и пак е адски дразнещо.![]()
Когато много се съкрати дистанцията между хората, особено при консумация на алкохол...
Първоначално написано от Oldschool
Не знам какво разбираш под "Съкращаване на дистанцията".
Аз като се забавлявам, дали на дискотека, или на домашно обикновено дори не обичам някой да ми виси на врата и да ме занимава![]()
Зависи. Попринцип ако не си пиян пияния човек може да те изкара от нерви ама ако сте на един акъл и двамата нямате ниаккви проблеми>Първоначално написано от Oldschool
Мен алкохола ме прави доста по-общителен отколкото съм. Аз попринцип не говоря толкова много понякога дори не обелвам дума. Алкохола помага доста при мен. Да уточня не говоря за напиване, а просто малко алкохол.
ваУ рокс
Grell
Мен ме дразни, когато се присламчва към мен. А пияните я имат тази "дарба" и идва да ти говори на 3 сантиметра от лицето. Веднъж едно момиче буквално ме беше свряло в една стена... говори, говори и се приближава и говори, и се приближава... нямаше накъде да ходя.![]()