- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- гърците казали : Българите са бедни,защо не протестират
За 250 лв на човек ли говориш или ?Щот аз знам за по 600-700 лвл квартири което си е като наем за квартира на запад.Първоначално написано от Oldschool
Creative Technologie
Какво лошо има наема да е 600лв., ако квартирата отг. на тази ценаЕдни позначи са в такава и квартирата е страшна, на запад за 300 евро едва ли ще са като тази.
n00bs
А аз знам и за наеми, които стигат до 4000 лева, ама това е различно.
Много хора държат да са в идеален или широк център, а това си оскъпява достатъчно.
Всеки си се простира спрямо чергата, затова и един двустаен апартамент в нелош квартал, но не и в идеален център - ще е доста по-евтин от изхвърлянето на някой с три-стаен на Раковска.
Мачок,
не знам доколко всички са обвързани с кредити, ипотеки и т.н. Доста хора си взеха жилищата в резултат на замяна под някаква форма (продажба + доплащане).
на антрактидаПървоначално написано от NightGuardian
n00bs
You fucking kidding me?Първоначално написано от Aleks195
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Забелязах, че някои от вас бъркат протест с преврат![]()
Гърците наистина живеят на кредит и то от десетилетия. Гръцкото правителство лъжеше ЕС и криеше дълговете си, за да могат да гълтат пари от помощи. Накрая, обаче, всичко излиза наяве. ЕС не може да търпи Гърция и да я спонсорира и то по време на криза. Най-малкото народ, пълен с държавни служители, които не работят, а ходят на протести, не може да смуче цял континент.
Не знам дали забелязахте, че точно скорошният протест беше огромен. Мързелите вместо да бачкат, защото и без това са пред фалит, ми излизат на протести. Така Европа вижда, че са много закъсали, има възможност за граждански бунт, а е много лесно да съкратиш 50 % от работниците и останалите набързо да се приберат по офисчетата си.
Ама защо да караш народа да работи, като може просто да раздухаш по медиите колко си зле и колко са недоволни хората...
TheShoah