.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^

Начини за по-обемна и бухнала коса..

.. косата ми не е чак толкова сплескана, но искам да има някакъв обем.
    Какви начини има.. какви продукти има относно това?

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

плитки в корените,вафлички,тупиране ..

Град
    WonderLand
    Преди ползвах "Nivea Volume Sensation" , но не останах много доволна.Иначе фризьорката ми,горещо препоръча "пудра" за обем на Taft.Пробвах я само веднъж.Страхувах се,че косата ще се омазни,но не Иначе предполагам,не е толкова безобидна.Иначе,преси,тупи ане ...
    ♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от purplerainn
    Преди ползвах "Nivea Volume Sensation" , но не останах много доволна.Иначе фризьорката ми,горещо препоръча "пудра" за обем на Taft.Пробвах я само веднъж.Страхувах се,че косата ще се омазни,но не Иначе предполагам,не е толкова безобидна.Иначе,преси,тупи ане ...
    а как става обема, личи ли си много, аз много мразя да ми е сплескана косата,не ми отива на лицето..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от musS
    Цитирай Първоначално написано от purplerainn
    а как става обема, личи ли си много, аз много мразя да ми е сплескана косата,не ми отива на лицето..
    И аз искам да разбера повече за тази пудра.
    Тя и моята коса няма обем и тогава само изправям горния пласт и по-стърчащите косъмчета и я топирам. Използвам лак за коса на Syoss-розов.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Може да се пострижеш така ,че косата ти постоянно да има обем-т.е отгоре кичурите да са по къси ,а отдолу по дълги....и ги тупираш и така....има шампоани за обем...вършат работа ...изобщо има много начини -избери си един ...

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Със четка и сешоар във корените. Става страхотно и не изтощава чааак толкова много косата.

Мега фен Аватара на strawberry88
    С ролки също става.

и аз със сешоар
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Мдам, чувала съм също и за някаква пудра за коса, която придава обем, но не ти гарантирам, че действа, не съм я ползвала.
    Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
    Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от xhellokittyx
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз ползвам лак за коса на SYOSS. Има най-различни, моя е със синя лентичка и пише VOLUME на него. Ужасно съм доволна...

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Тези пудри са пълен боклук и омазняват бързо,особено ако си с по - тънък косъм.С тях седи по - скоро рошаво от колкото обемно.
    Е разбира се,ако фризьор те направи с тази пудра ще стане,но преди това ще ти е направил още 100 други неща за да се получи.
    Със сешоар се получава най - добре,но трябва да можеш,а и не щади кой знае колко косата...общо взето(тъй като и аз съм с тънка и без обемна коса) нищо освен топирането няма траен ефект.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от xhellokittyx
    + или след като се изкъпеш навеждаш си главата надолу и я изсушаваш така и после си я връзваш като ,кукуригу' и така става по обемна.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    А тези "вафлички" как не ви омръзнаха и как можете да продължавате да си ги правите,говоря за нескопосано направените в корените на косата,които се виждат от километри и 80% от момичетата ги правят по този начин.
    Прави се на долните пластове,леко се топират и отгоре се слага коса.

Град
    WonderLand
    Относно пудрата.Поръсва се в корените и се втрива хубаво.Косата "бухва" така да се каже.Ако по някое време усетите,че косата е загубила обема си,просто с пръсти я "повдигате".Ефекта е невероятен..Лично аз съм я ползвала веднъж,но останах доволна от ефекта.
    ♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥

Повече от фен Аватара на RisingStar
    Град
    Somewhere on the worldd *
    Моята коса също е много сплескана... и просто не става да се топирва. Аз сама определено не се справям добре , приятелките ми също са опитвали , но нямаше успех.. Но ще пробвам някои от предложенията ви

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    А тези "вафлички" как не ви омръзнаха и как можете да продължавате да си ги правите,говоря за нескопосано направените в корените на косата,които се виждат от километри и 80% от момичетата ги правят по този начин.
    Прави се на долните пластове,леко се топират и отгоре се слага коса.

Суши си косата с главата надолу.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Голям фен Аватара на taamara
    ^ Определено, ефектът е повече от "Wow!"

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от taamara
    Това в добрия смисъл ли е ..??И аз мисля да пробвам така ама ме е страх да не стане много бухнала.

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    Това в добрия смисъл ли е ..??И аз мисля да пробвам така ама ме е страх да не стане много бухнала.
    при мене става мнооооого бухнала а и косата ми не е права.. а като я изправя никъв обем не остава..

Според мен е до коса. Но има някои фактори, които влияят. Когато косата ми беше до рамото имаше страхотен обем, но сега когато е до дупето натежава и стои по - сплескана. Мисля, че ако се прави косата на плитки - така да изсъхне и после да се разпуснат ще придаде известен обем. Има и други начини - като лак за коса, teasing... обаче много вредят...Има нещо и че като е права косата има по - малко обем.

Голям фен Аватара на taamara
    Цитирай Първоначално написано от musS
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    при мене става мнооооого бухнала а и косата ми не е права.. а като я изправя никъв обем не остава..
    Ммм, в положителния смисъл : )) Моята коса като я суша със сешоар и гребен с главата надолу става мнооого обемна и права, но не идеално. Като спя малко от обема се губи и на другата сутрин правя вафли. Ето, снимка, след сушене със сешоар - http://prikachi.com/images/773/4079773j.jpg снимката е изрязана, затова е толкова размазана. .

Мега фен
    на издухване при фризьор хем ще имаш обем в корените, хем надолу ще е гладка. поне при мен е така. можеш да идеш веднъж, да видиш дали ти харесва как седи и какви продукти ползва фризьорката ти, и да си го правиш сама после. но наистина стилизиращите продукти играят голяма роля.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си