.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Как и къде да намеря приятели и гадже?

Здравейте!
    За да се реша да ви пиша, означава, че съм извънредно отчаяна и съм пробвала предварително много тактики без успех. Накратко: след 5 години връзка, скъсах с гаджето, защото имахме разнограсия къде да живеем (искаше да живея с дядо му), освен това особено напоследък все повече ме дразнеше и съм го търпяла толкова време, защото нямам друга компания.
    Сега ми се иска да излезна на бар събота вечер, но няма с кого. Останалите неомъжени приятелки са особняци и завистници: едната все е изморена и ангажирана и ми надува главата с болежки и друго, другата не иска да излиза вечер, а само през деня да се щуросва по магазините за евтини дрънкулки ... Всички, с които имам повече допирни точки са извън страната или семейни.
    Толкова съм самотна! Като нямам с кого да излизам, нямам шансове да намеря нов партньор. А годините ми напредват безжалостно ... Моля за съвет! Предварително благодаря!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Местя темата в правилния раздел.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    А защо не излизаш сама? И лека полека да се запознаеш с хора?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    А защо не излизаш сама? И лека полека да се запознаеш с хора?
    Ами излизам сама, но не винаги това ме устройва. Не ми е готино сама да ходя на бар. Въпреки всичко тази вечер пробвах: на едното заведение не ми беше удобно да седна сама на бара, а на другото нямаше свободни места. (( Направих два тигела на главната и се прибрах отчаяна.
    Започнах уроци по салса, но там няма готини пичове. Още първия ден ми се лепна един мъж, но той е много по-голям от мен (с цели 9 години) и доста нисък ...
    Ох, ужас: чувствам се като инвалид, щом женският ми чар не достига да си намеря ново и по-свястно гадже ...
    Имам необвързваща връзка, но се виждам с този партньор прекалено рядко. Дори и секс не ми се отваря парашута да получа. А какво остава за любов ... (( А според мнозинството хора съм красива.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Защо задължително началото на една връзка свързвате със запознанство бар/дискотека? А и знаеш ли колко свестни момчета ще срещнеш там, повечето са бройкари и търсят нещо за по една вечер.

Имаш ли някакви хобита/странични интереси? Ако нямаш добра идея е да започнеш нещо, някакво странично хоби. Така ще се запознаваш с нови хора. За пример ще ти дам един мой приятел, който се записа на салса уроци и там се хвана с едно момиче

Супер фен Аватара на lubovvv
    И аз съм уж така- красива според мнозинството. Да знаеш често красивите жени са нещастни Но въпреки това недей да губиш вярата си
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на Ashenvale
    фейсбук

Ами не очаквам на бар да намеря гадже, но поне бих сменила обстановката. А и това няма с кого.
    На салсата не стана - не ме кефи контингента. Решила съм да сменя клуба.
    От колегите ми на работа - те са предимно жени. Мъжете са готини за събеседник, но не мога да видя в някой от тях моя човек.
    Имам много хобита, но те не се приемат толкова в днешния комерсиален век: рисувам, но да говоря за изкуство най-много да ме подиграят.
    Обожавам чуждите езици и скоро започвам курс по италиански. Дано там да ми се даде шанс за добро запознанство. Но вече много се съмнявам, защото навсякъде са все жени. Или мъже, които не са моя тип...

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Защо задължително началото на една връзка свързвате със запознанство бар/дискотека?
    И аз това се чудя. Можеш да се запознаеш с някой в парка,на улицата,в кафенето,в магазина... Най-напред - очаквай възможността за запознанство във всеки един момент!
    п.п.: Ако все пак решиш да ходиш на бар сама е добре да седиш на бара. Ако седиш на някоя маса ,вероятността някой да се запознае с теб е много по-малка,защото създаваш впечатлението,че не си сама или чакаш някого..

