- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Сещате ли се един филм, подобен на Оливър Туйст?
Разказваше се за едно малко момченце, което една дама от висшето общество прибираше от улицата и го образоваше? Филмът е британски и действието се развива през 19 век.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да не е "На Пена куцата, брат й" ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ааа гледъл съм го тоя филм едни деца къдет трябваше да крадът супер филмче.
Ако ми кажеш и заглавие или поне актьор.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Гледала ли си бандата на йонсон пак ще ти хареса щом харесваш такива.
Първоначално написано от ThEKiNgG
Ще го гледам, но ми трябва точно онзи.![]()
Ми аз ти казвах за Оливър ТуИст може би не го намираш защото се пише с ИПървоначално написано от ledenakrasota
Нищо не разбрах. Питам за филм, подобен на Оливър, а не да ми препоръчваш нещото, за което питам.Първоначално написано от ThEKiNgG
![]()
Нищо не разбрах. Питам за филм, подобен на Оливър, а не да ми препоръчваш нещото, за което питам.Първоначално написано от ThEKiNgG
![]()
Нищо не съм търсила.
Дейвид Копърфийлд?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi
Не. Дейвид го приема леля му.А това детенце си беше от улицата.
![]()