- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Йеееей
Някой който има флешове или разбира от такива неща да ми пише ВЕДНАГА![]()
Даже вече започнах да разширявамПървоначално написано от yakuza_
още малко и ще стигна 4мм (sun)
какво са ти виновни ушите, че им причиняваш това ?
n00bs
отвратително е за някой да има подобно нещо на ушите, не знам защо ми напомня за тия синджири, с които дядо ми едно време, караше кравите да пасът
n00bs
Пиша ти сега..питай
Първоначално написано от albi951
Ами като сложа разширителя и той постоянно пада... той е 4 или 5мм а аз съм на 3и трябва да го държа иначе не стои
Казах че имам още малко.. вчера бях на 3мм и цял ден не съм разширявала защото ного си разраних ухотоПървоначално написано от marble
и днеска ми пристигнаха разширителите и пак започнах
Ясно, но пак мисля, че трябва да ти починат ушите повече от 1 ден.. Ти си знаеш.
За това да не ти падне мога да ти кажа как го задържах аз.
Вземи едно от най-най малките ластичета, гумените, и го преметни от предната и задната страна.. Не мърда.![]()
Нямам флешче 3мм иначе щях да го сложа и да стоя няколко дена с него.. мисля да ги направя 4мм да слагам флеша и да не бутам ухото поне седмица >_< защото наистина е доста зле ;дПървоначално написано от marble
Да разширяваш преди да са минали минимум две седмици е....глупаво.
В смисъл това са си твоите уши, прави си ги каквото искаш, но вероятноста да дедстречнеш или да си сцепиш ухото е доста реална...Най-добре е да разширяваш, когато всякакви болки изчезнат и можеш да си въртиш, усукваш, дърпаш и тн. тунела в ухото, без никакви проблеми..
по добре почни да разширяваш другото и дай малко почивка на разширеното..
И на разширеното какво да натикам.....Първоначално написано от Discard
като не ти се дават пари за плъг си ходи с разширителя...никакъв проблем не виждам.![]()
Чакай, чакай какъв ти е разширителя?
А за да ти се оправи топла вода и морска сол(ако нямаш може и обикновена) 1 лъжичка и с памуче чистиш, също така може да мажеш и с гентамицин.
Аз промивам с кислородна вода и гентамицинПървоначално написано от albi951
Разширителя пада и стърчи много грозноПървоначално написано от Discard
ее не сол направо, просто тя помага да зарастне по-бързо, а повярвай ми с кислородна вода е по-мъчително и както казаха по-нагоре какво пречи да си ходиш с разширителя?
Иии да попитам.. нормално ли е дупката отзад да е хванала нещо като коричка?