.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 115 от общо 115
    Повече от фен Аватара на 4u6kazelena
    умрете от кале сички; тва, че вие сте бедняци и не можете да си позволите хубав апарата - завиждайте, дрисли мръсни...
    немам самочувствието, че разбирам от артЪ, даже хич, ама пък, за разлика от вас, мога да разсъждавам самостоятелно и да не съм ебаси хейтъра и завиждач. От мои познати, които се занимават професионално с фотография знам - колкото по-скъп е фотоапаратът, толкова е по-хубав, усет-мусет, сичко се учи; той и Ван Гог не ги е рисувал нещата от раз, ама я го вижте сега...
    - Мамо, мамо може ли да си взема бисквитка?
    - Да, бисквитките са на горната лавица.
    - Но, мамо, аз нямам ръце.
    - Без ръце няма бисквитка...

Повече от фен Аватара на WarBlaze51
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    ЖАЛ МИ Е ЗА БАЩАТА ДЕТО ДАВА 1К КИНТА ЗА РАЗГЛЕЗЕНОТО СИ ЧАВЕ !
    Минимум 1к... +1 ъп
    Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!

Цитирай Първоначално написано от WarBlaze51
    Минимум 1к... +1 ъп
    тъпи сте лол
    на бас,че тъпите ви дрешки и комповете ви струват тройно.

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
    Цитирай Първоначално написано от WarBlaze51
    Минимум 1к... +1 ъп
    тъпи сте лол
    на бас,че тъпите ви дрешки и комповете ви струват тройно.
    Без дрешки не можеш да живееш. Без компове можеш, наистина, но компютрите не са хоби, за разлика от фотографията. Има съществена разлика между двете, така че няма как да ги сравняваш.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Нямаш усет за красива снимка, нямаш усет за фотограф, ти си просто поредното разглезено лапенце с фотоапарат. Ако не си съгласна с горното - опровергай ме с реални снимки НА ХОРА, където наистина се вижда професионална фотография. Дотогава си просто едно лапенце със скъпарски никон/канон, което си мисли, че е големия фотограф и снима цветенца.
    А, оки, сега се хванах да чета темата.

Нужно ли е, точно на теб да опровергавам това, което съм постигнала
    /което се равнява на почти нищо, но все пак всеки започва от някъде,нали?
    тва беше първото.
    Второ, никога не съм парадирала,че съм някаква,злобари гадни!
    Абсолютно никога не съм твърдяла, че съм фотограф и то някакъв професионален?

Не мисля и да се самозащитавам, понеже, ок , не ме бива за нищо, но не схванахте смисъла на темата, а директно почнахте да ми се нахвърляте на мен :з

Йордане, никога не съм правила тема, че съм си купила скъпарски апарат, при това за сватби,човече, кви глупости говориш?

Мега фен Аватара на machoka
    нЕма да ви се мешам в темичката, че арт дискусиите са ми сред любимите и ще стане тежко, само да вметна че все още си търся ония фотографии на малки лего човечета снимани в макро режим около разни вещи, изглеждащи като огромни.. примерно седнало в/у стрелка от часовник дето изглежда като биг бен и такива.. ако някой знае да метне линк да им се порадваме.

Супер фен Аватара на Oldschool
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Чудех се точно за коя тема ми говориш.
    Съгласна съм с Oldschool, напълно.
    И съм съгласна, че не мога да бъда, лично аз, съдник на тези хора.
    Просто сам виждаш, че е дразнещо.
    Прочетох само последната страница, защото предчувствам какво има на предходните..
    Да, но темата ти е точно такава, когато влезеш и я прочетеш. Ти гледаш от високо и захлебваш тези по-долу.

Супер фен Аватара на Oldschool
    Цитирай Първоначално написано от 4u6kazelena
    умрете от кале сички; тва, че вие сте бедняци и не можете да си позволите хубав апарата - завиждайте, дрисли мръсни...
    немам самочувствието, че разбирам от артЪ, даже хич, ама пък, за разлика от вас, мога да разсъждавам самостоятелно и да не съм ебаси хейтъра и завиждач. От мои познати, които се занимават професионално с фотография знам - колкото по-скъп е фотоапаратът, толкова е по-хубав, усет-мусет, сичко се учи; той и Ван Гог не ги е рисувал нещата от раз, ама я го вижте сега...
    Точно така - той си е купил скъпи (и респективно по-хубави) четки, бои и платно. Затова е станал класик - хубави бои и се е научил - чел е книги как се рисува.

Супер фен Аватара на diksi
    толкова не се бях смяла отдавна

да си земат бе, да си трошат парите като не са ги изкарвали те
    http://nagradionline.info/vote/sandero
    Най-добрите награди в нета! ТАБЛЕТИ, МП3, МУЗИКАЛНИ СИСТЕМИ И ДРУГИ!
    http://nagradionline.info/vote/sandero

Мега фен
    Ебаси тъпата тема. А аз като не се занимавам с дизайн не мога да си купя таблет или к'во ?

Жалка работа.

