.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Начи, заедно сме, правим секс, но мен ще ме е срам да му разкажа какво искам? Къде е логиката тук?
    Аз възнамерявам списък да си правя.
    Именно. Не мисля, че когато имаш връзка с някой ( дори и само сексуална) трябва да има притеснения относно споделянето кой какво иска в леглото. Макар, че ти в другата тема, каза, че не било толкова лесно да му кажеш, че примерно 5 мин секс не са ти достатъчни. Горе-долу е същото. Стига да знаеш как да го кажеш на партньора си.
    Обещала съм си, че за размер и продължителност аз с мъж няма да говоря. За останалите неща нямам никакъв проблем.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Начи, заедно сме, правим секс, но мен ще ме е срам да му разкажа какво искам? Къде е логиката тук?
    Аз възнамерявам списък да си правя.
    Именно. Не мисля, че когато имаш връзка с някой ( дори и само сексуална) трябва да има притеснения относно споделянето кой какво иска в леглото. Макар, че ти в другата тема, каза, че не било толкова лесно да му кажеш, че примерно 5 мин секс не са ти достатъчни. Горе-долу е същото. Стига да знаеш как да го кажеш на партньора си.
    Обещала съм си, че за размер и продължителност аз с мъж няма да говоря. За останалите неща нямам никакъв проблем.
    Що бе, кво толкова?
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Щом имам достатъчно доверие на някого, за да си легна с него, би трябвало да му вярвам достатъчно, за да споделя фантазиите си. Не виждам нищо нередно, срамно или грешно в това.
    Абсолютно! А и ако не споделиш с половинката си, с кого да споделиш?
    +++1

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Ако му се доверяваш можеш да му споделиш сичко
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си