Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
^ Чакай сега противоречиш си много, първо казваш че на момичетата нещо им куца в манталитета, щом не биха откликнали на свалката и после казваш че в България не би си го позволила това.

Говорим за България, ако не знаеш.
Не само на момичетата, а и на момчетата.

Не се изразих правилно, за тва звучи като противоречие. В България няма да си позволя да ходя сама посред нощ, защото виждам ква е лудница и как никой не го ебе за никой. Случвало ми се е, страх ме е. Тук го нямам този страх.

Ако в България ми се случи някой да ми го каже, също ще отвърна на майтап. Говоря конкретно за примерите на автора, защото не ми се струват като такива да барне момичето някъде по тъмното, когато е само.

Да отговоря и на Сиси. Аз не си мисля, че на мен няма да ми се случи, както казах в първия си коментар всичко е възможно и аз не мога да бъда сигурна. Просто го приемам, или ще ми се случи или няма да ми се случи. Поемам риска, тва е.. и не е за да се правя на много смела или не знам си ква.

Както каза torVPN, има много начини да ги кажеш тия неща и не е задължително да е по просташки начин. Моето държание ще зависи от неговото отношение. Ако е решил да е идиот, просто ще го подмина и тва ми се е случвало.