Цитирай Първоначално написано от Mikelanjela
    рисувам, но да говоря за изкуство най-много да ме подиграят.
    Глупости.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Благодаря за обнадеждаващите думи!
    Наистина ми е нужно да повярвам в себе си.
    Представи си, скъсах с гаджето си преди месец. Исках да го направя още по-рано, като предварително си намеря друг, но нещата не се случиха така. Затова още повече се измъчвам. Особено, защото си промених стереотипа: преди излизах с гаджето всяка събота вечер, а сега си стоя вкъщи и самосъжалявам ...

Голям фен Аватара на Done
    много позната история и аз нямаше с кой да изляза на диско тая вечер.... повечето приятели се ожениха или имат деца не разбирам защо като се хванеш със сериозен партньор трябва да се отрязват всички стари вечери по "мъжки" иначе за курсовете добре си се ориентирала, това е добър начин да срещаш нови хора. ако не те кефи салсата, просто я замени за нещо друго по-мъжко, така със сигурност ще си заобиколена от доста потенциални цели

Ами явно така са устроени хората: всеки си е с половинката и никой не му трябва За мен винаги са били важни приятелите, дори и като бях обвързана. Едната въпросна приятелка често канех с нас. А сега тя не иска да ми прави компания като имам нужда (дразни се, че като е толкова пълна аз съм с повече шансове, макар че никога не се знае според мен).
    А на какъв по-мъжки курс да се запиша, за да имам по-голяма възможност за намиране на подходящия партньор?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Стани мажоретка на отбора по футбол.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на Done
    ми незнам... някъв спорт. Оня ден ходих да пострелям на стрелбището и ми стана супер приятно като видях няква мацка да се учи.. то не че е мъжки спорт стрелбата де, но преобладават мъже. само пример е това. за бойните изкуства - не знам до колко си такава натура, иначе кик бокс, бокс, айкидо... друг вариант е да отидеш на място където се събират младежи - билярд клуб, боулинг и да се вмъкнеш в някоя игра, уж партньора ти ти е вързал тенекия..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Виждам, че си в дупка.
    Записваш се на спорт. Или каниш колежки да отидете някъде. Сприятели си и стани по-контактна. Като си сдухана каквото излъчваш, това получаваш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    София
    Това,че са семейни значи ли,че са вързани с вериги за мъжете си?

Мерси за идеите!
    Ами за билярда бях на ръба снощи да отида да погледам в някоя зала. бойните изкуства не ме влечат, но бих се жертвала, ако трябва.
    Относно колежките: каня едно момиче от другия отдел, но не всеки път ми става номера. Два пъти ми отказва: за партито на Halloween, за друго парти също ... После ми сподели, че е заради финансов проблем. Другите колежки ме виждат като конкуренция на работа и не им предлагам изобщо. Особено на семейните и тези, които не са от Пловдив.
    Наистина не съм от най-комуникативните, но не съм смотана. В момента просто сякаш мозъкът ми е в клещи и само самосъжаление ми е в главата. Не мога да се отпусна. Правя опити, не съм задръстена, каня кой ли не и все ми се отказва по различни причини. Страхувам се да не забравя съвсем как да общувам с хората, като странят от мен. Страхувам се и да не попадна на дори по-неподходящ патньор в момент на отчаяние. Снощи ми беше толкова криво, че щях да позвъня на пича с 9 години по-голям от мен. Добре не го направих, ами се баламосвах с гледане на филм. Ох, писна ми тоя пенсионерски начин на живот. Един месец и ми вкисна, а кой знае как ще го изтърпя и още ...

anonymous708973
    Guest
    Поработи върху външния си вид - спорт, козметика, щуротии. Работиш, така че, ако имаш възможност, ходи на масаж, примерно. Изобщо, все неща, които да ти вдигнат женското самочувствие. Интересувай се от нови неща, виждай в даден мъж не просто потенциален партньор, но и човек, който може да те научи на нещо и по този начин да ти обогати общата култура, дори да не те привлича физически.

Почти не общувам с момичета, така че мога да ти дам съвет за приятелките, но в общи линии, пробвай с колежките си, запознавай се с приятелки на приятели и така нататък.

Покрай бившия си не се ли запозна с някакви хора? 5 години сте ходили все пак.

