.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Мега фен Аватара на machoka

Тегава случка днес...

На пешеходната пътека на Ситняково, където са спирките от двете страни на трамвай Но. 20 до магазин 345 и дънкин донътс. Аз пия кафе и пуша цигара в близост до спирката, на самата пешеходна пътека, но на тротоара. Тъмно е, има хора навсякъде. В един момент баба и момиче на видима възраст около 12 години (не се познават) тръгват на пресичат на ПЕШЕХОДНАТА пътека. В тоя момент в далечината се чува свистене на гуми. Някакъв идиот с Espace (малко бусче) от Универсиада в посока надолу към Румънското се засилил по трамвайните релси и не може да спре.. при което 30 м спирачен път, колата се завъртя настрана и се размина на метър от бабата и детето. Ако те не бяха реагирали и не се бяха отместили малко, колата ги подмина в тяхната траектория - т.е. щеше да ги помете и двете. Когато колата спря, беше настрани, детето беше успяло да реагира и да изтича настрани, а бабата в трудноподвижното си състояние първо се стресна и успя да се помести само метър-два, колкото да избегне удара. Колата спря, двете потенциални жертви застанаха като вкаменени, а аз от близката спирка изтичах до средата на булеварда на помогна на възрастната жена, че едвам се държеше от уплаха. Бях решил да наритам колата, но тоя идиот се изнесе много бързо, а не успях в тъмницата да му видя номера и да го докладвам на когото трябва да го намерят по-надолу и да му вземат книжката. Жената се разплака, стана ми много жал щото беше много възрастна и такава запъхтяна и разплакана успя да промълви само 'бях на пешеходна пътека'.. и трепереш после 10 минути..

направо ви казвам иде ми да изкъртя зъбите на такива неандерталци пълни малоумници....

Повече от фен Аватара на WarBlaze51
    Welcome to Bulgaria
    Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ужас!

Така един идиот като блъснал едно малко момченце, му пъхнал някакви пари и отпрашил.

Преди месец някъде, като пътувах в 72 с моя приятелка, точно на светофара преди да пресече на Орлов автобусът, на нея й стана зле. Беше пълно с хора, нямаше отворени прозорци. Милата се свлече на пода пред шофьора, а онзи идиот отказа да отвори вратите, защото щели да го глобят с 50 лв.
    Като нададе вой целият автобус, ги отвори и всички се изнесохме. Добре, че се оправи и не загуби съзнание. Едва виждаше.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    София
    Тва е точно до нас.Там около Ситняково и гара Подуяне колко пъти са щяли да ме газят не е истина
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Тва е точно до нас.Там около Ситняково и гара Подуяне колко пъти са щяли да ме газят не е истина

И аз съм там, но горе на черешата. Всеки път треперя като минава някой мой близък под моста за Герена. Мама там я обраха.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на fen7asy
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    ми ти пък се пази
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Такива...да ги хванеш и бой,бой,бой...докато се научат...пак нали не е слязъл да ги пита "къде пресичате уе алоуу" щото аз и на такова съм бил свидетел...мухльото не стига че щеше да блъсне една майка с дете на пешеходна ами и им се отваря къде пресичали и да са оглеждали...както беше един сухляк смешен,беше с гажето в колата ли кво....много отворен...че бях с един познат и като тръгнахме към него не може да свари да дава газ на хондичката да са прай на мъж...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на nirvana13
    Град
    Моргата
    аэ днеска там пресичах и 1 идиот как беше надул скоростта
    там винаги на спринт пресичам

Мега фен Аватара на Concussion
    Ужас! Аз пък един път като се прибирах от училище, имаше една възрастна жена, която говореше по телефона, и си беше на тротоара (който беше много тесен). И някакъв с много бърза скорост мина и й изкрещя "Бягай, ма офцоо"

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Такива...да ги хванеш и бой,бой,бой...докато се научат...пак нали не е слязъл да ги пита "къде пресичате уе алоуу" щото аз и на такова съм бил свидетел...мухльото не стига че щеше да блъсне една майка с дете на пешеходна ами и им се отваря къде пресичали и да са оглеждали...както беше един сухляк смешен,беше с гажето в колата ли кво....много отворен...че бях с един познат и като тръгнахме към него не може да свари да дава газ на хондичката да са прай на мъж...
    ++ Пълни изроди !!
    тези пешеходни пътеки за нищо ги нямат.

