- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Евала на японците
Доста време след последното лошо заметресение не заинтересувах от тях, баси гадната съм..... та сега реших да се поразровя да видя как се справят там след заметресенията и цунамито и направо се очудих http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ths-later.html
за 3 месеца са направили толкова много и успяха да си стъпят на краката отново! Голям респект към тях.... Евала.
nigga stole my bike
Ти ся ще видиш Годзила като се появи![]()
Creative Technologie
Тая арка нe знам от кво е направена, след атомната бомба в Хирошима само тя остана непокътната сега след тва земетресение пак
wtf?
като мравки са изродите
Always wanna play but never wanna loose
да, наистинаПървоначално написано от starburst
![]()
nigga stole my bike
Японците са най-великите, няма дума, която да ги описва по-добре, винаги съм ги уважавала и ще продължавам до го правя и за напред !!!
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SIqboUKsP-s[/youtube] о , колко ревах на тая песен преди![]()
Ооооообожавам ги! Много бих искала и за 2 дена дори (въпреки, че се съмнявам да ми стигнат) да отида там и да усетя атмосферата и хората и всичко! Толкова по-различни и толкова очарователни.... културата им е супер интересна и самият им начин на живот. Пълната противоположност на нас.Ама аз и България си я обичам. ^^
nigga stole my bike
Първоначално написано от ohluv
![]()
![]()
![]()
Абе каквото и да говорим японците са светлинни години пред всички...просто защото са единни...помагат си...каквото и да се случи те са единни.
>>DjBelev<<
Хах и аз ги обожавам, като научих за земетресението ми беше много сдухано, успокояваше ме факта, че японците бързо се възтановяват, хората се подкрепят и се стремят нагоре. Няма други като тях, въобще култура, природа, манталитет, дисциплина,уважение, при тях цари една странна привличаща хармония, казала съм си, че един ден ще живея там, това е мястото, на което човек може да почувства истинска свобода.
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
След тоя пост още повече почнах да ги харесвам, наистина е така.Първоначално написано от DarkKiller16jp
Ако това беше в България циганите щяха да забогатеят от всичко желязо по улицата
може да е омагьосанаПървоначално написано от starburst
![]()
най - великите, които спестили средства за укрепване на АЕЦ-а сиПървоначално написано от DarkKiller16jp
![]()
n00bs
Първоначално написано от ohluv
![]()
![]()
![]()
![]()