Град
    В тъмното!
    Когато погледна във всички твои мнения направо те виждам на ръб на някоя висока зграда !
    Я малко по - спокоино я караи.... Липсва ти се.с ли какво или някои глупак да те ядосва неми е ясно.
    Стегни се малко в ръце да хоцкаш пък всяка вечер по барове "бърдаци" и тем подобни ДУПКИ наречени "дискотеки" в търсене на - това което няма да намериш там не е никак логично ...
    И колкото и да ти напредват годините - за всеки влак си има пътници...
    Рано или късно , по разни обстоятелства ще намериш това което търсиш ...
    повярваи ми !
    All under heaven........

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BeHappYs
    Когато погледна във всички твои мнения направо те виждам на ръб на някоя висока зграда !
    Я малко по - спокоино я караи.... Липсва ти се.с ли какво или някои глупак да те ядосва неми е ясно.
    Стегни се малко в ръце да хоцкаш пък всяка вечер по барове "бърдаци" и тем подобни ДУПКИ наречени "дискотеки" в търсене на - това което няма да намериш там не е никак логично ...
    И колкото и да ти напредват годините - за всеки влак си има пътници...
    Рано или късно , по разни обстоятелства ще намериш това което търсиш ...
    повярваи ми !
    И за всеки пътник си има влакове Така че не се отказвай ! По дискотеките не знам какви ги търсиш, ама едва ли ще намериш...пробвай на други места

Виж сега , според мен трябва да не го мислиш чак толкова много, ами да се оставиш на течението. Запиши се на уроци или тренировки по нещо и там ще срещнеш нови хора , дръж се добре с тях защото от личен опит знам че има много скрити лимонки ! Освен това дори да няма яки пичове на даденото място не се отказвай , защото съм сигурна че поне една яка мацка ще има и с нея ще можеш да се сприятелиш и като излизате ,кой знае може да те запознае с някой готин .. Успех .. И между другото излизай и сама , пазарувай или дори да не го правиш разходи се по магазините , отиди на фризцьор и направи нещо за себе си и самочувствието ти ще се върне моментално , а когато ти се харесваш и другите са луди по теб !

Здравейте отново!
    Благодаря ви наистина за съветите!
    Ами баровете изобщо не смятам за място за качествено запознанство, а просто ми харесват, за да поизлезна и да се разпусна. Забравих да ви спомена, че съм купонджийка и обожавам да танцувам.
    Чрез бившия нямам общи познати, нито приятели. Аз все го питах как така си няма среда, макар че и той е доста над моите годинки (7 год.по-голям). По-скоро той се запозна с мои приятели. Ама че работа ... В днешния век все жената се очаква да е активна за какво ли не ...
    Послушах съветите ви: днес ровичках из фейсбук за приятели на мои приятели, въпреки че очите ми бръждяха и бяха кървясали от плач и от снощното ми гледане на филм до 2 часа с цел да се успокоя. Излезнах с приятелка и се щуросвахме из магазините, колкото и това да не ме кефи. Нетипично за жена, но факт. Проучих и за масажите. Обикновено по принцип не пропускам да се грижа за външния си вид. Ползвам макиаж, обичам спорта, динамична съм по натура...
    Опитвам се да се балансирам. Зная, че се впрягам. Разумът ми говори да се владея, а емоциите ме изтезават, че на 29 съм без гадже и потенциални кандидати. Дано моят влак скоро дойде и най-вече да е качествен!
    Какво да направя, звуча много трагично, въпреки че не искам да падам духом. Да, липсва ми и секс и то много. Поне това да имах, щях да съм макар и малко, но по-спокойна ...

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Mikelanjela започвам с това,че от 9 годишен до преди 2 години работех по дискотеките и искам да ти кажа,че там няма да намериш това което търсиш бъди сигурна.Проблемът при теб е,че си била 5 години с приятелят ти и малко или много той е помогнал за очуждението ти от приятелите и запознанството с нови хора.Немога да ти помогна къде можеш да намериш приятели,но не се отчайвай.

Я, виж ти, аз съм пуснала тема от бъдещето..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си