.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94
    Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч

Бокс или фитнес? Кое бихте избрали ?

Лятото горе-доло успявах да ги съчетавам и двете,но вече нямам време за двете,затова трябва да избера само едното. Ходи ми се много,ама много и на 2те ,но както казах нямам време и не знам на кое да ходя. Вие какво бихте ме посъветвали,ако може с факти.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Да си биеш някоя злобарка,даже е безплатно

Ти си решаваш..Що за въпроси.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Фитнес, ще те мотивирам с клипче
    http://vbox7.com/play:d0729cdea3
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Зависи к'фо правите на тренировките по бокс...Принципно мисля,че фитнеса е по-маловажен от бокса (в твоя случай).Първо,защото за да ходиш на фитнес и да има добри резултати трябва да знаеш как да тренираш и трябва да ядеш правилно (а щом задаваш въпрос за спиране очевидно не правиш това с яденето).Освен това ако не съчетаваш тренировката във фитнеса с тая по бокс фитнеса е абсулютно излишен.Друг е въпроса ако тренираш за експлозивна сила в залата и това ти подобрява резултатите и в бокса.Но то експлозивната се тренира с базови,за които залата не ти е задължителна (например лежанка има във всяка зала + гири по парковете лостове успоредки също има.Тяга бутане от лег кофи набирания лицеви се базови се ше поддържаш формата 2,3 месеца докато се освободиш)

определено бокса! той те учи на много по-добри неща от колкото да висиш във фитнеса

Banned Мега фен

Бокс.
    Only God Can Judge Me !

Почвай бокса , може да не изглеждаш добре ,но поне ще къртиш мивки (буквално казано )

Град
    София
    Бокс
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен

Re: Бокс или фитнес? Кое бихте избрали ?

Цитирай Първоначално написано от NqmamName
    Вие какво бихте ме посъветвали,ако може с факти.
    Зависи къде имаш по-големи успехи. Обаче според мен по-добре сега избери бокса. Защото на фитнес можеш да ходиш винаги и на всякаква възраст. Няколко пъти съм виждал мъже около 60 г. в залата с побелели коси.

А боксът (и това е световна тенденция) се играе до време. И като плуването е много важно да го започнеш по-рано. На 14-18 години техниката се усвоява много по-бързо и по-добре отколкото на 20-27 години.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    И аз преди ги съчетавах, сега на фитнес ходя веднъж на 2 седмици с кръгова тренировка, запалих се повече по бокса
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Повече от фен
    Давай бокса.Уважавам фитнеса,но ако ще се избира между фитнес и някакaв епичен спорт...

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Почвай бокса , може да не изглеждаш добре ,но поне ще къртиш мивки (буквално казано )
    (Y) +1

Цитирай Първоначално написано от selskitarikat
    определено бокса! той те учи на много по-добри неща от колкото да висиш във фитнеса
    +1

зависи кви са ти целите
    KILLUMINATI !

Хубав аватар имаш!

Град
    Varna
    BOKS
    DivX

Бокса е далеч по-интересен и вълнуващ, но води до много по-опасни травми. Ако искаш да запазиш форма - фитнес.

бокс ! и в него се оформят мускулни групи !

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Първо не започвам сега бокс,тренирам бокс от 6-7 години. Не държа на хубаво тяло толкова много.. имах добър релеф, но начало на годината получих голяма травма, оперираха ме ,после се разболях сериозно и въобще тая година ми върви само на болести и малко или много се занимарих ,тъй като и спрях да се ограничавам с храни и ям и пия на корем.. та бяха ми забранили да тренирам до сега ,затова съм тренирал рядко и то само леки тренировки. И сега се двуомя дали да продължа с бокса или да започна фитнес на чисто.

Цитирай Първоначално написано от NqmamName
    Първо не започвам сега бокс,тренирам бокс от 6-7 години. Не държа на хубаво тяло толкова много.. имах добър релеф, но начало на годината получих голяма травма, оперираха ме ,после се разболях сериозно и въобще тая година ми върви само на болести и малко или много се занимарих ,тъй като и спрях да се ограничавам с храни и ям и пия на корем.. та бяха ми забранили да тренирам до сега ,затова съм тренирал рядко и то само леки тренировки. И сега се двуомя дали да продължа с бокса или да започна фитнес на чисто.
    Продължи бокса..Защо да се отказваш ? Всеки е претърпявал травми..
    Only God Can Judge Me !

Тренирам от 2006та на лостове, 2010 реших да пробвам фитнеса.Ходех около 8 месеца - изобщо не намерих в залата нищо, което би ми помогнало в реалния живот- вдървих се, станах тромав и темп подобни.Сега тренирам БИ (бойно изкуство) от 4 месеца с уникален треньор Драгомир Йорданов се казва, на който му благодаря с цялото си сърце.Бойното изкуство не само ти помага, с това да пребиваш или да показваш колко си велик, а то ти изгражда твърд характер учи те да се справяш с трудностите, да не се предаваш.Така че аз съм за бокса.

Бокс

Но за да питаш това значи не си достатъчо запален към бокса което е мн важно и според мен си несериозен ;s Пък и pamircola ти го каза
    6-7 години и сега да спреш помисли си! Тренирай на лостове когато можеш ,но не се отказвай от бокса.
    Последно редактирано от Blitzcrank : 12-31-2011 на 20:15
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

Цитирай Първоначално написано от pamircola Виж мнението
    Тренирам от 2006та на лостове, 2010 реших да пробвам фитнеса.Ходех около 8 месеца - изобщо не намерих в залата нищо, което би ми помогнало в реалния живот- вдървих се, станах тромав и темп подобни.Сега тренирам БИ (бойно изкуство) от 4 месеца с уникален треньор Драгомир Йорданов се казва, на който му благодаря с цялото си сърце.Бойното изкуство не само ти помага, с това да пребиваш или да показваш колко си велик, а то ти изгражда твърд характер учи те да се справяш с трудностите, да не се предаваш.Така че аз съм за бокса.
    То тва,че си се вдървил никой не ти е виновен,освен теб..Зависи от тренировките ти
    Така или иначе експлозивните тренировки,точно пък за бокс се правят във фитнес залата,иначе с другото съм съгласен

Супер фен Аватара на Shines
    Щом не целиш толкова на тялото си продължи бокса (най-добре ще е да ги комбинираш, но ще трябва да ядеш доста и да имаш достатъчно време).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си