.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Според мене нещо те е метнала за бройката.

anonymous708973
    Guest
    Първото, което ми хрумва, е, че е девствена, ама се прави на оборотна. Съжалявам, няма как да не си го помисля.

Ако наистина ти е казала истината, пак ще трябва да подходиш, все едно е девствена. Мисионерската, слагаш й го точно на входа на влагалището и се пускаш надолу към нея БАВНО. Ще я боли и на теб ще ти е гадно, ама само в началото ще е така. Да не ти минава през ум да й го набиеш до край, най-много да не опрете до леглото никога вече. Болката там е страшно специфична, не е такава, каквато мозъкът ти е свикнал да приема (от юмрук, от коламаска и т.н.) и затова боли толкова странно и толкова много. ПОЛЕКА се кара.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Първото, което ми хрумва, е, че е девствена, ама се прави на оборотна. Съжалявам, няма как да не си го помисля.
    Той вече и е вкарал 2 пръста, със зор, ама ги е вкарал. При това положение не виждам как може да е девствена. Единственото кое ми идва на ум е, че просто има по-еластичен химен който всъщност никога не се е разкъсвал или поне не напълно.

divaleks, ти като и вкараш пръст или два вътре усещаш ли, че е тясно ?! Може ли да опипаш стените на вагината или продължава да има някакво съпротивление ?!

Ами прекалено ти е дебел, според мене! хахх.. защотооо щом и преди си имал трудности значи, че просто си с по-дебел член! ... Давайте с лубрикант, а ако не стане има и друг вариянт.. може да те лъже, че не е девствена, защото тя е на 21... срамно си е в днешно време!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си