Ами надали повечето хора ще разберат тези, които си купуват скъпи фотоапарати, не за друго, ами просто защото не се интересуват от това и за тях това е излишен лукс. На мен лично също ми се струва излишно, но аз не се занимавам с това.. Да, щраквам по някоя снимка тук и там, забавлявам се, страшно много ми харесва да снимам, но не ми е страст. Причината, хората със скъпи фотоапарати да хранят други такива хора, които си взимат подобни апарати е, че ги е яд, че вече няма да се открояват толкова от "тълпата" или пък просто наистина не им харесва тази пост-модерна тенденция голяма част от хората да се занимават с едно и също нещо. Но мисля, че дори да си вземеш фотоапарата от гъзария, това може да се превърне в едно от най-прекрасните неща, които си правил за себе си, откриваш нещо, което наистина обичаш. Понякога да си купиш фотоапарата не е въпрос на търсене на реализация или популярност и т.н., а желание за някакво духовно преживяване, защото изкуството не е нищо друго освен това. (= Щом имат пари и желание, нека си купуват... Аз лично, ако имах парите бих ги дала за музика, за уроци по китара, защото на мен това ми носи радост. Колкото до бедните и гладуващите... Колкото и пари да даваме, а аз съм за това да се помага по какъвто и да е начин, ситуацията няма да се промерни докато не се промени устройството на икономиката и някои политики. Аз не мисля, че трябва да се лишаваме от нещата, които ни даряват радост, но винаги трябва да се мисли и за другия, дори да е в по-малък план. Вземи си фотоапарата, пък дай и два лева, на дядото, който проси.. това може да е яденето, което ще го спаси от гладна смърт... или ще му помогне да си купи лекарство... или цигари или пиене, но няма как да го знаеш. Благотворителността не трябва да е единичен случай нито пък повод за гордост, това е нещо, което по принцип трябва като човек да правиш и може да не се изразява в пари.. според мен може да се изрази дори в един съвет или някоя мисъл която си дарил на другите. (=
    I can feel the night beginning
    separate me from the living

understanding me
    after all I've seen

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Цитирай Първоначално написано от Br0k3nM3L0dy
    Ами надали повечето хора ще разберат тези, които си купуват скъпи фотоапарати, не за друго, ами просто защото не се интересуват от това и за тях това е излишен лукс. На мен лично също ми се струва излишно, но аз не се занимавам с това.. Да, щраквам по някоя снимка тук и там, забавлявам се, страшно много ми харесва да снимам, но не ми е страст. Причината, хората със скъпи фотоапарати да хранят други такива хора, които си взимат подобни апарати е, че ги е яд, че вече няма да се открояват толкова от "тълпата" или пък просто наистина не им харесва тази пост-модерна тенденция голяма част от хората да се занимават с едно и също нещо. Но мисля, че дори да си вземеш фотоапарата от гъзария, това може да се превърне в едно от най-прекрасните неща, които си правил за себе си, откриваш нещо, което наистина обичаш. Понякога да си купиш фотоапарата не е въпрос на търсене на реализация или популярност и т.н., а желание за някакво духовно преживяване, защото изкуството не е нищо друго освен това. (= Щом имат пари и желание, нека си купуват... Аз лично, ако имах парите бих ги дала за музика, за уроци по китара, защото на мен това ми носи радост. Колкото до бедните и гладуващите... Колкото и пари да даваме, а аз съм за това да се помага по какъвто и да е начин, ситуацията няма да се промерни докато не се промени устройството на икономиката и някои политики. Аз не мисля, че трябва да се лишаваме от нещата, които ни даряват радост, но винаги трябва да се мисли и за другия, дори да е в по-малък план. Вземи си фотоапарата, пък дай и два лева, на дядото, който проси.. това може да е яденето, което ще го спаси от гладна смърт... или ще му помогне да си купи лекарство... или цигари или пиене, но няма как да го знаеш. Благотворителността не трябва да е единичен случай нито пък повод за гордост, това е нещо, което по принцип трябва като човек да правиш и може да не се изразява в пари.. според мен може да се изрази дори в един съвет или някоя мисъл която си дарил на другите. (=
    Слънчице, дадох ти мнение :*

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus
    Цитирай Първоначално написано от NaOH
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus
    Аз чакам момента, в който ще видя някоя 14-годишна пикла да се снима в огледалото на тоалетната с Leica S2...
    С тоя фотоапарат като направи някоя снимка на цвете, като зуумне сигурно ще може да му вижда рибозомите в клетката
    Ммм, хич да не е , това е професионален фотоапарат от най-висок клас...
    И да, детайлите са поразителни. Ето една снимка, за непросветената част от форума, само да види за какво иде реч.
    http://www.stevehuffphoto.com/wp-con...chedbubble.jpg
    Ако ви зарежда твърде дълго - не се чудете - снимката е 7 мегабайтово .jpg... Този фотоапарат има три пъти повече мегапиксели, отколкото е средната възраст във форума ;х
    Ако бях видял поне един да напише нещо, с което да ми покаже, че разбира щях да си направя труда да ви образовам, но сега само ще ви дам да погледнете нещо, а след това се обяснявайте.Гледайте го на original качеството, но само ако сте със силен нет и машина, защото това е 4К резолюция по стандарта на you tube, който е доста изкривен
    http://www.youtube.com/watch?v=rdQ0i3v_KVY

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
    не се правя на философ
    просто отричаш цяло едно изкуство/професия
    това че не се занимаваш с това,значи ли че е ненужно и не знам си какво?
    ти занимаваш ли се ве, мангал?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си