- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Още една хипотетична ситуация (без дискриминация тоя път :Д)
Мен това много ми харесва,да чувстваш нежното потно тяло на момичето и задъханото дишане...чувствам се щастлив от направеното![]()
>>DjBelev<<
ми може да се каже, че ми е приятно .. само че тя да е с гръб към мен![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Приятна почивка си е, да. Определено ми харесва, но не бих се обидила ако го прескочим. За мен не е нещо от първа необходимост, има и друго неща, които можем да правим след секс и пак да ни е много приятно заедно.
До колко?Първоначално написано от PinkPan7her
-До много малко...
Все ми е тая ако и се пуши да пуши ако и се седи при мен да е при мен![]()
Досега май не съм попадала на момче,което не иска да се гушка след секс,освен ако не стане нещо непредвидено (някой се прибере примерно). Ами,зависи от ситуацията дали ще се обидя,то си е до човек..
Believe in yourself.
Досега не съм била с някой, с който да не съм се гушкала. Останах и приятно изненадана от един пич, с който беше само за едната нощ и въпреки това прояви такава неочаквана нежност.Иначе предпочитам няколко минути сама принципно, да си отдъхна, ама не винаги става така.
![]()
Незнам след секс всяко едно момиче с което съм го правил ми е отврат да я пипам.... просто много ми е гадно чуствам я се едно е умърсена вечено на сутринта нищо ми няма
![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Първоначално написано от PinkPan7her
Мииии мииии......![]()
Малко грубичко се изразих ама ......![]()
All under heaven........
Ние веднага скачаме от леглото да се мием.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от NomNomNom
![]()
![]()
Интересно
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Нормално е, а ако и ти не можеш да се понасяш с партньора си и го правиш само заради кефа ще бързаш да се измиеш.Първоначално написано от Shturrrche88
Не знам, не ми се е случвало.Първоначално написано от torVPN
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Обожавам да се гушим. Ако имаме задачи и сме се разбрали за едно бързо, и двамата нямаме проблем с негушкането. Иначе си е правило при нас.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не, просто няма нужда да се омазва леглото с разнообразни неща, а и от хигиенична гледна точка е добре да не се оставя влажен отвора на влагалището, защото има опасност от развитие на гъбички.Първоначално написано от torVPN
После се гушкаме цяла нощ.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
С шоколад, сметана, цензорирано, цензорирано, цензорирано, цензорирано, цензорирано, цензорирано ли не искаш да мацаш чаршафите или просто те мързи да ги переш често?Първоначално написано от NomNomNom
Не знам до колко е важно,н0 аз личн0 обожавам да се гушкам след секс,да се наслаждавам на човека до мен и двамата напълно задоволени.да имах един такъв случай с едн0 бивше гадже,общо взето правихме секс сам0 за да се докаже,тъй като първия път когато трябваше да спим просто не му стана и се п0чувства зле и му се отдаде отн0во възм0жност,н0 като свърши се обърна и заспа на другата страна даже скандал вдигнах супер се изнервих м0жеше да не беше правилн0,н0 аз п0чувствах някак изп0лзвана..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Честно ли?Първоначално написано от PinkPan7her
Да.
Пф, не знам защо ми изглежда гадно. Не казвам, че е лошо, чувството е тъпо. Обичам да ме гушкат и да гушкам. :>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Най-обичам след секс да си запаля цигара и да си седна на фейсбука.
След секс и двамата сме в такова настроение, че каквото и да правим, все ни е приятно.
Рядко се гушкаме. В повечето случаи ставаме и си правим или кафе или нещо за ядене. Този момент в кухнята за мен е по-интимен.![]()
И спря да се върти за миг земята..
аз лично няма да се засегна... то зависи от човека не всички обичат да се гушкат :P ...
За нас гушкането след секс е нещо обичайно,но и да стане да пуши нямам да имам против
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !