- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- омг омг омг омг най- накрая
*оставя те за секунда да си поемеш въздух и пак много гуш*
За 1 седмица си сложих 8мм флеш. След още 1 седмица (в която не можах да му се нарадвам като хората) наще го видяха и ме накараха да го махна. Сега дупката на ухото ми е странно голяма и си слагам 5мм без проблем - много е шантаво. :д
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Първоначално написано от Luidgie
От колко време си без флеш?
Не ти ли се сви дупката O_O
Много грозно ли стои
Първоначално написано от ReallyStrange
![]()
n00bs
Ами... бях го направила миналата година Януари месец. Свила се е но е доста по-голяма. И без проблемно слагам разширител 5мм. После като го махна си стои няколко дена широка и пак се свива, но никога няма да се свие и да стане нормална дупка.Първоначално написано от CupcakeKitty
Пръски мозък се сивеят
Не, аз слагам 2 обеци и не си личи изобщо. Просто едната трябва да е по-дебела и да можеш да я обърнеш и закачиш за анти трагуса, а другата даже не е нужна, просто нещо по-голямо, което да отклонява вниманието от несъразмерната дупка. А и аз мисля след някоя друга година пак да го правя.
Пръски мозък се сивеят
Ааа мързи ме!Първоначално написано от CupcakeKitty
Пръски мозък се сивеят
Уф сега взех да се притеснявам да не би като го махна да не се свие и да стои някакво много грозно ;х
операция, кити, операцияПървоначално написано от CupcakeKitty
![]()
Ми аз като махна обезите си е една дупка, достатъчно голяма че да виждаш през нея. Но имай в предвид, че моят беше 8мм с 4 по-голям от твоят. До 1 см, се свиват, ако е повече - не. Аз щях да го правя точно 1 см, ама си останах с надежди-говежди.Първоначално написано от CupcakeKitty
Пръски мозък се сивеят
Аз моите ще ги правя 8ммПървоначално написано от Luidgie
Ми не знам, при мен може да е някаква аномалия, защото буквално за 1 седмица го направих и търпях много болка и к'во ли още не. След това много бързо се сви (даже си помислиха, че съм ходила да ми го "лепят") в момента в който почнах да нося обеци - нормални, не някакви големи и тежки. Се разшири и не си мърда.
Пръски мозък се сивеят
една приятелка си беше навряла сламка, тва нз колко мм епосле четка си беше навряла, мисля и после някакъв флеш сложи нз колко мм беше... ама майка й й се разкрещя да го махне, тя го махна и сега все едно не го е имало
![]()
nigga stole my bike
Мене ме кефи и без флеш как стои, яко е![]()