.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Спиралата поне при мен много трудно се чисти.Имам едно на Евтерпа бадемово тоалетно мляко.Доволна съм.И от Афродита съм доволна все са по 2 лева.Ползвах едно на Гарниер за 8 лв ,ама толкова пари да даваме за 1 почистване на грима не мисля...За много чувствителни очи дегримъор имах на Нивея един светло син 5 лв беше само от него съм доволна за очите ,всичко друго червена ставам после.
    8 лв... много пари... Аз предпочитам да дам повече, но да не получавам никакви странични ефекти, зачервявания и прочие... Моето струва 30 лв... и си мислех, че повечето са г/д толкова о.О wtf 2 лева..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    dream1707, медицинска козметика няма, това е по-скоро рекламен трик .
    Иначе Avene, са хубава марка, заложи на някой друг техен продукт или може би на Bioderma ?!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=248647
    аз ползвам това .. доволна съм от всеки един продукт, който съм ползвала на тази марка

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Спиралата поне при мен много трудно се чисти.Имам едно на Евтерпа бадемово тоалетно мляко.Доволна съм.И от Афродита съм доволна все са по 2 лева.Ползвах едно на Гарниер за 8 лв ,ама толкова пари да даваме за 1 почистване на грима не мисля...За много чувствителни очи дегримъор имах на Нивея един светло син 5 лв беше само от него съм доволна за очите ,всичко друго червена ставам после.
    8 лв... много пари... Аз предпочитам да дам повече, но да не получавам никакви странични ефекти, зачервявания и прочие... Моето струва 30 лв... и си мислех, че повечето са г/д толкова о.О wtf 2 лева..
    Аз съм имала на Vichy ,но не помня точно какво пишеше на опаковката бях супер доволна...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мицеларна вода или тоалетно мляко "Афродита" ползвам аз.
    Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
    Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си