- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ежедневни дамски превъъзки
Първоначално написано от InsatiableTemptation
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Не използвам, за мен е безсмислено. Ползвала съм точно веднъж или два пъти, дори не помня защо, май просто "да пробвам".
Първоначално написано от ThroughStruggle
Сега свърших една кутийка на натурела и не са лоши и си взех новите на Always-Platinum и съм повече от очарованавече ще си взимам само такива!
!!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161
https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)
Също-discreet .От тях съм най-доволна!Първоначално написано от mynichka
maDamn
И аз да се намеся в тази тема само с един тъпичък въпрос ако може. Та нали съм малка (това е профила на сестра ми, каза да го използвам) и съвсем скоро ми дойде цикъла и не знам какви превръзки да използвам. Мама е в чужбина и съм само с татко.И е доста неудобна ситуацията, та аз като мога поне да ходя до центъра сама реших да се опитам да си взема, но какви ми препоръчвате? Моля помогнете. ;((
Always,Everbel,Naturella..има много,трябва да пробваш и ще разбереш кои са ти най-удобни.На пакетите има нарисувани капчици в един от ъглите...колкото повече капки има,толкова по-дълга е превръзката (разликата е има няма сантиметър де ;д ).Аз например тия с 5 капки си ги взимам за първите дни,след това с 3 или 4 капки и такаПървоначално написано от titit0
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Разлика има и в дебелината, аз тези, които са ултра или на някои марки - нощни, са ми ужасни, запарват ми.
А относно течението, при някои е по-малко при други - повече. Аз имах периоди с по-обилно и ходих дори на няколко лекари, всичките след вземане на проба казаха, че е нормално и да не се притеснявам. Тогава ползвах чат-пат ежедневна, ама пак предпочитах капчица да остане по бельото, което момчето не забелязва отколкото да се бориш с превръзки в тези моменти.
Опитала съм страшно много видове и марки превръзки откак ми е дошло и в крайна сметка съм си най-доволна от Always!Ако искаш опитай новата им линия,на мен ми харесва страшно много,супер меки саПървоначално написано от titit0
![]()
Ползвам на discreet, every day, скоро и carefree пробвах(не бяха лоши).Но да попитам олейс платинум ежедневни-хубави ли са и покритието коприна или памук е??И каква е цената им?
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
![]()
![]()
отговаряй по темата
Няколко пъти съм си слагала и след точно 15 минути превръзчицата ми се смачква..![]()
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
ми к'фо ползваш? Самоделни парцалки?Първоначално написано от dami666
![]()
+1Първоначално написано от Dagichka
до авторката: заглавието си оправи, защото пише превъъзки оправи го (не се заяждам) : ))
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Аз съм много доволна - миришат много хубаво ии на вид са същите като тези на Discreet. Покритието мисля, че е коприна. Цена - 3 и нещо някъде (кутия от 50бр.).Първоначално написано от foreverr
Да, на Паломита![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.