- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спа - масажи, сауна, парня баня, джакузита
Ходите ли редовно на спа?
Мислите ли, че се отслабва? Ако да - как, чрез масаж или сауна/парна баня?
Коя процедура най ви харесва?
Аз мисля да ходя, за да сваля 2 -3 кг, мислите ли, че само със спа + здравословно хранене ще успея?
Breath slow...
Със сауна може да свалиш малко.
Аз ходя 4 пъти месечно, но в последно време никак, пада ми кръвното и ми прилошава.
С масаж не мисля, че ще повлияеш особено на килограмите, но за проблемни зони си има антицелулитни масажи които определено работят. На такъв не съм била, но съм била на класически, шведски и масаж с вулканични камъни.
Как ми се ходи на масаж с вулканични камъни. Готино ли е? Само да намеря време, че аз нямам дори за фриьзор.Първоначално написано от Rebirthing
Иначе съм ходила на сауна, не ме кефи особено. На джакузи често ходех преди, скоро не съм, много ми е готино.
Everything changes, but beauty remains ...
Със сауната може само да си изчистиш токсините от тялото. Приятно е, но не става за отслабване. Ако са само 2-3 кг даже и само със здравословно хранене можеш да ги свалиш![]()
-да ,ходя на спа-супер е и свалих 5 кг.за 2 седм.Първоначално написано от babyZ
комбинираш го със здравословни храни...задължително яж сутрин,защото ще ти прилошее..сутрин с по-лека храна и така![]()
Ох, божественярско е. Особено като ми сложат малки камъчета между пръстите на краката, откачамПървоначално написано от PullMeCloser
.
Сега като се замисля, релаксиращите процедури наистина би следвало да водят до отслабване, като се има предвид, че премахват стреса който също е виновен за натрупването на килограми.
Ако ходиш често на такива процедури, да ще свалиш кг, но си трябва и здравословно хранене и спорт.
Аз много обичам масаж с вендузи, против целулит е и щипе много яко.![]()
На парна баня редовно ходя, на сауна - не, защото ми е някак по задушен, сух въздуха там. Джакузи също обичам.
Мислех,че от стреса се отслабваПървоначално написано от Rebirthing
...
Разлчино е при различните хора.Първоначално написано от strawberry88
Everything changes, but beauty remains ...