- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- И даааам, нищо ново
Всички ме напускат, отново.
Започва апогея на жертвената ми самоличност. Дразня се как все обичам да се изкарвам като жертва, да се самосъжалявам и да осъзнавам, че ИМАМ ИЗБОР да не се възприемам така, но продължавам да го правя.. Какво целя, какво се стремя да получа с това поведение? Може би внимание, или любов, а защо не и двете? И знам, че така ще получа любов насила, изстискана от някой, а не истинската, чиста любов, която мога да си даря сам и да усетя във въздуха.
Дава ли се направление за пихиатър?
Психолог ги трябва или момиченце, което да те обича и да се грижи за теб.
this made me lolПървоначално написано от KumchoValcho
В какъв смисъл всички те напускат? Звучи ми несериозно, може би не сте били достатъчно близки![]()
NOH8
*кима одобрително*Първоначално написано от machoka
съншайн,променил си се![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Хах, неПървоначално написано от machoka
докато човек не се научи как да се грижи за себе си и най-вече да не зависи емоционално от другите се стремя да се дистанцирам от тея неща, защото наранявам и себе си и другите
хотлифе, сложна работа
Проблемите ти не са за психиатър, а за психолог по-скоро.
Интересното е, че осъзнаваш какво трябва да направиш, но не го правиш. Защо? Не можеш да се наканиш ли?
Dont' wait, time will never be right, както се казва.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не е готино момче да говори за емоции.
Ке го израстеш, не сЪ бой.
Respect my authoritah
забелязал съм, че путките се радват на такиваПървоначално написано от Thrombocyte
![]()
n00bs
Защото част от мен не иска.Първоначално написано от jghgh
Притежавам информация, която ако я приложа в живота си с труд и упорство ще достигна едно ниво на спокойствие и мир, но част от мен предпочита да живее в страх и несигурност, и тревожност, може би за да привлека внимание ддз
За психиатър се дава направление от личния лекар, но в повечето случаи хората ходят на частно, за мен обаче също проблемът е за психолог. Разбира се, не пречи да поговориш с личния. Успех.
След като отказваше да си отгледаш 2 ташака - това беше логично да се случи...
![]()
о, напротивПървоначално написано от KumchoValcho
при тебе има ебати антропоцентризъма, ти си в средата на твоя живот и всичко се върти около твоите емоции и това как някой не се е отнесъл с тебе и как имаш още да израстваш и такива шитни
идеята като цяло е да си живееш живота и тва с израстването да става междувременно, а не да е целта на живота ти...
+ тва мисля, че едно момиченце, което ако се обикнете истински, ще те научи как да мислиш и за някой друг освен за тебе и твоите white people problems..
the game
нали трябва да споделят със сродна душааПървоначално написано от yakuza_
![]()
Hahahahhahahaa I fuckin lol'd NOTПървоначално написано от sToyAncHo
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
![]()
![]()
Вземи се в ръце, момичетата не обичат момче по-емоционално от тях.
Сродните души са скукааПървоначално написано от sToyAncHo
![]()
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
яяяя
много опитните се изказали
те тия дето ги сваляте от замундата,хич не обичат емоциите
даааммм
Я им се накарайПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
inb4 nigga you gay
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Лол имаш право ДОНЯКЪДЕ, за първото, за междувременното израстване. Един от проблемите, върху които искам да работя е, че твърде много мисля за другите хора, нз защо мислиш, че не мисля и за другите. В този смисъл ме е страх да се обвържа, защото най-вероятно ще й ходя по гъза и няма да направя услуга нито на себе си, нито на нея. Просто ме е страх да се обвържа, има толкова мн неща да науча преди това и трябва да израсна и след това да даря с любов. Която и да е, сигурно ще е голяма късметлийка да се уреди с менПървоначално написано от sifon4o
DarkKiller16jp лол ти живота си според предпочитанията на нежния пол ли си живееш. Мога да ти кажа, че в случая емоциите ти контролират поведението и си по-емоционален отколкото си мислиш, ама ще навлезнем в една дълга и широка тема.