- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- гърците казали : Българите са бедни,защо не протестират
лол вие сега искарахте България някаква супер готина страна и прекрасна за живеене ..отклонявате се от темата и от смисъла ѝ
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Европа поправя грешката на гърците в момента. И работи за тях и си спасяват задниците едновременно.
ваУ рокс
Grell
Ако намалят заплатите в сектора на МВР Бойко ще се види в чудо, Цветанов в още по-голямо
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Ако Гърция беше фалирала напълно Европа щеше да се види в чудо..Първоначално написано от BladeDancer
Защото тва тъпо турско робство ни е загнездило в характерите да си търпим и да си мълчим като мишки, докато някой си ни тъпче. Имам много обилно мнение по темата, но съм изморена и не искам да прозвуча така, както всъщност не искам...Първоначално написано от lightcameraction
Да си го начукат шибаните византийци.
Не само турското робство.. другаря Живков също помогна доста...Първоначално написано от Mi6inka
inb4 комунистите..
Трябва да се разровите по-дълбоко...да разгледате корените на Дървото на проблемите. :>
Прекалено повърхностно гледате на нещата.
Нда, ама ако не беше робството, нямаше да го търпят и него..още тогава е щяло да стачкуват. Някак си ни е в характерите май.. и това е тъжно,да.Първоначално написано от fear4o
Всъщност не е турското робство, а онова другото робство дето 40 години е плашило дядовците и бабите ни .Първоначално написано от Mi6inka
И за кво да протестираме. Има ли смисъл в момента. Ще свалите правителството ок. И след тва ? Кой ще дойде... ДПС ? БСП ? На протест не сте били за протест ми говорят.
ваУ рокс
Grell
Трябва да обръщате все повече внимание на 45-годишното робство...още повече, че най-малкото последиците са пред очите ви...ама нема кой да ги види.Първоначално написано от Mi6inka
![]()
Не простираме защото не виждаме смисъл , народа вече е уморен , толкова сменихме , а нищо не получихме. Дори сега да го свалим , кой ще сложим на пост? Кой ще е този , който ще ни избави? Имате ли поне малко представа? Или Българина е един и същ?
искам мнения,а не опровергаване на останалите коментари =о
Should ever be forgot...
изказах ти мнение,от какво по-точно се интересуваш?Първоначално написано от lightcameraction
Аз ще ти кажа защо аз не протестирам и мисля че няма много да се отдалеча от мнението на другите.Първоначално написано от NightGuardian
Не протестирам, защото доакто хората родени преди 89-та не измрат няма кой да ни подкрепи.
Не протестирам, защото телевизиите настройват хората които не са на протеста срещу хората които са на протеста.
Не протестирам, защото полицаите са тъпи кучета които гледат само за собственото си добро.
Не протестирам, защото няма към какво по-добро да променя държавата. Едни крадци си тръгват, други идват.
ваУ рокс
Grell
Като протестираха срещу Жан Виденов нищо ли не направиха?Първоначално написано от BladeDancer
Съгласна съм, че и да свалят правителството, няма нищо да се промени..Няма кой да управлява, всички са един дол дренки.Първоначално написано от BladeDancer
Нещо да се промени ? Всички са от 1 партия. Казва се крадците и убиците!Първоначално написано от fear4o
ваУ рокс
Grell
Защото няма смисъл, вероятно. Най-скорошното - за оня мангал Киро, подскачаха като разярено чихуахуа по протести и накрая кур
Да не би България да е в същата криза както 1996? Някой разказвал ли ти е какво е било тогава?Първоначално написано от BladeDancer
проблема е,че като напиша коментар и го постна зад него има още 5 и не се разбира за кой говоряПървоначално написано от nyancat
нвм
Should ever be forgot...
Знам какво е било. Просто са си взели поука. Да ни карат да си мислим, че сме добре когато не сме.Първоначално написано от fear4o
ваУ рокс
Grell
Виж сега няма да е така докато сами не се осъзнаем. Докато не променим манталитета си. В България е прието за нормално да се краде още от 681 г.
еваларка.Първоначално написано от BladeDancer
![]()
Много си бъркаш за това. До падането ни под турско робство и първото и второто българско царство са били една от 3-те сили във Европа. Причините за това може да ме питаш някой другг път или да си ги потърсиш в интернет.Първоначално написано от fear4o
ваУ рокс
Grell