.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 133 от общо 133
    и аз това се чудя.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool
    Цитирай Първоначално написано от ohluv

Не съм живял в столицата,но съм чувал космически наеми за там.Специално за Пловдив мога да потвръдя същото и това са наеми,които не са адекватни.Що се отнася за данъците,да нашите родители(па и някои от вас) плащат в проценти същите данъци като много европейци разликата е там,че се взимат по-малко пари за повече труд.А помощите за многодетсни семейства са просто смешни.

Зависи какво разбираш под космически наем, защото пазара си е съобразен със средния доход. Затова и в София, Пловдив, Варна и т.н., където средния доход е по-висок е нормално и наемите да са по-високи. За София като гледам наемите варират между 250-600 лева (за по-нормални жилища, защото винаги има и разни мезонети и т.н.) Но и средната заплата в София е 600 лева. Във Франция съм плащал 700 евро наем за нещо като гарсониера.

Принципно дали един народ е беден се измерва по най-различни начини за определяне на качеството на живот, но аз самият съм привърженик на метода с потребителската кошница.
    За 250 лв на човек ли говориш или ?Щот аз знам за по 600-700 лвл квартири което си е като наем за квартира на запад.
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Какво лошо има наема да е 600лв., ако квартирата отг. на тази цена Едни позначи са в такава и квартирата е страшна, на запад за 300 евро едва ли ще са като тази.
    n00bs

Супер фен Аватара на Oldschool
    А аз знам и за наеми, които стигат до 4000 лева, ама това е различно.
    Много хора държат да са в идеален или широк център, а това си оскъпява достатъчно.
    Всеки си се простира спрямо чергата, затова и един двустаен апартамент в нелош квартал, но не и в идеален център - ще е доста по-евтин от изхвърлянето на някой с три-стаен на Раковска.

Мачок,

не знам доколко всички са обвързани с кредити, ипотеки и т.н. Доста хора си взеха жилищата в резултат на замяна под някаква форма (продажба + доплащане).

Global за президент!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Global за президент!
    на антрактида
    n00bs

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Aleks195
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    И нови политици да дойдат ако не са променили манталитета си, ценностите си и вижданията си нищо няма да стане..
    Това е първата стъпка, която трябва да направим
    Няма как да си промените манталитета и да търпите същия админ на форона.
    You fucking kidding me?
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Забелязах, че някои от вас бъркат протест с преврат

Гърците наистина живеят на кредит и то от десетилетия. Гръцкото правителство лъжеше ЕС и криеше дълговете си, за да могат да гълтат пари от помощи. Накрая, обаче, всичко излиза наяве. ЕС не може да търпи Гърция и да я спонсорира и то по време на криза. Най-малкото народ, пълен с държавни служители, които не работят, а ходят на протести, не може да смуче цял континент.
    Не знам дали забелязахте, че точно скорошният протест беше огромен. Мързелите вместо да бачкат, защото и без това са пред фалит, ми излизат на протести. Така Европа вижда, че са много закъсали, има възможност за граждански бунт, а е много лесно да съкратиш 50 % от работниците и останалите набързо да се приберат по офисчетата си.
    Ама защо да караш народа да работи, като може просто да раздухаш по медиите колко си зле и колко са недоволни хората...
    TheShoah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си