- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Все повече хора (прави ми впечатление)
умрете от кале сички; тва, че вие сте бедняци и не можете да си позволите хубав апарата - завиждайте, дрисли мръсни...
немам самочувствието, че разбирам от артЪ, даже хич, ама пък, за разлика от вас, мога да разсъждавам самостоятелно и да не съм ебаси хейтъра и завиждач. От мои познати, които се занимават професионално с фотография знам - колкото по-скъп е фотоапаратът, толкова е по-хубав, усет-мусет, сичко се учи; той и Ван Гог не ги е рисувал нещата от раз, ама я го вижте сега...
- Мамо, мамо може ли да си взема бисквитка?
- Да, бисквитките са на горната лавица.
- Но, мамо, аз нямам ръце.
- Без ръце няма бисквитка...
Минимум 1к... +1 ъпПървоначално написано от yakuza_
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!
тъпи сте лолПървоначално написано от WarBlaze51
на бас,че тъпите ви дрешки и комповете ви струват тройно.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Без дрешки не можеш да живееш. Без компове можеш, наистина, но компютрите не са хоби, за разлика от фотографията. Има съществена разлика между двете, така че няма как да ги сравняваш.Първоначално написано от lightcameraction
А, оки, сега се хванах да чета темата.Нямаш усет за красива снимка, нямаш усет за фотограф, ти си просто поредното разглезено лапенце с фотоапарат. Ако не си съгласна с горното - опровергай ме с реални снимки НА ХОРА, където наистина се вижда професионална фотография. Дотогава си просто едно лапенце със скъпарски никон/канон, което си мисли, че е големия фотограф и снима цветенца.
Нужно ли е, точно на теб да опровергавам това, което съм постигнала
/което се равнява на почти нищо, но все пак всеки започва от някъде,нали?
тва беше първото.
Второ, никога не съм парадирала,че съм някаква,злобари гадни!
Абсолютно никога не съм твърдяла, че съм фотограф и то някакъв професионален?
Не мисля и да се самозащитавам, понеже, ок , не ме бива за нищо, но не схванахте смисъла на темата, а директно почнахте да ми се нахвърляте на мен :з
Йордане, никога не съм правила тема, че съм си купила скъпарски апарат, при това за сватби,човече, кви глупости говориш?
нЕма да ви се мешам в темичката, че арт дискусиите са ми сред любимите и ще стане тежко, само да вметна че все още си търся ония фотографии на малки лего човечета снимани в макро режим около разни вещи, изглеждащи като огромни.. примерно седнало в/у стрелка от часовник дето изглежда като биг бен и такива.. ако някой знае да метне линк да им се порадваме.
Да, но темата ти е точно такава, когато влезеш и я прочетеш. Ти гледаш от високо и захлебваш тези по-долу.Първоначално написано от dirtyyy
Точно така - той си е купил скъпи (и респективно по-хубави) четки, бои и платно. Затова е станал класик - хубави бои и се е научил - чел е книги как се рисува.Първоначално написано от 4u6kazelena
да си земат бе, да си трошат парите като не са ги изкарвали те
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-добрите награди в нета! ТАБЛЕТИ, МП3, МУЗИКАЛНИ СИСТЕМИ И ДРУГИ!
http://nagradionline.info/vote/sandero
Ебаси тъпата тема. А аз като не се занимавам с дизайн не мога да си купя таблет или к'во ?
Жалка работа.
Ами надали повечето хора ще разберат тези, които си купуват скъпи фотоапарати, не за друго, ами просто защото не се интересуват от това и за тях това е излишен лукс. На мен лично също ми се струва излишно, но аз не се занимавам с това.. Да, щраквам по някоя снимка тук и там, забавлявам се, страшно много ми харесва да снимам, но не ми е страст. Причината, хората със скъпи фотоапарати да хранят други такива хора, които си взимат подобни апарати е, че ги е яд, че вече няма да се открояват толкова от "тълпата" или пък просто наистина не им харесва тази пост-модерна тенденция голяма част от хората да се занимават с едно и също нещо. Но мисля, че дори да си вземеш фотоапарата от гъзария, това може да се превърне в едно от най-прекрасните неща, които си правил за себе си, откриваш нещо, което наистина обичаш. Понякога да си купиш фотоапарата не е въпрос на търсене на реализация или популярност и т.н., а желание за някакво духовно преживяване, защото изкуството не е нищо друго освен това. (= Щом имат пари и желание, нека си купуват... Аз лично, ако имах парите бих ги дала за музика, за уроци по китара, защото на мен това ми носи радост. Колкото до бедните и гладуващите... Колкото и пари да даваме, а аз съм за това да се помага по какъвто и да е начин, ситуацията няма да се промерни докато не се промени устройството на икономиката и някои политики. Аз не мисля, че трябва да се лишаваме от нещата, които ни даряват радост, но винаги трябва да се мисли и за другия, дори да е в по-малък план. Вземи си фотоапарата, пък дай и два лева, на дядото, който проси.. това може да е яденето, което ще го спаси от гладна смърт... или ще му помогне да си купи лекарство... или цигари или пиене, но няма как да го знаеш. Благотворителността не трябва да е единичен случай нито пък повод за гордост, това е нещо, което по принцип трябва като човек да правиш и може да не се изразява в пари.. според мен може да се изрази дори в един съвет или някоя мисъл която си дарил на другите. (=
I can feel the night beginning
separate me from the living
understanding me
after all I've seen
Слънчице, дадох ти мнение :*Първоначално написано от Br0k3nM3L0dy
Ако бях видял поне един да напише нещо, с което да ми покаже, че разбира щях да си направя труда да ви образовам, но сега само ще ви дам да погледнете нещо, а след това се обяснявайте.Гледайте го на original качеството, но само ако сте със силен нет и машина, защото това е 4К резолюция по стандарта на you tube, който е доста изкривенПървоначално написано от IncendiaSanctus
http://www.youtube.com/watch?v=rdQ0i3v_KVY
ти занимаваш ли се ве, мангал?Първоначално написано от lightcameraction
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN