.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    София

Чувствам се излишна!!!

Нов клас, ново училище нормално е в началото да не познаваш никого и да се чувстваш гадно. Минаха 2 месеца, запознах се с класа, но седя в тяхната група и все едно съм невидима. Намерих си 4-5 човека, с които да си говоря макар половината да са от други класове. В класа ми има само още две момичета, а те ме използват . Седя сама на чин (защото сме нечетен брой в класа). Аз съм много контактен човек и обичам да говоря многооооо- ето защо това много ми тежи!!!! И макар понякога да нямам време да излизам с тях или да не искам да бягам от часовете това ли е причината да не говорят с мен? В карайна сметка не съм толкова страшна.

и аз имам същия проблем
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Град
    Plovdiv
    Според мен гадното е, че сте много малко момичета в твоя клас. Не мисля, че проблема е в теб, щом си толкова контактна...Продължавай да се запознаваш с хора от съседните класове. И да не ти пука..с времето ще се запознаеш с повече хора.То обикновено на някоя екскурзия, рожден ден, случайни партита и така нататък сe завързват голяма част от приятелствата : ) Ти излизаш ли със съучениците си по принцип? Поне на кафе?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от airboy
    Според мен гадното е, че сте много малко момичета в твоя клас. Не мисля, че проблема е в теб, щом си толкова контактна...Продължавай да се запознаваш с хора от съседните класове. И да не ти пука..с времето ще се запознаеш с повече хора.То обикновено на някоя екскурзия, рожден ден, случайни партита и така нататък сe завързват голяма част от приятелствата : ) Ти излизаш ли със съучениците си по принцип? Поне на кафе?

Ами, не много често напоследък защото ни засипват с домашни и нямам време.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от elito21

Намери малко време и за това : ) Домашните са важни, но ако наистина искаш да те приемат, трябва да излизаш с тях. Така ще свикнат с теб : )

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от elito21

Намери малко време и за това : ) Домашните са важни, но ако наистина искаш да те приемат, трябва да излизаш с тях. Така ще свикнат с теб : )
    Да, но повярвай ми не е лесно да пишеш по 10 пъти и после да научиш 100 думи и 100 израза за 1 ден ( и това само по английски) и да излизаш да пиеш кафе някъде. А и аз не съм казала, че не излизам въобще, а просто, че последната 1-2 седмици нямам възможнос. Иначе излизам с тях все пак The Mall е точно до нас .

Град
    Plovdiv
    Еееее, значи излизаш...ся за 1-2-3 седмици, няма да те забравят ;D Ем..виждайте се пък ще свикнат с теб. Ако не, значи проблемът е в тях! ;D Ти ли си единствената нова ученичка?? Аз имах такъв период след 8ми клас като ме приеха в гимназията.Познавах само едно момче от предишното училище. Бая време мина, докато се опозная с останалите. Даже доста...повече от два месеца ;D И изведнъж един съученик ме покани да караме колела с него и сестра му и след това почнахме да излизаме наляво надясно, той ме запозна с още хора и в един момент се оформихме нещо като групичка от класа и всички ходехме заедно по рожденни дни, кафета, излети, че и на море бяхме ;P Така, че..с времето нещата се уреждат, само недей да се депресираш и такива работи : )
    И да спрат да ви гърчат в тва даскало 100 думи ( или изрази ;D) за ден си е множко :X

Повече от фен
    Организирай едно кино и покани повечето готини хора от класа, може и по фейсбук или като сте в училище. Така ще се опознаете и ще завържеш контакти. Ако не стане, просто си намери нормални хора от другите класове, които те ценят и искат да сте приятели. Ако ти писне съвсем можеш да се преместиш в съседния клас.

Продължавай да се запознаваш с хора от други класове. Търси нови приятелства и в един момент ако не искаш да останеш в този клас премести се в съседен в който имаш достатъчно приятели. Примерно може след зимната ваканция.
    You follow what you feel inside.
    It's intuitive, you don't have to try!
    It comes naturally, mmmm it comes naturally ..

Аз също имам подобен проблем ..прсто не се вписвам!Но не се отчайвай .. ще срещнеш хора с които ти е приятно и имате теми за разговор!Аз също съм много контактна ..обужаваммм да говоря понякога усещам как на отсрещната страна им писва ,но докато не опозная човек не мога да се отпусна ..не съм много добра в сприятеляванията това,че не бягаш от часовете не е причина да не ти говорят ..просто ти си нормална,а не като тях .. търсят с какво да се похвалят!Съветът ми е ако си намерила някой по-свястен от твоя клас излизай с него ..говорете си,забавлявайте се .. ако ли не с тези с които си се запознала от другите класове!С времето всичко ще се нареди и ще видиш,че ще откриеш хората,които истински те уважават!

Еее и при мен е така. А с моя клас сме вече 3-та година заедно де, ама не си допаднахме нещо. Първи срок 9 клас- всичко беше песен, разбирах се с всички, даже мислех, че съм открила най-добрата си приятелка в лицето на една съученичка, но се оказа, че съм сгрешила. Втори срок-нещо изведнъж стана, всички ме гледаха накриво, викаха ми, не се отнасяха добре с мен, абе ужасен тормоз, оказа се, че са ме използвали, защото (не че се хваля) ама от целия клас съм с най-голям набор от знания-просто тях ги мързи. и аз съм супер общителен човек. Сега се разбирам с около 3-4 души и с тях си говорим и така. Гледам да не ми пука особено за тях. Контактувам повече с хора от други класове, така открих най-добрата си приятелка,. Всяко зло за добро. Малко повече от година се познаваме и много се радвам, че я срещнах, тя е страхотна, не знам какво щях да правя, ако не се бяхме запознали. Да не ти пука, ако не те харесват-ЧАО и готово. Допуснах грешката да се опитвам да се променям, оказа се, че и това не е начинът, просто не съм им била симпатична, ха пък на мен те ми са много симпатични, няма що!
    Искай това, което другите не искат. Искай това, което другите не могат. Искай това, което другите мислят че имат. Искай надеждата и приятелите и няма вече да ти трябва нищо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си