- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бокс или фитнес? Кое бихте избрали ?
Лятото горе-доло успявах да ги съчетавам и двете,но вече нямам време за двете,затова трябва да избера само едното. Ходи ми се много,ама много и на 2те ,но както казах нямам време и не знам на кое да ходя. Вие какво бихте ме посъветвали,ако може с факти.![]()
Да си биеш някоя злобарка,даже е безплатно![]()
Ти си решаваш..Що за въпроси.
Фитнес, ще те мотивирам с клипче![]()
http://vbox7.com/play:d0729cdea3
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Зависи к'фо правите на тренировките по бокс...Принципно мисля,че фитнеса е по-маловажен от бокса (в твоя случай).Първо,защото за да ходиш на фитнес и да има добри резултати трябва да знаеш как да тренираш и трябва да ядеш правилно (а щом задаваш въпрос за спиране очевидно не правиш това с яденето).Освен това ако не съчетаваш тренировката във фитнеса с тая по бокс фитнеса е абсулютно излишен.Друг е въпроса ако тренираш за експлозивна сила в залата и това ти подобрява резултатите и в бокса.Но то експлозивната се тренира с базови,за които залата не ти е задължителна (например лежанка има във всяка зала + гири по парковете лостове успоредки също има.Тяга бутане от лег кофи набирания лицеви се базови се ше поддържаш формата 2,3 месеца докато се освободиш)
определено бокса! той те учи на много по-добри неща от колкото да висиш във фитнеса
street fitnesshttp://www.vbox7.com/play:e6fda4a666&start=21
Почвай бокса , може да не изглеждаш добре ,но поне ще къртиш мивки (буквално казано)
Бокс
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Зависи къде имаш по-големи успехи. Обаче според мен по-добре сега избери бокса. Защото на фитнес можеш да ходиш винаги и на всякаква възраст. Няколко пъти съм виждал мъже около 60 г. в залата с побелели коси.Първоначално написано от NqmamName
А боксът (и това е световна тенденция) се играе до време. И като плуването е много важно да го започнеш по-рано. На 14-18 години техниката се усвоява много по-бързо и по-добре отколкото на 20-27 години.![]()
И аз преди ги съчетавах, сега на фитнес ходя веднъж на 2 седмици с кръгова тренировка, запалих се повече по бокса![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Давай бокса.Уважавам фитнеса,но ако ще се избира между фитнес и някакaв епичен спорт...
(Y) +1Първоначално написано от HolyShit
+1Първоначално написано от selskitarikat
Бокса е далеч по-интересен и вълнуващ, но води до много по-опасни травми. Ако искаш да запазиш форма - фитнес.
Първо не започвам сега бокс,тренирам бокс от 6-7 години. Не държа на хубаво тяло толкова много.. имах добър релеф, но начало на годината получих голяма травма, оперираха ме ,после се разболях сериозно и въобще тая година ми върви само на болести и малко или много се занимарих ,тъй като и спрях да се ограничавам с храни и ям и пия на корем.. та бяха ми забранили да тренирам до сега ,затова съм тренирал рядко и то само леки тренировки. И сега се двуомя дали да продължа с бокса или да започна фитнес на чисто.
Продължи бокса..Защо да се отказваш ? Всеки е претърпявал травми..Първоначално написано от NqmamName
![]()
Only God Can Judge Me !
Тренирам от 2006та на лостове, 2010 реших да пробвам фитнеса.Ходех около 8 месеца - изобщо не намерих в залата нищо, което би ми помогнало в реалния живот- вдървих се, станах тромав и темп подобни.Сега тренирам БИ (бойно изкуство) от 4 месеца с уникален треньор Драгомир Йорданов се казва, на който му благодаря с цялото си сърце.Бойното изкуство не само ти помага, с това да пребиваш или да показваш колко си велик, а то ти изгражда твърд характер учи те да се справяш с трудностите, да не се предаваш.Така че аз съм за бокса.
Бокс
Но за да питаш това значи не си достатъчо запален към бокса което е мн важно и според мен си несериозен ;s Пък и pamircola ти го каза
6-7 години и сега да спреш помисли си! Тренирай на лостове когато можеш ,но не се отказвай от бокса.
Последно редактирано от Blitzcrank : 12-31-2011 на 20:15
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
Щом не целиш толкова на тялото си продължи бокса (най-добре ще е да ги комбинираш, но ще трябва да ядеш доста и да имаш достатъчно време).