Иначе добре си направил !
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    леле не знам как не се е намерило някой да го разглоби тоя от бой
    nigga stole my bike

при мен пък стана катастрофа , но за голяма утеха , не толкова жестока.

Някакъв се засилил и се опитва да хване в последния момент зеленото(то вече жълто) и пред него изкача момиче с мини-мотор. Няма и 10 метра от мен става всичко. Помете я от задната страна на мотор и падна момичето , в тоя момент ми се обърна всичко на мен.Тръгнах да дигна мотор - едно, друго и да видя какво става , но момичето се изправи , беше само охлузено и си премести мотора. Мотора задната ос , беше счупена и не можеше да се кара.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Aleks194
    Ми обади се бе, идиот, то си има камери!
    има то, никой нищо няма да направи. Аз, бидейки на пътя по цял ден, имам други доста по-директни телефони за тая цел, но в случая на тоя идиот не му видях номера, а и бях зает да подкрепям женицата, която се разплака и трепереше.. беше застанала на средата на булеварда и не можеше да мръдне. Деееба. .. .

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Ми обади се бе, идиот, то си има камери!
    На теб ли да се обади ? хах
    Дали не се е сетил и преди да му кажеш ?

Аз лично нямам доверие на полицаите за нищо.

Can't find peace on the streets fuck police - tupac

Повече от фен

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Да те е страх да пресичаш на пешеходна пътека в днешно време.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Супер фен Аватара на icebulllet14
    то днес дали ще пресечеш ей така, където ти е удобно или на пешеходна пътека няма особено значение май...
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Мега фен
    Град
    <3
    лол... да стане нещо такова и да не идеш да видиш дали са живи хората, които си щял да убиеш... къв е бил този...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    лол... да стане нещо такова и да не идеш да видиш дали са живи хората, които си щял да убиеш... къв е бил този...
    софиянец

Мега фен
    Град
    <3
    И какво като е софиянец?
    Какви сте софиянците?

Хората трябва да са преди всичко човеци.
    Ти ако си на косъм да отнемеш човешки живот, няма ли да се поинтересуваш все пак?
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Даамм...и у Варна ги имаме тези индивиди
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    БОЛИ ТЕ ЧЕПА, НАЛИ НЯМА ДА БЛЪСКАТ ТЕБ
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    БОЛИ ТЕ ЧЕПА, НАЛИ НЯМА ДА БЛЪСКАТ ТЕБ
    А ако т'ва беше твой близък?

Иначе....

"Не изпитвам чувство за вина или състрадание. Немога да чувствам болката ви заедно с вас нито ще ме боли ако утре деветгодишно дете умре блъснато от кола. Няма да усещам дори частица от страданието на майка му, няма да изпитам нищо. Абсолютно нищо. Но ако можех щях да се хвърля пред колата, за да сгази мен вместо сина и. Не изпитвам евтините ви емоции, които смятате, че ви правят по-добри от мен и съвсем не ме е срам, че няма да страдам ако утре ослеепете, няма даже за миг да наруша щастливото си ежедневие заради вас. Най-много да се пошегувам пред себе си със слепотата ви. Но ако можех щях да ви дам едното си око. Не искам да ме харесвате. Дори не искам да ме помните..."
    4XCOKИ

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Ех Щруди...Преди месец и нещо пред мен блъскат жена пред Народното събрание на жълтите павета,пред Радисън,оная мастия тръгна да дава на задна,искаше да избяга,но застанах пред колата Има всякви изроди...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си