.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен
    Град
    <3

Има ли някой, който е роден с брат си/сестра си в един месец

Независимо колко им е разликата?
    (любопитство)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен
    Първите ми братовчеди са така.

Мега фен
    Град
    <3
    Питам, защото ми разказваха за разни поверия/обичаи и т.н, та едно от нещата гласеше, че ако две деца са родени в един и същ месец ще боледуват и имат проблеми и т.н., при което трябва да си намерят за всяко от отделно други две деца, които да са им брат/сетра и сестра/брат... ох сложно е и може би за много хора ще се глупости, просто ми е интересно.
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Бабини деветини, глупости на търкалета... още да изреждам ли ?
    Който вярва на такива глупости е много зле !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен Аватара на albi951
    ъмм..аз и брат ми, ама той е мъничък де

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

me agains't the world

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Бабини деветини, глупости на търкалета... още да изреждам ли ?
    Който вярва на такива глупости е много зле !
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Не, ама с брата имаме само 2 различни цифри в ЕГН-тата.
    Respect my authoritah

Banned Супер фен
    Радвай се, че не влизат много баби тук, защото щеше да получиш доста клетви.

Град
    Бургадидас !
    Заплаши атеиста с Господ... или Дявола

Баницо - да не се почувства лично обидена ? Извинявай ако е така.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Питам, защото ми разказваха за разни поверия/обичаи и т.н, та едно от нещата гласеше, че ако две деца са родени в един и същ месец ще боледуват и имат проблеми и т.н., при което трябва да си намерят за всяко от отделно други две деца, които да са им брат/сетра и сестра/брат... ох сложно е и може би за много хора ще се глупости, просто ми е интересно.
    Леле малки са и ако им го кажа няма да могат да заспът затова ще си замълча ама ми стана интересно кво ще правят другите две деца не разбрах.

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Леле малки са и ако им го кажа няма да могат да заспът затова ще си замълча ама ми стана интересно кво ще правят другите две деца не разбрах.
    Ще боледуват вовеки и те

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз, брат ми е април, а аз септември.
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    Баницо - да не се почувства лично обидена ? Извинявай ако е така.
    Не бе, душа. Просто са ми глупашки тея изказвания. Получаваш ми минусче в очичките, разбираш ли? И аз не вярвам, т.е. не съм тръгнала да си сипя сол зад рамото, или да се въртя в нам си ква посока, а ми е интересно, защото обичам да чета такива глупости, суеверия, окултни работи, ритуали и приказни нещица. Все едно аз както не вярвам в бог да тръгна да казвам "тея които вярват в бог са зле".

ThEKiNgG, давам пример:

Ти и брат ти сте родени в един месец. За да ви 'разделят' трябва на теб да ти намерят 'сестра', която е второ дете (ако ти си по-голям от брат си), а на него първородно дете (като е по-малкия) от различни семейства. И така се събират и го приемат това нещо... някак.. имало и някакви други работи, които не запомних...
    4XCOKИ

Град
    Бургадидас !
    Ако трябва да съм откровен... боли ме за минусчето ти, но нека спазваме добрия тон
    Колкото до интересното.. Не знам, как едно нещо в което не вярваш, може да ти бъде интересно. За мен неща, в които не вярвам са чиста загуба на време да се занимавам с тях. За това и мнението ми е такова. Иии да и в Господ не вярвам, и спокойно мога да кажа, че и тия които вярват в Него също са много зле/заблудени и к'вото още искаш. Нищо лично към никого... В крайна сметка всеки е свободен да има каквито иска убеждения. Просто изказвам мнение, вече който иска да се засяга.

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Мне ама с моя брат сме си разменили датите
    казали са че аз ще се родя на 23 май но съм се родила на 5 юни ;д
    за брат ми са казали че би трябвало да се роди на 5 юни но се е родил на 23 май

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    С брат ми сме родени също в един месец и не виждам нищо странно
    Боледувам по два пъти в годината най-много и той не боледува особено много
    Тва е няква пълна простотия..

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Няма такива работи, здрави сме кат бикове.

Мега фен
    Град
    <3
    Ако трябва да съм откровен... боли ме за минусчето ти, но нека спазваме добрия тон
    Колкото до интересното.. Не знам, как едно нещо в което не вярваш, може да ти бъде интересно. За мен неща, в които не вярвам са чиста загуба на време да се занимавам с тях. За това и мнението ми е такова. Иии да и в Господ не вярвам, и спокойно мога да кажа, че и тия които вярват в Него също са много зле/заблудени и к'вото още искаш. Нищо лично към никого... В крайна сметка всеки е свободен да има каквито иска убеждения. Просто изказвам мнение, вече който иска да се засяга.
    Представи си, че обичаш да цъкаш ЦС.
    Аз не обичам.
    Но казвам:
    Тея, дето цъкат ЦС са ебати злетата.

soo... какъв е извода?
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си