Всеки, който ме познава добре знае пределно ясно, че ненавиждам НА МАКС фейсбук. И как няма? Нима си няма причина? Безсмислен боклук, който е като комбинация м/у импулс и скайп с някои други тъпи функции. Там освен малцинството на свестните доминират надменни кифли, гевреци, клюкар(к)и и к'ва ли още не измет. Та... това лято за пръв път си имах гадже... Гес уот? Един супер кретеноиден папарак от противния ми клас веднъж случайно ни скива в парка и нещастникът му с нещастник ни снимал... и постнал тема в групата на класа ни във фейсбук (гнусария ми е да я пиша тази дума дори) и к'во? 53 коментара, масата от които са разни базици и е*авки с мен... Благодарско на един мой фр ги прочетох (през неговия фб, аз нямам) и ся кажете ми как трябва да търпя тази паплач, с която съм обграден 5 дни в седмицата по 6 часа? "Има си аверка!" (Иде реч за мен), което после е следвано с двайсетина реда само "хаха" и отгорови от типа на "Дай снимки, качи ги, прати ми, плс, много плс, омолявам те" и други ретардски респондове от рода на "горкото момиче" или "бях потресен като ги видях" и разни обиди към вида й и тем подобни диарии четох вчера и направо ми идеше да пратя на гилотина десетина грешки на природата... К'во да прая, хора? АЙ НИЙД ХЕЛП !!!