- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да и закъснява цикъла?
Аз бях първия на моята приятелка. И след като го направихме за първи път.. преди 2-3 седмици от тогава почти всеки ден правим любов и то винаги с презерватив. И никога не свършвам в нея. Като усетя, че ми идва да свършвам, вадя половия си орган от нея и тя ме стимулира или с ръка или с устни да свърша. Та преди 2 дена трябваше да и дойде цикъла. Въпроса ми е възможно ли е да е бременна след като не съм свършвал в нея или по нея (все в презерватива свършвам) или просто и закъснява, защото вече е сексуално активна и това е предизвикано от промяната в организма и (разкъсването на ципата) това нормално ли е? Приятелката ми ми разказа, че е говорила с две нейни приятелки и те и казали, че след първия път на едната и се е променил цикъла(кога идва) а на другата е пропуснал един месец.. Споделете имали ли сте такъв случай? И наистина нормално ли е да и закъснява заради промяната
Напълно нормално е, след първия път да и се размести.
Не се притеснявай.
При положение, че винаги си бил с презерватив, не виждам защо се притеснявате?
Виж притеснявам се аз, защото я виждам как го мисли постоянно и се измъчва ..Първоначално написано от Fiction7577
![]()
Нормално е, и при мен се случи, но после всичко беше ок.
Нормално е.Ако толкова ви е страх 1 тестче не пречи да се направи.
Спокойно ще й дойде,не е бременна..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ами като само се притеснявате и го мислите защо изобщо го правите? Все едно да знаете, че печката пари, ама все пак да продължавате да я пипате. Доста е мазохистично и глупаво!Първоначално написано от sgssg
1. След като си бил с презерватив ( дори и в нея да свършиш ) НЯМА ШАНС да забременее.
2. След първият път почти на всяко момиче и закъснява и/или и се размества цикъла.
Хората задаващи такива въпроси им е малко раничко за секс, но свършило вече. За по - сигурно си правете тестове още докато се замислите, че може да има нещо.
Кажи и да спре да се притеснява... нормално е да и закъснее, а от стрес и притеснение може да и закъснее даже още повече... кажи и да се успокои, успокой се и ти, за да не предизвикваш излишна паника... Не е бременна![]()
Досега абсолютно редовен ли е бил?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не и е бил абсолютно редовен, измествал се е понякога..Първоначално написано от kalpazanka
Ми в такъв случай тест 14 дни след половия акт /ако още не са минали и не сте се тестували/ и преглед при гинеколог.Първоначално написано от sgssg
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аааа не... човече извинявай ама ти тъп ли си?! Правите го с презерватив и ти тоооолкова си се притеснил да не е бременна.. Ми ако се лашкаш кат къртечница и кондома се спука много ясно, че може дa е бременна!А за цикъла, по принцип след първия път почти при всички момичета им се изменя.. Спокойно няма да сменяш памперси!
![]()
Only God Can Judge Me!